Benimde sağda oluyor ya. Demin yine başladı ama geçti Allahtan. Şimdi yatsam yine daha çok ağrıcak, soluma yatıyorum ya karnım da yatağa sarkıyo sanki. O hapdeylende daha cok acıyor tabi.
Bak ne yap biliyo musun, zor olcak ilk zamanlar ama pes etmeden devam edersen doğuma kadar çarpıntın azalmış olur. Benim 2 sene evvel hiç geçmeden 100küsürlerde atıyodu kalbim. 10 dk geçse tekrar baslıyodu artık nefes bile alamıyodum halsiz kalıyodum. Tansiyon aletiyle ölçüyodum 120 130 çıkıyodu daha da panikliyodum bişey olcak diye. Sonra baktım geçeceği yok. Kendi kendime cümleler kurmaya başladım.
İyi ki kalbim çalışıyor, iyi ki ben burdayım diyor, nabzım yavaşlayınca panikliyorum en iyisi hızlı atsın, çarpıntıyı seviyorum felan diyodum. Valla deli diceksin belki ama inan bunları söyledim. Bazen nabzımız çok yavaş atıyo ya o zamanlarda da çarpıntının gözünü seviyim, çarpıntı olsada hızlansa diyodum. 2 ay pes etmeden konustum böyle. Sonra azalmaya başladı. Hergün olmamaya basladı felan. Halen ara ara oluyor yoklayıp geçiyor sadece.