Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canm ben daha gecen cuma gıttm Dr kadın dogum en iyi drlar dan biri dedı gonul rahatlgyla ic dedi bitkisel hatta her gece uyumadan bir saat once iki kasık ıc uykun duzelır ben bır kez Ictım o gece daralma ta m olacak gibiydi Ictım rahatladım iki ayrı psıkytrste soyledi en hafif etkiye sahip bitkisel ıceblrsn dedı o yuzden aldm ben her gecee ıcemıyorm ama kotu olacak gıbıysemde ıcıyorm
Yanı ilac bile sayılmıyor bagmllk falan yok etkisi hafif sakınlestryr

Bu gece bu gun cok dua edelim kandil birbirimizde tum hastalarda sıfa olur inşallah ben umut ediyorum dermansız dert yok gececek elbet Rabbime sukur daha beterınle sınamasın bız bu vesileyle ıns daha iyi bır kul olacaz dunyaya dalmayacaz

Kızlar derin nefes alırken kalbimde batma oluyor bir haftadır. Gebeliğimin 19 haftasındayım demiştim ve şişkinlik sorunum var acaba ondanmı yoksayaşadığım kaygıdanmı bilemiyorum. Yaşayan varmı böyle. Daha 6 ay önce kardiyoloğa gittim tüm tetkiklerim yapıldı çok şükür tertemiz çıktı. Ama en ufak problem benim psikolojimi alt üst ediyor neden kurtulamıyorum bu kaygıdan ve korkudan. Nolur birbirimize bugün çok dua edelim buna ihtiyacımız var geçsin şu illet artık

Kızlar merhaba. Doğumdan sonra içime giren sıkıntı dışında iyiyim. Çarpıntısı ve hizli hareket edince nefesi daralan, merdiven çıkınca çabuk yorulan hamile arkadaşlar benim bu sıkıntılarım geçti çok şükür. Sadece korkum devam ediyor ara ara. İlaçsız devam.ediyorum. bakalım duruma göre davranacağım. Bugün kandil. Allahım hepimize şifa versin

Kızlar merhaba. Doğumdan sonra içime giren sıkıntı dışında iyiyim. Çarpıntısı ve hizli hareket edince nefesi daralan, merdiven çıkınca çabuk yorulan hamile arkadaşlar benim bu sıkıntılarım geçti çok şükür. Sadece korkum devam ediyor ara ara. İlaçsız devam.ediyorum. bakalım duruma göre davranacağım. Bugün kandil. Allahım hepimize şifa versin
Aminn.. canımm çok sevindim sıkıntıların azalmasına. O iç sıkıntısıda geçicek inşallah. İnsana huzur vermiyor malesef ama en azından sadece onunla başetmesi daha iyidir diye düşünüyorum. Hayırlı kandiller bu arada.

Esin calisiormu peki hani vakit var köydeya onda kac gun durcaniz ins ya birakma bizi yokla
Eşim ufak bir yaralanma geçirdi, enfeksiyon ihtimalinden dolayı aşı ve tahlil felan yapıldı, onla uğraştık. Raporluydu birkaç gün. Bugün döncez eve. Allah izin verdikçe burdayım ben :)
Kizlar uyudunuzmu ben uyuyamiom bi halsuzlik bi göysum daralio sanki ayir birsey var nefes alamiom bayilcak gibu oluom neyin nesi Rabbim sifa ver ins
Bende oluyor gün içinde. Son bir haftadır azcık azaldı, inşallah artmaz. 24.haftada cok sıkıştırmıştı o his.

Kızlar derin nefes alırken kalbimde batma oluyor bir haftadır. Gebeliğimin 19 haftasındayım demiştim ve şişkinlik sorunum var acaba ondanmı yoksayaşadığım kaygıdanmı bilemiyorum. Yaşayan varmı böyle. Daha 6 ay önce kardiyoloğa gittim tüm tetkiklerim yapıldı çok şükür tertemiz çıktı. Ama en ufak problem benim psikolojimi alt üst ediyor neden kurtulamıyorum bu kaygıdan ve korkudan. Nolur birbirimize bugün çok dua edelim buna ihtiyacımız var geçsin şu illet artık
Kalbime giren sancının, batmanın daraltının haddi hesabı yok benimde. 10 gün kadar önce gittim dr.a şükür temizdi o yüzden üstünde durmamaya çalışıyorum. İkimizdeki en büyük takıntı kalp sanırım. Yaptığım her şeyde önce kalbi düşünüyorum çok kötü bu durum ya. Şişkinlik zaten çarpıntıyı tavan yaptırıyor, yemek yedirtmiyor..

