Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Pasıflora aslında ILAC gıbı degl bitkisel Dr onu ıceblrsn dedı almısm Yanı basımda ama ben direniyorum artık son care onu ıcerm o da faydası olurmu bılemem

Ben ıste en basta bır kavga ortamına sahit oldm o zaman uyuyamama ve yememe vardı her cesıt dra gıttm meger psıkolojk mis bır aylık bir ilaca gectı gitti takı ilk kızmn hamılelıgı 7haftalıkken basladı dogmadan sonra gectı bide sımdı oldu yıne kız yıne 7haftalkken ay insallahda gecer simdi oyuzden dayanyrm gecmezse el kadar bır bebekle ne yaparm
Sizinki inşallah geçer benimki geçmedi valla ya sizin ilaca başlama ve bitirme kısa sürmüş anlaşılan 2 ayda, yemek mi yoyemiyodunuz ben yiyemiyorum nefes darlığı oluyo hemen ya akciğerlerde ve bogazimda nodul tarzi hep bişey cikicak diye hissedyorum

Panık atak tan kurtulmanın 40metodu dıye unlu bır yazarn kitabını almsm bayagıda kalın orada ilac siz kac hasta temelli ıyılestı dıyor yontem leri yazıyor onu okuyorum ıns faydası olur bılıssel yontem ler le ilac siz tedavi olablyr

Sizinki inşallah geçer benimki geçmedi valla ya sizin ilaca başlama ve bitirme kısa sürmüş anlaşılan 2 ayda, yemek mi yoyemiyodunuz ben yiyemiyorum nefes darlığı oluyo hemen ya akciğerlerde ve bogazimda nodul tarzi hep bişey cikicak diye hissedyorum
Canm ınsallah sennde gecer herkesn aynı olmuyor ama her turlusude zor bu ılletın

Bıde sımdı Bı kez oldu ya yıne olacak dusuncesı ınsanı sarıyor benm cok uykum geliyor bır sekilde de dalıyorum uyanırken anormal uyanıyorm

Panık atak tan kurtulmanın 40metodu dıye unlu bır yazarn kitabını almsm bayagıda kalın orada ilac siz kac hasta temelli ıyılestı dıyor yontem leri yazıyor onu okuyorum ıns faydası olur bılıssel yontem ler le ilac siz tedavi olablyr
Bende son 10 aydır neler araştırıyorum bir bilsen ama yok eninde.sonunda patlak veren hastalar ile karşılaşıyorum ve yalanmi söyliyim hiç umudum yok çünkü o kaygı korku salgilayan hormonları ilaç ile belli seviyeye getirip onarma gerekiyor kendi.kendine geçirebilen bile tekrar nuksettigini söylüyor kisacasi benim bu hastalık ile ilgili umudum kalmadı yani sürekli mücadele içindeyim ve gerçekten emdr ile ilgili şimdi arastiriyorum

Dogum yapan arkadaşlardan burda sadece omas var diğer kızlar nasil lar acaba tecrubelerini bizimle Paylaşsalar keşke

Hergun ayni saatte oelmacik kemigimin arkasi varya gözumuzun altinda kullaga dogru kemik oralsrim.sol basturinca agrio ellemeyincede basima vuruo uyusuo gibi karilcalanio gibi ne bu sinutuz olurmu orda ya beterr vurasim gelii basima
Bende olmadı ama yüzümün sol tarafında karınca geziyor gibi oluyor bazen .. dinleme arkadaşım dinleme kendini. Bu hastalık bizi yenemeyecek. Bazen sıkılıyorum başım dönüyor gibi oluyor yada emziriyorumya memem d ağrı oluyor bişey yok diyorum boşveriyorum. Ama kötü bi haber alınca kalbimin çarpmasına korku girmesine engel olamıyorum. İyi gibiyim aslında ama bazen korkuyorum.

Canm herkesn farkli oluyor ben fiziksel rahatsızlıklara bebegın uyumamasndan kaynaklanan uykusz lkla ra razıyım benmkı cok farkli bir uykusuzluk evı terkedesm gelıyor duvarlar yatak yorgan ustume gelıyor. Yemek yerken banyo yaparken kapılar hep acık ayakta ancak yemek yıyeyım
Aynı benim yaşadıklarım :)

Serra ilacsiz mi düzeldi doğum yapali ne kadar oldu nasil dogum yapti
Canım ben Doğum yapalı 35 gün oldu. Sezeryan doğum yaptım. Şubat ayının başında hamile olduğumu anladım ve 4 yıl kullandığım ilacı aniden kestim. Zorlu 9 ay geçirdim. Çarpıntı , ruhumun daralması, biranda korku oluyordu, banyo yapamıyorum. Araba kullanmak çarşıya yanliz gitmek hepsi hayal olmuştu. Mesela merkezden uzak yerlere giderken korkuyordum hasta olursam yetisemezsem diye. Evim 4. Katta merdivenin 2. Katına geliyordum nefes nefese. Hamileliğim boyunca 5 kere psikiytri 5 kere farklı 3 kalp doktoru, dahiliye genel cerrah aile hekimi ve 3 kere acillik oldum.13 ekimde doğum yaptım.3. Çocuğum. Doğuma girince korku vardı içimde ama kalbime bişey olursa diye. Tam uyutturdum. Doğumdan sonra doktora gitmedim henüz. Yeneceğim diye inat ediyorum. En azından evde yanliz duruyorum işimi yapıyorum merdiven çıkıyorum :halay: şu an bendeki tek sıkıntı kötü bi haber aldığımda kalbimde hızlanma. Ama yinede öncekine gibi değil. Nefesim daralmadi enkazından. Kalple ilgili takıntım var. Ona engel olamıyorum. Ama çok şükür halimize yinede . Anlayacağın ilaç yok bende :olamaz:

Canım ben Doğum yapalı 35 gün oldu. Sezeryan doğum yaptım. Şubat ayının başında hamile olduğumu anladım ve 4 yıl kullandığım ilacı aniden kestim. Zorlu 9 ay geçirdim. Çarpıntı , ruhumun daralması, biranda korku oluyordu, banyo yapamıyorum. Araba kullanmak çarşıya yanliz gitmek hepsi hayal olmuştu. Mesela merkezden uzak yerlere giderken korkuyordum hasta olursam yetisemezsem diye. Evim 4. Katta merdivenin 2. Katına geliyordum nefes nefese. Hamileliğim boyunca 5 kere psikiytri 5 kere farklı 3 kalp doktoru, dahiliye genel cerrah aile hekimi ve 3 kere acillik oldum.13 ekimde doğum yaptım.3. Çocuğum. Doğuma girince korku vardı içimde ama kalbime bişey olursa diye. Tam uyutturdum. Doğumdan sonra doktora gitmedim henüz. Yeneceğim diye inat ediyorum. En azından evde yanliz duruyorum işimi yapıyorum merdiven çıkıyorum :halay: şu an bendeki tek sıkıntı kötü bi haber aldığımda kalbimde hızlanma. Ama yinede öncekine gibi değil. Nefesim daralmadi enkazından. Kalple ilgili takıntım var. Ona engel olamıyorum. Ama çok şükür halimize yinede . Anlayacağın ilaç yok bende :olamaz:
Ben babami kayip edeli kaöbimde takintim vardi hergun giderdim acile kalp krizi diye onu atlattom gibi simdide su yuzun sol tarafi basima vuruo agri varya irdaki kemin varya o bastirinca agrio ondan suan kokruon ya kötuyse diye oanik girdi suan size yazmasam varyaa bayilcam titriom dusunuom ya kötuyse kizin neolcak esin falan off dua ediom

Back
X