Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm.niyw bölw oluin yasin okuda yat benim.yok uykum.gece hep böleyim.kac haftadir anlamiomInsan boyle bir durumda konusacak onu anlayacak onunla aynı seyi yasamis biriyle konsmak istiyor benm cocklar uyums esımde uyumus bugun sorunsuz bır sekilde gecmisti oysaki gunduz ıyıdm kac gecedrde normaldm bazen tam kurtuldum derken bakıyorum yıne olmus hemde gece hemde uykudayken insann en savunmasız oldgu zamanlar
Namazi kildim yasınımı taberke ammeyı okudm oyle uyudm daha kızm uyumamsdı lamba acıktı yatınca uyannca lamba acıktı ondanmı acaba hıc bilmiyorum halbuki gunduz hep Bı isle ugrastm bos durmadım ama gece oyle oldm o an oyle kotuydm ki tarifi imkansız bebek olsa ne yapardım bır saat ancak kendme geldm sımdıde namaza kalktım daha uyuyablrmym allah bılırCnm.niyw bölw oluin yasin okuda yat benim.yok uykum.gece hep böleyim.kac haftadir anlamiom
Aklıma pasıflora surupu ıcme geldi ama o an onu bile gormek istemedm icmedim yarın aksam uyumadan Bı ıceyım dıyorm daha ne yapaagmı sasrdm bu geceleri ve uykuda nıye boyle oluyrm ankamadmNamazi kildim yasınımı taberke ammeyı okudm oyle uyudm daha kızm uyumamsdı lamba acıktı yatınca uyannca lamba acıktı ondanmı acaba hıc bilmiyorum halbuki gunduz hep Bı isle ugrastm bos durmadım ama gece oyle oldm o an oyle kotuydm ki tarifi imkansız bebek olsa ne yapardım bır saat ancak kendme geldm sımdıde namaza kalktım daha uyuyablrmym allah bılır
Senin ilk canım. Bebek yukarı cıkana kadar asagıda hissetmen normal. Benim ikinci gebelik, ilkinden kalan minik bi deri fazlalıpı vardı eski kiloma döndüğüm için. Karnım çok erken çıktı o yüzden ve kız bebek olunca yanlarda genişledi. Bildiğin aşağı sarkıyor gibi..Benimde cikti karnim ama asada gibi
Ve bugun butun gun yuz kemigim varya gözumun alti arkaya dogru bastirinca agrio basima vuruo agri böle givik birsey
Her defasında bu durumu yaşayıp korktuğun için oluyor bence. Çünkü ben köye 2 gün diye gittim, geçenki gibi kötü olurssam diye korkuyodum ilk günü atlatınca teklersen tekle takmıcam demeye başladım. 5 gün kaldım teklemesine sancımasına rağmen. Olcaksa her türlü olcak diyip durdum kendime. İşin kötüsü dün o yorgunlukla biraz uzansyım dedim, hiç aklımda yokken bi titredi kalbim tekledi yani, paniklemeden kalkmaya zorladım kendimi. Sanki atmıyomuş gibi bir his kaplıyo insanı. O an fırladım yineSımdı dusunuyormda bebek olduktan sonra boyle olsam ne yaparm emzıremem bile Allahim sen o gunlere kadar gecir ustumden bu kaygıları panık atak durumu kac en son ptesı mıydı gece kotu oldum haftada yaklaşık bir yada iki kez yogun olarak hısedyrm
Canım psikiyatristen destek almayi denedinmi mi uyku için ben ilaç kullanıyorum her gece uyuyamiyodum uyuSam bile korkuyla carpinti larla uyaniyodumKızlar ben yıne kotu oldum dualarınızı bekliyorum uykudan korkarak uyandm bır saat uyuyup oyle oldu suan evın ıcınde dolasyrm
Ya bişey sorucam bu kullandığın ilaç redepramiCanım psikiyatristen destek almayi denedinmi mi uyku için ben ilaç kullanıyorum her gece uyuyamiyodum uyuSam bile korkuyla carpinti larla uyaniyodum
