Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ikınmanın sancısı yok canım. Dr gelipte doğuma başlıyoruz desin yeter. Hemen ona konsantre oluyosun. Bir an önce doğsun istiyosun.

Yaşanmışlık olsa da tekrar tekrar panik yapıyoruz. İnşallah sağlıcakla hemen kurtulcaksın canım.
Ins cnm iste epedural igneyle acisiz ins 10cm bekliyecez sonrasi ikinma ya oda em son galiba ben zaten yukari yada esime bakarim kan göremiom kan vrdiginde bile bakmiom ve 5 siseden sonra zaten ben yokum migdrm basim bagiliom

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Aynen öyle ya hayatımızın en güzel zamanlarini bu iğrenç hastalık ile yok ediyoruz, bende bütün gün bunu araştırdım işte çok iyi işinin ehli düzgün bi doktor olmasi gerekiyomus biraz pahalı ama işte ya bide tedavi sonuç vermeyip 2 milyar 3 milyardan olmak var:skandal: bide ilacsiz olması ayrı bi düşündürüyor nedense bilmiyorum bakalım ya bende bi iki ay dayansaydim böyle olmuyor canım habire kendimizle mücadele nereye kadar yani baksana defolup dahada farklı türevleri uruyo bu hastalığın:sinirli:

F Fatmae20 Bencede eğer senide sıkıntıya sokucaksa sende tedavini ol valla tedavi olmadan atlatan varsa bir ışık umut olsun bize bugün bakıyorum tarkani Beren saati Azra akını Defne samyeli Gülben ergeni sarp apagi hakan Urali daha sayamadigim Sezen aksusu nice ünlüler hepsi anksiyete ve panik atak tedavisi gören insanlar ilaçlar ile demekki ha deyince onlarda kurtulamamis biran dedim aslı yalnız degilsin:KK45::KK51:

Normal dogum en saglık ısı ama bızım gıbı saglık sorunu olanlar ıcı bir kotu iz bırakabilir Yanı cektigimiz acı bır tarafa o an o ortamda yasadın seyler psikoloji cok etkileyebilir normal dogur anlara ne mutlu. Ama gercekten ınsan yıpranıyor ben 2cocgcgu sezeryanla dogdum o ilk uyandgnda uyandgmda o agrı cok ama en azından aklında oyle izler yok canın acısından o panıklıklıklerı nefes darlıgını unutuyorsun
Benim belden uyusturmali idi sancı hissetmedim ama uyuşukluk gecmeye başlayınca iğne vurdular tabi bununla kalmıyor 2 hafta bir zahmetlik var mesela bebeginle yardimci biri olmadan ilgilenemiyorsun ilk hafta zor ee nabalim Rabbim sağlık versin

Bende halen varr geçmiyor malesef. Gece öyle bi sanvı giriyoki uyanıyorum uykumdan. Özellikle sağda oluyo. Sanki etimi koparıyolar içerde.

Bıktım bu rüyalardan.. oğluma hamileykende böyleydi. 9 ayda bi kere güzel bir rüya görmeden bitti
Mesela ben de bir de şöyle oluyordu çoğunluk kötü rüya görüyorum ya hep bir şeylere yoruyorum kurban bayramina 1 hafta kala rüya gördüm rüyamda evim yapılıyor benim ananem de son anlarında rüya halinde evimi yapıyorlar diye söylemişti ben tutturdum eşime ben bayrama çıkmicam diye ağladım durdum

Benim belden uyusturmali idi sancı hissetmedim ama uyuşukluk gecmeye başlayınca iğne vurdular tabi bununla kalmıyor 2 hafta bir zahmetlik var mesela bebeginle yardimci biri olmadan ilgilenemiyorsun ilk hafta zor ee nabalim Rabbim sağlık versin
Sen spınal olmus sn benm bır arkadsmda oldu gecen cok bel agrısı oluyor Yanı belden asagı uyusuk yıne o ortamı goruyorsn ben o yuzden genel anestezi yı tercih ettım

Ama spınal anestezi olursan o zaman bilemiyorum o ortamı goruyorsn benm mesela kapalı alan korkm var panık olurm dıye dusunyrm oyuzden iki hamılelıgmde de sezeryan oldm genel anestezı

Ama spınal anestezi olursan o zaman bilemiyorum o ortamı goruyorsn benm mesela kapalı alan korkm var panık olurm dıye dusunyrm oyuzden iki hamılelıgmde de sezeryan oldm genel anestezı
Evet xnm o ortam iste fena korkunc bakalim ya sakinlestirici nasil ediorku korkmuonmu o ortamdan acaba

Screenshot_2017-11-15-20-37-50-1.webp burasi neresi blbrek deme oram agrio kizkar bayadan beri yaaa ve migdem batiooo duramiom

Evet xnm o ortam iste fena korkunc bakalim ya sakinlestirici nasil ediorku korkmuonmu o ortamdan acaba
Genel olsan zaten sakınlestırcye ihtiyacın olmuyor ameliyattan once senı hazırlıyorlar ameliyathaneye giriyorsun hemen koluna bır serum bayılıyor sun hatta bır gun once tahlil falan yapılıyor ı zaman anestezi uzmanı soruyor bır rahatszlgn varmı dıye sen soylersn panık ataklgm var kapalı alanda kotu oluyorum onlar bilince ona gore davranıyorlar ben iki tane oldm dedgm gıbı panık atak falan gelmedi zaten gozunu actıgın da seni asansörle odaya cıkartıyorlar

Ya genelde niye korkmuon oda uyanmasaan diye korkmuonmu tabi ona dusunursek Alalh vermesinde amaluyat oldugunuzdada olur hersey herkes kalp su bu amaliyati olior deme agir vurmuorlardir bayiltmayi
Her ameliyatın riski vardır sezeryan en basit be kısa sureli bır ameliyat dra guvenı yorsan ameliyat ıyı gecer amaa su bır gercek uyanmasına Allahin takdiridir ecel dolmuşa d d yapacak bısey yok. Benm burada kastettim ameliyat degil basıt bır ameliyat cok kolay demiyorum sadece eğer sezeryan olmak mecburiyeti varsa panık atak yada psikolojik problemi olan bır insan ıcın genel daha uygun tabı bu sahsi gorusum bu gorusede 2amelıyat gecrdgm ıcın vardım ama hep dıyorm en saglık lisin normal doğum yapmak ben yapamadım

Back
X