Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben burdayim şimdi uzandım gün içinde dışarı çıktım ufak tefek ihtiyaclarım vardı onları aldım.Agda ya gittim.Bebek susleri nin etiketlerini yapistirdim.Namaz kıldım kuran okudum derken şimdi uzandım saat birbuçuk. Ekrandaki saat düzelmedi gitti hep yanlış gösteriyor .Kızlar nerdesiniz, pek bi sessiz buralar..
Teşekkür ederiz seninde duaların kabul olsunSlm kızlar. Bende burdayım.dualariniz kabul olsun
Az kalmış doğumuna. Nasıl geçiyor..Teşekkür ederiz seninde duaların kabul olsun
Ne aldin resim atsana susleriBen burdayim şimdi uzandım gün içinde dışarı çıktım ufak tefek ihtiyaclarım vardı onları aldım.Agda ya gittim.Bebek susleri nin etiketlerini yapistirdim.Namaz kıldım kuran okudum derken şimdi uzandım saat birbuçuk. Ekrandaki saat düzelmedi gitti hep yanlış gösteriyor .
Ne aldin resim atsana susleri
Bizede unutma duanda cnm
Aii vokk guzel.bende isterimmm.dermisim.neguzel yaaa
Neler almistin ilkinde benimde ilk ama.ne alcama.bilmiom.nasil.yapacamiFazla birsey almadım. Kızım çok kiskaniyor. İlkinde herseyi çok abartmistim
Cok uygun yaäaa masallahİnternetten siparis verdim.50 kokulu magnet 5 metre kapı tülü 1 adet kapı süsü hepsi 100 lira tuttu fazla birsey tutmadı.
Evet guzel ya senin dogum neuamandiEvet uygun isim etiketlerini ayrı gindermisler .Zımba ile ben yapıştırdim
Hangi sayfaMagneti facede sayfalarda var tane 1 TL oluyor
Takip edebilirsin. Ben öyle yaptırdım. 75 adet 75 TL :))
Bunlari hastaneye gelenlere vericem. İlkinde hastane odasını süslemek için çok fazla süs almıştım kapı süsü ve ikram sepeti baya pahalıydı.pusetin kenarlarına cibinlik ve Fırfırlı kabarık etek yaptırmıstım.kendi yatağıma saten dantelli nevresim takimi diktirmistimNeler almistin ilkinde benimde ilk ama.ne alcama.bilmiom.nasil.yapacami
Bunlari gelenleri verilior deme