Benimde zamanında uykusuzluk ve yeme bozukluğu vardı bana redepra vermişti çok güzel uyuyodum gece gündüzleride yeme düzene girmişti bebeğim biraz büyüse işte gece ilaç içip uyuyamam çünkü sürekli emdiği için daha bu gelecek hafta 2 aylık olucak 6.aya kadar dayansam en azından ek besine gecicek memeyi bıraksa da uzulmemYok canım seraguel benim uykusuzluğuma çok iyi geldi
Canm 8haftalkken gıttm iki ayrı dra dedı uc ayın gectkten sonra ILAC tedavsne baslatablrz dedı pasıflora ıceblrsn dedı bıde iki tane yarım kullanmalk hap verdı fena olunca kullan dedı ama ben sımdıye kadar kullanmadm suan 18haftalkm haftada iki gece boyle oluyrm daha pasıflora yılda ıcmedm ilk hamılelkte boyle oldm ILAC almadan dayandım sımdıde dayanmaya calısyrm ILAC tan korkyrm ya Bı yan etkisi olursa diye Dr yok dedıCanım psikiyatristen destek almayi denedinmi mi uyku için ben ilaç kullanıyorum her gece uyuyamiyodum uyuSam bile korkuyla carpinti larla uyaniyodum
Sennde mı uykuda oyle oluyrdu vallah benm basta gunduz de oluyrdu yemek yerken bıyere giderken banyo yaparken sımdı gunduz bos durmaya calısyrm ama gece gecemedi hep duayla ibadetle ayaktayım kız hamılelklernde boyle oluyor ınsan cok caresız kalıyor yuruyus acık hava ıyı gelıyor ama gece nerden cıkasınCanm 8haftalkken gıttm iki ayrı dra dedı uc ayın gectkten sonra ILAC tedavsne baslatablrz dedı pasıflora ıceblrsn dedı bıde iki tane yarım kullanmalk hap verdı fena olunca kullan dedı ama ben sımdıye kadar kullanmadm suan 18haftalkm haftada iki gece boyle oluyrm daha pasıflora yılda ıcmedm ilk hamılelkte boyle oldm ILAC almadan dayandım sımdıde dayanmaya calısyrm ILAC tan korkyrm ya Bı yan etkisi olursa diye Dr yok dedı
Emzirirken kullanılacak ILAC yokmu senn dogdktan sonra gecemedi mı bende ondan korkyrm dogdktan sonra gecmezse ne yapacam uc cocklayım bırde ilk hamılelkte gecmisti dogumdan sonra sımdıde oyle teselli ediyorum kendmıBenimde zamanında uykusuzluk ve yeme bozukluğu vardı bana redepra vermişti çok güzel uyuyodum gece gündüzleride yeme düzene girmişti bebeğim biraz büyüse işte gece ilaç içip uyuyamam çünkü sürekli emdiği için daha bu gelecek hafta 2 aylık olucak 6.aya kadar dayansam en azından ek besine gecicek memeyi bıraksa da uzulmem
Hayır geçmedi benim tam aksine yeniler eklenerek devam ediyorum özellikle uykusuz kalınca daha beter oluyor bebeğin düzeni olmayınca benimde olmuyor gece malum sürekli uyan yat modunda, ya var emzirirken ama uyku için kullanamazsınki nasıl uyucam bebek varkenEmzirirken kullanılacak ILAC yokmu senn dogdktan sonra gecemedi mı bende ondan korkyrm dogdktan sonra gecmezse ne yapacam uc cocklayım bırde ilk hamılelkte gecmisti dogumdan sonra sımdıde oyle teselli ediyorum kendmı
Canımcım göğüse ne zaman gidecektin sen? Benim unutkanlığım arttı baya doğuma kadar da sürermiş. Vitaminde vermedi dr. Özellikle banyonun ışığını açık unutuyorum sürekli. Bir de cüzdanımı koyduğum yerde bulamıyorum çünkü şurda dursa unutmam diyerek koyuyorum ama sonuç aynı:)) herşeye sabit yer yapıcam artık olmuyo böyle. Hazır şu haldeyken bir de kaygıyı korkuyu unutsak dimi :))Hayır geçmedi benim tam aksine yeniler eklenerek devam ediyorum özellikle uykusuz kalınca daha beter oluyor bebeğin düzeni olmayınca benimde olmuyor gece malum sürekli uyan yat modunda, ya var emzirirken ama uyku için kullanamazsınki nasıl uyucam bebek varken