Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Valla canım maalesef o dediğimden oluyo sıkıntı yapma:deli: Bende fena kansızlık çıktı 6 ya düşmüş kan iğne ve ilaç tedavisine başladık ayrıca gırtlak daralması başlamış şimdi onun tedavisine başlıcam
Aaa gittin mi dr.a, ne zamannn? Nasıl birşeymiş o gırtlak daralması, geçmiş olsun kuzum, önemli birşey değildir inşallah.
O ne kiz girtlak daralmasi aii varya hersey oluor Allahim yardim etsin ins dermansiz dert vermesin iyi olalim ins
y4zy4qmurum y4zy4qmurum ai ins gecer su sinutizde raziyom ozaman valla basim kazan gibi dolu glzler kapanio burnum cok nefes girio gibi aii sevindim ins baska sey degildirde
Öyle deme valla sinüzit berbat bişey canım. Benim son 2 senedir yaşadıklarım varya abowww.. o baştaki ağırlık dönme hissi, burundaki sorunlar, kulaklarımın tıkanısı, gece nefes alamama, geniz akıntıları daha neler neler.. hiç bu derece olmuyodu önceden. İnşallah seninde çabuk geçer

Aaa gittin mi dr.a, ne zamannn? Nasıl birşeymiş o gırtlak daralması, geçmiş olsun kuzum, önemli birşey değildir inşallah.

Öyle deme valla sinüzit berbat bişey canım. Benim son 2 senedir yaşadıklarım varya abowww.. o baştaki ağırlık dönme hissi, burundaki sorunlar, kulaklarımın tıkanısı, gece nefes alamama, geniz akıntıları daha neler neler.. hiç bu derece olmuyodu önceden. İnşallah seninde çabuk geçer
Benimde olmuordu cnm ya bu spray ye kullanilali oldu ins gecer ya bi dpktora gözukecem su basim sanki birsey varnis gibi deme insan korkuorda bilionmu

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Valla canım 3 4 gün oluyor kan için iğne başlattı ilaç başlattı, o gırtlak daralması bende ne yesem zor inmeye başladı takılma ya çok başladı arrik psikolojik gözüyle bakiyodum genel cerrahiye gidince bana tekrar bi KBB bölümüne gözük demisti bende tekrar başka bi doktora gittim o baktı dedi bende yerken nefes darlığı da çok oluyo normalde zaten vardı doktor pzrtsi endoskopi yapıcak gırtlak kanseri olabilirmiyim parça yara varmı sebep ney daralma ya diye bakilcak daraltmayi genisletiyolarmis, bu daraltiya en büyük sebepler reflü mide asidi sinir ve kansızlık sebep oluyomus benimki için doktor büyük ihtimal kansızlık sebep vermiştir dedi ama yinede bakıp emin olalım dedi bakalım Allahın izniyle inşallah hepimiz iyi oluruz:kahve:

y4zy4qmurum y4zy4qmurum Valla canım 3 4 gün oluyor kan için iğne başlattı ilaç başlattı, o gırtlak daralması bende ne yesem zor inmeye başladı takılma ya çok başladı arrik psikolojik gözüyle bakiyodum genel cerrahiye gidince bana tekrar bi KBB bölümüne gözük demisti bende tekrar başka bi doktora gittim o baktı dedi bende yerken nefes darlığı da çok oluyo normalde zaten vardı doktor pzrtsi endoskopi yapıcak gırtlak kanseri olabilirmiyim parça yara varmı sebep ney daralma ya diye bakilcak daraltmayi genisletiyolarmis, bu daraltiya en büyük sebepler reflü mide asidi sinir ve kansızlık sebep oluyomus benimki için doktor büyük ihtimal kansızlık sebep vermiştir dedi ama yinede bakıp emin olalım dedi bakalım Allahın izniyle inşallah hepimiz iyi oluruz:kahve:
Nasil öle endoskopi yapacak anlamadim nerden parca parca varmiki alcaklar cnm yaaa dua edelim yaa korkma Allah buyuk

Benimde olmuordu cnm ya bu spray ye kullanilali oldu ins gecer ya bi dpktora gözukecem su basim sanki birsey varnis gibi deme insan korkuorda bilionmu
Sinüzit geçmeye baslarken oluyor canım bende, spreyden değildir büyük ihtimalle. Zaten hamileyken baska bisey kullanmak yasak.