Hayırlı kandiller kızlar. Allah hepimize şifa versin.. Bugünün hürmetine gönlümüzden geçen tüm dualar hayırlısıyla kabul olsun inşallah. Allahım yardımcımız olsun, bizleri sağlığımızla ve evlatlarımızla sınamasın, beter acılar vermesin inşallah. Doğumu ve hamile olmayı bekleyen kimseyi bu yolda eylemesin, vaktiyle kolayca sağlıklıca kurtarsın inşallah. (Amin)

y4zy4qmurum y4zy4qmurum

evet kalp benim en büyük takıntım kendimi allah esirgesin kalp hastası sanıyorum aman sancı girdi ama hızlandı aman yavaşladı hep kalbimi dinliyorum her an. Allahtan duam rabbim şifa versin. Herkese versin.

y4zy4qmurum y4zy4qmurum

evet kalp benim en büyük takıntım kendimi allah esirgesin kalp hastası sanıyorum aman sancı girdi ama hızlandı aman yavaşladı hep kalbimi dinliyorum her an. Allahtan duam rabbim şifa versin. Herkese versin.
Aminn.. bildiğin beni anlatıyosun. Çarpıntı oluyor sorun, yavaşlıyor daha da sorun. O zaman daha kötü oluyorum ya. Sürekli kalpteyğm. İkidir geceleri nefesim duruyor gibi oluyor sıçrayıp kalkıyorum. Mahvetti beni..

Aminn.. bildiğin beni anlatıyosun. Çarpıntı oluyor sorun, yavaşlıyor daha da sorun. O zaman daha kötü oluyorum ya. Sürekli kalpteyğm. İkidir geceleri nefesim duruyor gibi oluyor sıçrayıp kalkıyorum. Mahvetti beni..
O bendede oluyor aşırı dinlemekten oluyormuş psikoloğum söyledi. Bu arada belediyenin ücretsiz psikolojik destek bölümüne gidiyorum iki seans oldu daha önce ilaçtan başka hiç destek almamıştım inşallah faydasını görürüm. Peki nasıl sakinliyosun. Bende arada ekstrasistol de oluyor sendede oluyormu

hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim hepimize şifa verir insallah bizde tupe başladık insallah hayırlısı olur dr bilmiyo demişdim ilaç kullandığımı sordum kullanabilirsin sorun olmaz dedi insallah olmaz dua edin bana canlarım çok ihtiyacm var

Hayırlı kandiller arkadaşlar.. Bugün birbirimize de bol bol dua edelim inşaallah... hamilelikte bende de aşırı kalp çarpıntısı nefes darlığı sırt ağrısı yerinden kalkmayacak şekilde halsizlik titreme vardı Elhamdulillah doğumdan sonra geçti.. geçmeyecek hep hastalıkli kalacak gibi hissedenler varsa geçecek inşaallah biraz sabır ve olumlu düşünmeye çalışmak

Hayirli kandiller arkadaslar ins bugun duada bulusacaz ins bugun hepimiz birbirimiz icin dua edicez ve inaiorum ven Rabbum buyuk hersey guzek olacak dualar kabul oluor elbette bir gunu var
Kalp sikismasi gitti dedim sabah 6 ta bi bas dlnmem aii gecmedi glzumu kapatiom heryer dlnuo orasi burasi dlnuo suan iyiyim sukur

O bendede oluyor aşırı dinlemekten oluyormuş psikoloğum söyledi. Bu arada belediyenin ücretsiz psikolojik destek bölümüne gidiyorum iki seans oldu daha önce ilaçtan başka hiç destek almamıştım inşallah faydasını görürüm. Peki nasıl sakinliyosun. Bende arada ekstrasistol de oluyor sendede oluyormu
Aa öyle mi ya.. hamilelikle ilgili değil o zaman. Tşkler bilgi için. İnşallah faydasını görürsün canım, inşallah tez zamanda rahata ereriz. Eksrasistol 2 senedir hep var, hamileyken daha çok olmaya başladı. Hergün hissediyorum ben. Özellikle yatınca artıyor. Korkuyla kalkarsam sabaha kadar geçmiyor üst üste. Nefes alamıcam diye ödüm kopuyor. Sende nasıl oluyor o an? Benzer şeyler mi?

hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim hepimize şifa verir insallah bizde tupe başladık insallah hayırlısı olur dr bilmiyo demişdim ilaç kullandığımı sordum kullanabilirsin sorun olmaz dedi insallah olmaz dua edin bana canlarım çok ihtiyacm var
Amin inşallahhh.. Allah tüm dileyene isteyene nasip etsin hayırlısıyla.

