- 23 Ocak 2016
- 35.049
- 51.037
- 598
Ya felç olursamdedim igneyi yaparken kipirdarsamdiyeNasil korkuttun biz zaten herkese korkutuoruz evlat sahibi olmak cok guzelde bizum givileri doguma hahah gulcem geldi ya olay.olcak valla ben heryeri yilarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya felç olursamdedim igneyi yaparken kipirdarsamdiyeNasil korkuttun biz zaten herkese korkutuoruz evlat sahibi olmak cok guzelde bizum givileri doguma hahah gulcem geldi ya olay.olcak valla ben heryeri yilarim
Belden aşağısıMaşallah canım. Peki uyusukluk nereye kadar oluyor o zaman
Bende yani ondan korkuom ama vuran zaten bilgili vede Rabbim var ya bana yazdilar buugn ebe iste 2 cm aciklik olmadan vurcaklar hemen bastan hahahah söledim ben oanik atak ben izin vermem yoksa dedim fenalasirim.dedimYa felç olursamdedim igneyi yaparken kipirdarsamdiye
Merhaba canım, hamilelik boyunca ilaç kullandığınızı yazmışsın bende bebek istiyorum ama ilaçsız dayanamam diye korkuyorum, bu stress çok kötü... Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Beni bilgilendirirsen sevinirim. Ben cipralex 10mg. kullanıyorum şimdi gebelik düşündüğüm için yarıma düşürdüm...Benim watsap grubu var 10 kişi kadar hepsi hamileykende kullandı emzirirkende bebişler maşallah gayet iyi ha biz kullanıyoruz diye tasvip etmiyorum yinede ama mecbur kalıyoruz işte yoksa hangi anne ister bebeğine zarar gelsin Allah aklımıza mukayyet olsun inşallah
yok canım önemli değil ilaç rahatlatiyo heerseyi unutuyorum tamm ben artık iyiyim gelsede öyle bi mücadele edicm ki yanıma bile yaklaşımıydı diyorm ama hicde öyle olmuyo hergun telkin her günüm kabus gibi oluyo baslamasidaÜzmek istemezdim özür dilerim konu buraya geldiği için. İlaç konusunda bende denemeyi düşünüyorum, mutlaka vardır bana da uyan bişeyler. Şimdiye kadar durdum ama iki cocukla daha zor olacak sanki. En azından biraz huzurlu olurum belki diyorum. Bakalım hsyırlısı
Bende hep öyle diyorum direncimi kaybetmicem, korkmıcam gelsin üstüme diyorum. Öyle olunca da her zaman çarpıntı geliyosa bu kez çarpıntıyla uyudma da oluyo. Hoop başa dönüyorum. Uysma olmuyodu bu kez uyusma da oluyo. Bana bisey mi oluyo felan.yok canım önemli değil ilaç rahatlatiyo heerseyi unutuyorum tamm ben artık iyiyim gelsede öyle bi mücadele edicm ki yanıma bile yaklaşımıydı diyorm ama hicde öyle olmuyo hergun telkin her günüm kabus gibi oluyo baslamasida
bi dert 21 gün oldu hala tam etkisini
göremedim nolcak bizim halim rabbim şifa verdim hepimize
Az önce zahide yetis programında bir kadın çıktı 11 yıldır bebek sahibi olmak icin ugrasiyormus olmuyor dıye ağlıyor çok üzüldüm kadınin maddi durumu iyi değilmiş ama her şeye razi. insanlar cocuk sahibi olmak için servet harcıyorlar. Hergunumuz sukurle gecmesi gerekirken Bizde bize verilen nimetın sevincini hastalığımız yüzünden doya doya yasiyamiyoruz.bende hem epidural den hemde genel anestezi den çok korkuyorum.Allah Hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin canimSpinal oldum ben bayilmaktan da korktum ya ayilamazsam diye aşağı tukursem sakal yukarı tukursem biyik