Kızlar bana dua edin bu gece rahat uyuyup dinleneyim yarın sezeryanım başarılı geçsin mübarek cuma gecesinin hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin

kanın gerçekten çok düşmüş ama. Doğum sonrası kan ilacına devam ettirmemişler miydi? Benim ilkinde dr devam et dedi bir süre daha kullanmıstım.
İnşallah o tetkiklerde de bişey cıkmaz kuzum, en azından için rahat edicek. Gerçekten bişey çıkmadığında üstesinden gelmen de kolaylaşıcak.
midenin etkisi olduguna inanırım çünkü bende yasıyorum:( midemde kafasına göre gelip giden bir bulantı var. Yanma desen bazen alev almıs gibi oluyorum. Normalde de var zaten bende reflü. Nefes daralması ilk lise döneminde baslamıstı, arka arkaya derin nefes alma ihtiyacı oluyodu sabahlıyodum resmen geceleri. Dönem dönem hortluyor halen:) hamileliktekini hiç söylemeyim zaten en iyi sen biliyosun. İnadına çok acıkıyorum, iştahım çok açık. Mecbur tutuyorum kendimi. Mesela aksam bir tane bisküvi yicek olsam yemeğimden bir parça eksik yiyorum, ne hale geldim ya:)

kanın gerçekten çok düşmüş ama. Doğum sonrası kan ilacına devam ettirmemişler miydi? Benim ilkinde dr devam et dedi bir süre daha kullanmıstım.
İnşallah o tetkiklerde de bişey cıkmaz kuzum, en azından için rahat edicek. Gerçekten bişey çıkmadığında üstesinden gelmen de kolaylaşıcak.
midenin etkisi olduguna inanırım çünkü bende yasıyorum:KK43: midemde kafasına göre gelip giden bir bulantı var. Yanma desen bazen alev almıs gibi oluyorum. Normalde de var zaten bende reflü. Nefes daralması ilk lise döneminde baslamıstı, arka arkaya derin nefes alma ihtiyacı oluyodu sabahlıyodum resmen geceleri. Dönem dönem hortluyor halen:) hamileliktekini hiç söylemeyim zaten en iyi sen biliyosun. İnadına çok acıkıyorum, iştahım çok açık. Mecbur tutuyorum kendimi. Mesela aksam bir tane bisküvi yicek olsam yemeğimden bir parça eksik yiyorum, ne hale geldim ya:)
Aynı beni anlatmissin bende iki kaşık pilav yerdim üçüncü kaşığı yemezdim derdim onun yerine bi dilim pasta yiyeyim:halay:ya bende parça olduğuna inanmıyorum belki yara vardr bugün kanda geldi bogazimdan bilmiyorum artik, kan ilacına devam et demisti doktorum ama ben unutup icmedim ve yine unuttum bugunde icmedim çok unutuyorum bilmiyorum ya

Kızlar bana dua edin bu gece rahat uyuyup dinleneyim yarın sezeryanım başarılı geçsin mübarek cuma gecesinin hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin
Ayy inşallah sağ salim bebeğini kucağına alıp hayırlı haberler ile gel inşallah sende çok rahat uyursun hayırlı güzel doğumlar olsun inşallah

Nasil öle endoskopi yapacak anlamadim nerden parca parca varmiki alcaklar cnm yaaa dua edelim yaa korkma Allah buyuk
Boğazda gırtlak da kamera indirip bakicak yara vs.benzeri bişey varmi diye amin canim ya ben korkmuyorum böyle hastalıklardan sadece daralma gecsin de insallah

Kızlar hayırlı geceler hıc benı sormuyorsunuz nasılsınız bayagı Bı sıkıntıları olan olmus allah yardm etsin hepimize. Dua edelim gecsın sıkıntılar
Cnm ya valla göremedik seni ins sen iyisindir bagri sen kurtar kendini hahha naail gecti gunun ...
Ben bilionnn ins Rabbim kötu birsey vermesin

Ayy kuzum vaktin geldi ne güzel. Allahım sağlıcakla çabucak kurtarsın insallah. İyi haberlerinle sevinelim bizde. Gündüz kucağında olcak Allahın izniyle mis gibi kokusuyla :)

Back
X