Hayirli kandiller arkadaslar ins bugun duada bulusacaz ins bugun hepimiz birbirimiz icin dua edicez ve inaiorum ven Rabbum buyuk hersey guzek olacak dualar kabul oluor elbette bir gunu var
Kalp sikismasi gitti dedim sabah 6 ta bi bas dlnmem aii gecmedi glzumu kapatiom heryer dlnuo orasi burasi dlnuo suan iyiyim sukur
Tansiyonuna baktırsaydın canım, ondan olabilir. Dikkat et kendine.

y4zy4qmurum y4zy4qmurum kalbim normal ritminde atarken birden bi duraksar gibi olup hopp 3-4 kere hızlı atıp sonra tekrar aynı normal ritmine dönüyor. Panik atak yaşayanlarda bu olurmuş stres ve kaygı dan olurmuş. E gebeliktede artma oluyormuş. Ben okadar araştırdımki bu konuyu bir yerde bu ekkstra atım yaşayan birinin yazısını okudum bir çözüm bulmuş sabahları aç karnına bal ve tarçını karıştırıp yiyormuş. Ben denedim sonuçta bi zararı olan karışım değil çünkü. Yaklaşık 20 gün oldu her sabah yapıyorum. Bu süreçte ek atım yaşamadım hiç. Bilmem karışımın faydalı olacağına çok inandım ondanmı yoksa gerçekten fayda ettimi. İnşallah etmiştir. İnşallah bidaha yaşamam çünkü çok ürkütücü çok moral bozucu bişey. Kaç kardiyoloğa gittim holterler taktırdım. Eğer kalpte yapısal bozukluk yoksa bir zararı olmaz diyor hepsi. İnşallah öyledir. İki senedir yaşıyorum bende bu ekstraları

y4zy4qmurum y4zy4qmurum kalbim normal ritminde atarken birden bi duraksar gibi olup hopp 3-4 kere hızlı atıp sonra tekrar aynı normal ritmine dönüyor. Panik atak yaşayanlarda bu olurmuş stres ve kaygı dan olurmuş. E gebeliktede artma oluyormuş. Ben okadar araştırdımki bu konuyu bir yerde bu ekkstra atım yaşayan birinin yazısını okudum bir çözüm bulmuş sabahları aç karnına bal ve tarçını karıştırıp yiyormuş. Ben denedim sonuçta bi zararı olan karışım değil çünkü. Yaklaşık 20 gün oldu her sabah yapıyorum. Bu süreçte ek atım yaşamadım hiç. Bilmem karışımın faydalı olacağına çok inandım ondanmı yoksa gerçekten fayda ettimi. İnşallah etmiştir. İnşallah bidaha yaşamam çünkü çok ürkütücü çok moral bozucu bişey. Kaç kardiyoloğa gittim holterler taktırdım. Eğer kalpte yapısal bozukluk yoksa bir zararı olmaz diyor hepsi. İnşallah öyledir. İki senedir yaşıyorum bende bu ekstraları
Ayy çok sevindim geçmesine. Gerçekten çok moral bozucu bişey. Hiç alakasız zamanlarda durmuş hissi yaşatıyor insana. Aynı şeyleri bende araştırdım ama nette felaket tellalığı çok oluyor. Kendimi kandırıyomuş gibi hissedip kapadım sayfaları, sonra dr.a gittim. Şükür trmiz. Hiç holter takılmadı ams. Onu bile takmıştım kafaya. İnşallsh geri gelmez canım, inşallah benimkide geçer. Dr.a gittikten sonraki birkaç gün rahattım, teklersen tekle diyodum üstğne gide gide inadına onu düşünüp korkmadığımı tekrarlıyodum iyiydi. Ama bu ara yine hafiften takılmaya basladım. Allah korusun, hepimize ferahlık versin inşallah. Bu arada bi topikte tarçının erken doğumu tetikleyenler listesinde görmüştüm, onu bi araştır istersen, günlük tükettiğin için aklıma geldi. Miktarı felan nedir bilmiyorum belki işine yarar.

Back
X