Canım ben Doğum yapalı 35 gün oldu. Sezeryan doğum yaptım. Şubat ayının başında hamile olduğumu anladım ve 4 yıl kullandığım ilacı aniden kestim. Zorlu 9 ay geçirdim. Çarpıntı , ruhumun daralması, biranda korku oluyordu, banyo yapamıyorum. Araba kullanmak çarşıya yanliz gitmek hepsi hayal olmuştu. Mesela merkezden uzak yerlere giderken korkuyordum hasta olursam yetisemezsem diye. Evim 4. Katta merdivenin 2. Katına geliyordum nefes nefese. Hamileliğim boyunca 5 kere psikiytri 5 kere farklı 3 kalp doktoru, dahiliye genel cerrah aile hekimi ve 3 kere acillik oldum.13 ekimde doğum yaptım.3. Çocuğum. Doğuma girince korku vardı içimde ama kalbime bişey olursa diye. Tam uyutturdum. Doğumdan sonra doktora gitmedim henüz. Yeneceğim diye inat ediyorum. En azından evde yanliz duruyorum işimi yapıyorum merdiven çıkıyorum

şu an bendeki tek sıkıntı kötü bi haber aldığımda kalbimde hızlanma. Ama yinede öncekine gibi değil. Nefesim daralmadi enkazından. Kalple ilgili takıntım var. Ona engel olamıyorum. Ama çok şükür halimize yinede . Anlayacağın ilaç yok bende