Epiduraldan korkma cnm ya dua et evet ya bal herkes aglio biz sevinmemiz lazim evlatlarimiu olcak olmasaydi oda imtihan ama iste cok var evlat sahibi olmadilar dusunuk sukur edelim rabbim 3 4 versin insAz önce zahide yetis programında bir kadın çıktı 11 yıldır bebek sahibi olmak icin ugrasiyormus olmuyor dıye ağlıyor çok üzüldüm kadınin maddi durumu iyi değilmiş ama her şeye razi. insanlar cocuk sahibi olmak için servet harcıyorlar. Hergunumuz sukurle gecmesi gerekirken Bizde bize verilen nimetın sevincini hastalığımız yüzünden doya doya yasiyamiyoruz.bende hem epidural den hemde genel anestezi den çok korkuyorum.Allah Hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin canim
Cnm cikmadi iate sevin ins bendede cikmaz yoksa gözukurdu merak etmeKızlar günaydın, ben ekg cekindim tabi orda cıkmadı çünkü olmadı tekleme :)) dr.da ultrason ile baktı, sorun yok dedi şükür. Hamileliktendir dedi, öncesinde de vardı dedim. Doğumdan sonra geçmezse gel ilaç başlsrız dedi. İyide ben gece yatamıyorum diyorun, sabahlıyorum resmen. Ama adam ek atımlar ve çarpıntı normal diyo. İçime sindi mi hayır, belliydi zaten sinmeyeceği :)))
Bilmiyorun ki canım ya. İçime sinmediki.. ordayken teklemedi evet ama şuanda oluyo mesela. Geceleri geçmiyo yatınca. Böyle normal mi.. ben nasıl yatıcam.. sorularımın cevabınıda alabilmiş değilimCnm cikmadi iate sevin ins bendede cikmaz yoksa gözukurdu merak etme
Yok korkma gereksiz korku hep panikatak yüzünden şeytan zehir ediyor en güzel günlerimizi Allah bugünün yüzü suyu hürmetine şifa versin tüm kullarina bize de inşallah en kısa zamandaAz önce zahide yetis programında bir kadın çıktı 11 yıldır bebek sahibi olmak icin ugrasiyormus olmuyor dıye ağlıyor çok üzüldüm kadınin maddi durumu iyi değilmiş ama her şeye razi. insanlar cocuk sahibi olmak için servet harcıyorlar. Hergunumuz sukurle gecmesi gerekirken Bizde bize verilen nimetın sevincini hastalığımız yüzünden doya doya yasiyamiyoruz.bende hem epidural den hemde genel anestezi den çok korkuyorum.Allah Hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin canim
Canim düşününce oluyor aklını başka yönlendir düzeliyor sonra beyin yönlendiriyor vücut tepki vermeye başlıyorBilmiyorun ki canım ya. İçime sinmediki.. ordayken teklemedi evet ama şuanda oluyo mesela. Geceleri geçmiyo yatınca. Böyle normal mi.. ben nasıl yatıcam.. sorularımın cevabınıda alabilmiş değilim![]()
Bundan sonra uğraşıcam canım üstesinden gelebilmek için. Geceleri zorlıcak ama ona da bir çare bulurum inşallah.Canim düşününce oluyor aklını başka yönlendir düzeliyor sonra beyin yönlendiriyor vücut tepki vermeye başlıyor
Neden şimdiden düşürüyor ilacı benim Dr um 6 haftaya kadar bişey olmaz dedi hamile kaldım 6 haftalikmis hemen bıraktım ilacı hatta korktum aradım Dr U dedim ya bebeğe bişey olduysa diye 6 haftaya kadar bişey olmaz dediMerhaba canım, hamilelik boyunca ilaç kullandığınızı yazmışsın bende bebek istiyorum ama ilaçsız dayanamam diye korkuyorum, bu stress çok kötü... Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Beni bilgilendirirsen sevinirim. Ben cipralex 10mg. kullanıyorum şimdi gebelik düşündüğüm için yarıma düşürdüm...
Rezene içsene canım ya da papatya çayi sakinleştiriyorBundan sonra uğraşıcam canım üstesinden gelebilmek için. Geceleri zorlıcak ama ona da bir çare bulurum inşallah.
Papatya yasak canım yoksa yeni kurumuşu vardı. Rezeneyi cok seviyorum ama şuan göğüslerim sızlıyo süt geliyo uçlarına. Rezeneyi içince temelli dolgunlaşıyor. Ihlamur nane limon serbestmiş sadeceRezene içsene canım ya da papatya çayi sakinleştiriyor