Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Elimizde olan bişey degilki bu hastalık ya bakma hormonlar düzgün calissaydi bizde böyle olmazdık hersey biriken birike:halay:birazdan gece seansina gelir altın kizlar:KK45:
Tm oldu snein bebis nasil aii bendee ins sag salim.alsam.mis cennet kokumj

Çok şükür canim gaz sancı çok uğraştırıyor ama değiyor canı sağ olsun darısı basina dünyaya bedel duygu
Bedel evet olmaysnlari ins olsun ve olmayan yaslilsrds dus ediom bizden önce cennete gitsin bu dunya cennet meyveyi tadamadilarys cennette mutmu olsunlar diom onlar icin dua ediom

Bedel evet olmaysnlari ins olsun ve olmayan yaslilsrds dus ediom bizden önce cennete gitsin bu dunya cennet meyveyi tadamadilarys cennette mutmu olsunlar diom onlar icin dua ediom
Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın isteyene nasip etsin insallah amin amin amin

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 15 haftalık hamileyim ve geceleri sürekli uykudan daralarak uyanıyorum.2 hafta önce grip olmuştum. burun tıkanıklığı ile oluyor sandım fakat halen devam ediyor. sanki nefesim kesiliyor boğuluyormuş gibi hissediyorum. yürümek çok iyi geliyor aslında ama gece öyle de bir imkanım olmadığı için çok stres yapıyorum. sizce napmam gerekir doktora gitmeli miyim bu durum bebeğimi etkiliyor mudur:KK43: bir de gün içinde de burnumda kuruluk hissi halen devam ediyor hamilelikte olur dediler sizde de aynı durum oldu mu?
Canm aynısı banada oluyor gecelerı uyuyamyrn aynı sekilde uyanıyrm bende basta ya burnumdan ya bogazdan kaynaklanyr sandım ama degil hamılelıkte oluyor kaygı bozuklugu ben gıttm dra pasıflora surup ıceblrsn ama cok aşırı durulmayck haldeyse ILAC verıyor banada yuruyus acık hava cok iyi geliyor du

Canm aynısı banada oluyor gecelerı uyuyamyrn aynı sekilde uyanıyrm bende basta ya burnumdan ya bogazdan kaynaklanyr sandım ama degil hamılelıkte oluyor kaygı bozuklugu ben gıttm dra pasıflora surup ıceblrsn ama cok aşırı durulmayck haldeyse ILAC verıyor banada yuruyus acık hava cok iyi geliyor du
Benm kız hamılelıgnde oldu ve 7.haftadan itibaren ilk uc ay cok yogun oldu oglmda olmadı Dr asırı kaygı dedı senin anlattgnn birebir aynısı oluyor bana tarifi imkansız dualarla 19haftya gelebldm

Ben geldim ama çok duramıyorum kızlar, eşim söylenip duruyor, bir de köydeyiz seste cıkaramıyorum :)
S serra1982 ben varım dicem ama cıkcam suan. Ama kalben her zaman sizleyim:)

Kizlar uyudunuzmu ben uyuyamiom bi halsuzlik bi göysum daralio sanki ayir birsey var nefes alamiom bayilcak gibu oluom neyin nesi Rabbim sifa ver ins

Bende ilkinde kendi sancıma ancak dayanabiliyoken üstüne bir de suni sancı ve rahim açıcı yaptırdı dr. Ondan sonra mahvoldum. Çifte sancı yaşadım. Ben hep dua ediyorum kendi sancımla kendi açılmamla kolayca bir doğum yapayım diye. Allah hayırlıdını sağlıklısını kolayını nssip etsin inşallah.

İnşallah yine geçer canım. Benim 14 sene oldu nerdeyse. Kendi kendime başetmeye çalışıyorum.
14sene dile kolay

Arkadaslar gunaydın Belli herkes belli belirsiz sıkıntılar yasamis bu gece inşallah suan iyisinizdir dualarmı sızınle

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 15 haftalık hamileyim ve geceleri sürekli uykudan daralarak uyanıyorum.2 hafta önce grip olmuştum. burun tıkanıklığı ile oluyor sandım fakat halen devam ediyor. sanki nefesim kesiliyor boğuluyormuş gibi hissediyorum. yürümek çok iyi geliyor aslında ama gece öyle de bir imkanım olmadığı için çok stres yapıyorum. sizce napmam gerekir doktora gitmeli miyim bu durum bebeğimi etkiliyor mudur:KK43: bir de gün içinde de burnumda kuruluk hissi halen devam ediyor hamilelikte olur dediler sizde de aynı durum oldu mu?
Merveesez canım kesinlikle emin ol hamılelıkten sonra senın gececk. Hamılelıg
Merveesez öncelikle rahat ol senın kesınlkle hormonlarndan dolayı aynı sey iki kez bana oldu drda gittim. İlk dort ay ostrojen progestrn hormonu yogun salgılanıyor. Ondan dolayı yeme ve uyku sorunu nefes kesime daralma oluyor dra gıttım kaygı bozuklugu var dedi dort aydan sonra hafifler dedı Aynen de hafifledi ilk zaman gece gündüz her gün defalarca oldu sonra gece olmaya başladı sımdı haftada bır yada iki gece oluyor.sen kafanı dagtmaya calis ortam degsklıgı biriyle konsmak yürüyüs yapmak dua ıbadet sana cok ıyı gelecek cok dusunme gecsın gitsin

Yeme sorunu haftalar ilerledikçe ıstahın artdıkça gececek az az yemeye calıs uykuyda kafayı dagtmaya calısacan yada eczaneden pasıflora surup al bitkisel Dr tavsiye etti uyumadan once ic sakinlestiricidr haftalar gectıkce bebek buyudkce başka hormonlar da etkiliyor hepimizde var mucadele edecez

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun önce. Hamilelikte bu gibi daralmalar normal karşılanıyor canım hiç moralini bozma birde kafamı oraya verme verdikçe dahada artar sıkıntın. Duadan başka bişey gelmiyorki elimizden. Pasiflıra gerçekten bitkiselmi bebeğe herhangi bi zararı dokunurmuki acaba bilgim olsun ama inşallah ihtiyacım olmaz. Allah tek yardımcımız ferahlık verir inşallah

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun önce. Hamilelikte bu gibi daralmalar normal karşılanıyor canım hiç moralini bozma birde kafamı oraya verme verdikçe dahada artar sıkıntın. Duadan başka bişey gelmiyorki elimizden. Pasiflıra gerçekten bitkiselmi bebeğe herhangi bi zararı dokunurmuki acaba bilgim olsun ama inşallah ihtiyacım olmaz. Allah tek yardımcımız ferahlık verir inşallah
Canm ben daha gecen cuma gıttm Dr kadın dogum en iyi drlar dan biri dedı gonul rahatlgyla ic dedi bitkisel hatta her gece uyumadan bir saat once iki kasık ıc uykun duzelır ben bır kez Ictım o gece daralma ta m olacak gibiydi Ictım rahatladım iki ayrı psıkytrste soyledi en hafif etkiye sahip bitkisel ıceblrsn dedı o yuzden aldm ben her gecee ıcemıyorm ama kotu olacak gıbıysemde ıcıyorm

Back
X