Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim dogum cuma gunu.Dolap almadım canim ilk cocuk doğmadan oda takimi almıştım şimdilik ikisine de yeterEvet guzel ya senin dogum neuamandi
Dolap falan aldinizmu bebeye ben daha dolap alcam kiyafetleri orda burda torbada cunku
Ai neguzel niye özenmediniz her cocuk ayri bence ben suan okadar yapamiom biraz maddi durum az esyalar basta aliniorya iste az hediyelik alacam mevlut icin alacam öle bide avrupada herdey oahali tr ye geldim.ama.cinsiyeti beölu degildiSüslü terlik çorap tac lohusa geceliģi takım yaptırmıstım.takı yastigi yaptirmistim.Şimdi hiç ozenmedim
Yano senin varmis iyi neguzelBenim dogum cuma gunu.Dolap almadım canim ilk cocuk doğmadan oda takimi almıştım şimdilik ikisine de yeter
Yeter cnm.yeter masallahOda takımında bazali yatak. 2 kapılı gardrop,etejer ve 4 cekmeceli şifoniyeri var ikisine de yeter diye dusunuyorum
Benimki 6 yasında İlkokula başladı 1. Sınıf.Yeter cnm.yeter masallah
Ya kizkanc kiz seni yasi kac normal yani
Orda saat kaç şimdi ikimizden başka kimse kalmadiBenimki 6 yasında İlkokula başladı 1. Sınıf.
Bebeğe emzik aldım paketinden çıkarttı emi yor. Benim böyle güzel emzigim olmamıştı diyor
Hahahah aii cadii sende daha guzek seyler yaptim deseneBenimki 6 yasında İlkokula başladı 1. Sınıf.
Bebeğe emzik aldım paketinden çıkarttı emi yor. Benim böyle güzel emzigim olmamıştı diyor
Burda 00:45Orda saat kaç şimdi ikimizden başka kimse kalmadi
Dogar doğmaz onu dövecem goreceksin dediplansız oldu ama iyi oldu hiçbir cocuk kardessiz kalmamalıHahahah aii cadii sende daha guzek seyler yaptim desene
Arasi var deme niye okadar var oeki cnm dusubmemismiydin
Burda 02:45 ben yatayim sabah cocuk okula gidecek iyi geceler tatlımDogar doğmaz onu dövecem goreceksin dediplansız oldu ama iyi oldu hiçbir cocuk kardessiz kalmamalı
Olaun iyi olmus ya yasin kacti senin cnmDogar doğmaz onu dövecem goreceksin dediplansız oldu ama iyi oldu hiçbir cocuk kardessiz kalmamalı
Tm sen yat cbm yarin ins görursruzBurda 02:45 ben yatayim sabah cocuk okula gidecek iyi geceler tatlım
Ben 39 yasindayim canimOlaun iyi olmus ya yasin kacti senin cnm
Neguzel ablamsin ya brda neguzel arkadas neguzel olior rahatlio tm sen yat yarin yasisiirz ben 28 dua ertin bize demeBen 39 yasindayim canim
Insallah canım ya bunu duymak ıyı geldi senınde sıkıntılarn bitmesine sevindmHayırlı kandiller arkadaşlar.. Bugün birbirimize de bol bol dua edelim inşaallah... hamilelikte bende de aşırı kalp çarpıntısı nefes darlığı sırt ağrısı yerinden kalkmayacak şekilde halsizlik titreme vardı Elhamdulillah doğumdan sonra geçti.. geçmeyecek hep hastalıkli kalacak gibi hissedenler varsa geçecek inşaallah biraz sabır ve olumlu düşünmeye çalışmak
Bir araba 480euromu cok pahalı internet tn turkıyedn alısverse yapsan olmazmıYano senin varmis iyi neguzel
Daha ben oda yapacam yani dolap alacam gecen bebek arabasi aldim.dusmustu maxi cosa siyla bersber 480 euro verdik iste 1.aydada dolap alirsam