Kontrolun nasıl gectı allah kolay dogum lar versin sanaCanım bende sizlere dua ediyorum Allah şifa versin kurtarsın hepimizi.şimdi kontrole gidiyorum şafak 12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontrolun nasıl gectı allah kolay dogum lar versin sanaCanım bende sizlere dua ediyorum Allah şifa versin kurtarsın hepimizi.şimdi kontrole gidiyorum şafak 12
Geçmiş olsun canımVardi cnm daha asadaymis plasentam uste30 haftaya kadar bekliyecekler anca cikar dediler ins cikar
Oram icin gittim burun sprey verdi bakalim gececekmi
Ve yoruldum sindiye kadar disarda kosturmaca ve kalbim uc normal atio birde blup teknio agzima gelio sanki ama 1 saat surdu bu suan iyi acaba yoruluncami oluor daha yeni olmay abasladi
8.12 de randavu kalpten ekg yapacaklar ve ulterson ins iyidir
Canım kontrol iyi gecti .nst ultrason yapıldı.Bebis 2800 gr olmuş. Bundan sonra 3 gunde bir istedi.Boynunda 1 tur kordon dolanması mevcutmuş. Bir tur sorun olmaz dedi.Nst çekilirken yarım saat sırt üstü yatmak biraz zorladı.Dr.soyleseydin yan yatırırdik dedi.Beni bağladı isi cikti.yarım saat gelmedi.inşallah bu gecede rahat uyursun sekerimKontrolun nasıl gectı allah kolay dogum lar versin sana
28.haftadan sonra yukarı cıkıyomus yavas yavas. O zaman daha dikkatli yapılıyor kontroller, hiç takma onu kafana.Vardi cnm daha asadaymis plasentam uste30 haftaya kadar bekliyecekler anca cikar dediler ins cikar
Oram icin gittim burun sprey verdi bakalim gececekmi
Ve yoruldum sindiye kadar disarda kosturmaca ve kalbim uc normal atio birde blup teknio agzima gelio sanki ama 1 saat surdu bu suan iyi acaba yoruluncami oluor daha yeni olmay abasladi
8.12 de randavu kalpten ekg yapacaklar ve ulterson ins iyidir
Sağol canım.Kızlar herkese hayırlı aksamlar olsun
Oyy maşallah canım.. aynen, kordon 2 kez dolandığında dr.lar daha temkinli oluyor, 1de bişey yapmıyolar.Canım kontrol iyi gecti .nst ultrason yapıldı.Bebis 2800 gr olmuş. Bundan sonra 3 gunde bir istedi.Boynunda 1 tur kordon dolanması mevcutmuş. Bir tur sorun olmaz dedi.Nst çekilirken yarım saat sırt üstü yatmak biraz zorladı.Dr.soyleseydin yan yatırırdik dedi.Beni bağladı isi cikti.yarım saat gelmedi.inşallah bu gecede rahat uyursun sekerim
Amin Allah kabul etsin inşallahKızlar hepinize dua ettim.Allah bize şifa versin bebeklerimizi sağlıcakla kucagimiza alalim insallah
Canım gecmis olsun benmde dogumuma bır hafta kala bır kez dolanma vardı onda tedirgin olacak bırsey yok sorun olmuyor.Oyy maşallah canım.. aynen, kordon 2 kez dolandığında dr.lar daha temkinli oluyor, 1de bişey yapmıyolar.
Sırt üstü iyi dayanmışsın ya valla, ben şimdi bile sırtüstü yatınca daralıyorum. Üstümde fil oturuyo gibi oluyo. Gerçi ilkinde bende nst lerde hep sırtüstü yatmıştım ama rahatsız olmamıştım. Bunda yatamamaya başladım.
Kaçta uyandım canım bende hep rüya görüyorumKızlar benm uykum kactı korkarak uyanmadım ama sankı cok uyudum da uyandm
Ufff bende yaa.. rüya görmek istemiyorum artık ya..Kaçta uyandım canım bende hep rüya görüyorum
Bende 6da uyandım, gece de geç uyudum. Artık sabah uyanınca geri dalmak daha da sıkıntı olmaya başladı. Yatakta dönüp duruyorum, rahat edemiyorumKızlar benm uykum kactı korkarak uyanmadım ama sankı cok uyudum da uyandm
Ben yorgunum baya ya yine yoldayim idral vercrm ev isim kalior hep yaBende 6da uyandım, gece de geç uyudum. Artık sabah uyanınca geri dalmak daha da sıkıntı olmaya başladı. Yatakta dönüp duruyorum, rahat edemiyorum
Bilmez miyim o teklemeyi ya. Ama bak yeni başlamış sende inşallah çabuk unutursun onu. Bemim 1,5 2 sene olcak nerdeyse. Geçenlerde hep yazdım ya, tekleme yüzünden yatamıyorum diye. Öyle şartlanınca sürekli olmaya başlıyor. Bu da çarpıntı gibi, iç sıkıntısı gibi sıradan bir kaygı. Biz ne kadar takarsak o kadar çok tekliyor sinir bozucu şey..Ben yorgunum baya ya yine yoldayim idral vercrm ev isim kalior hep ya
O tkeleme varya dikkate almamaya calistim cnm ama varya bigazimdaydi vede ucden sobra bir kere blup atiordu sanki öle
Cnm dogum yapacak arkadasa ins sag salin cikacak Allah buyuk evladini aeni bagislar mersk etme Rabbim vrdi bi bildigu var kurban olurum ona
Bende oyleyım sabah uyannca daha uyumak cok zor ama uykum cok var suan okldayım gozm kapanacak gıbıBende 6da uyandım, gece de geç uyudum. Artık sabah uyanınca geri dalmak daha da sıkıntı olmaya başladı. Yatakta dönüp duruyorum, rahat edemiyorum
Iste o kasik agrisi icun vermistim acaba idral yolu imtuhabi cok sukur yoknus öle sey bide sol böbrek tarafi agriorys ondanda aama yok o agri abow bende hergun vede gecmek bilmior korkuorumda Allahima siginiom Rabbim buuyk ya bizi sevior seviorki musluman yaratti bu nimetleri verdi kurban olurumÇok sıkılıyorum ya, bir de şu kasık ağrıları oluyor. Bazen çok acıtıyo, en az 5 dk uzanınca geçiyor. Hayırlısıyla bi geçseydi şu zaman, sağlıcakla bir kavuşsaydık bebişlere..
Kız benimde 14 15.haftalardan beri oluyo bu ağrı. Kopcak gibi ya. Önceden geceleri oluyodu. Şimdi gece gündüz farketmiyo, ağrıyıp duruyo. Allahın izniyle vaktinde doğururuz inşallahIste o kasik agrisi icun vermistim acaba idral yolu imtuhabi cok sukur yoknus öle sey bide sol böbrek tarafi agriorys ondanda aama yok o agri abow bende hergun vede gecmek bilmior korkuorumda Allahima siginiom Rabbim buuyk ya bizi sevior seviorki musluman yaratti bu nimetleri verdi kurban olurum