Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ayy kuzum vaktin geldi ne güzel. Allahım sağlıcakla çabucak kurtarsın insallah. İyi haberlerinle sevinelim bizde. Gündüz kucağında olcak Allahın izniyle mis gibi kokusuyla :)
Bizde o gunleri görcez kiz ins ai simdikten agliom aldigim gunu kucagimi dusununce

Aynı beni anlatmissin bende iki kaşık pilav yerdim üçüncü kaşığı yemezdim derdim onun yerine bi dilim pasta yiyeyim:halay:ya bende parça olduğuna inanmıyorum belki yara vardr bugün kanda geldi bogazimdan bilmiyorum artik, kan ilacına devam et demisti doktorum ama ben unutup icmedim ve yine unuttum bugunde icmedim çok unutuyorum bilmiyorum ya
Aynen hesap kitap yapıp öyle yiyorum:)) porsiyonlarım 4 yasındaki oğlumla aynı. Esim azcık ye beslen diyo. Yicem şişmesem.. yemeden bile kilo alıyorum, yesem naparım..
- boğazından geldiğini nrrden anladın cnm? Diş sorunlarıda bnzer seyler yapıyor. Ondan sordum. Reflü şikayetin çok muydu hamilelikte, ondan yara olmuş olabilirde.
Kızlar hayırlı geceler hıc benı sormuyorsunuz nasılsınız bayagı Bı sıkıntıları olan olmus allah yardm etsin hepimize. Dua edelim gecsın sıkıntılar
Aminnn.. sen nasılsın cnm?
Yok canlı yapıcaklar bilmem benim akıl sağlığı yerinde olsun psikoloji iyi olsun gerisi umrumda degil:dondurma:
Cesarete gellll... valla tebrik ediyorum, özendim suan bu psikolojiye.. :KK9::KK9::KK9::KK9:

Aynen hesap kitap yapıp öyle yiyorum:)) porsiyonlarım 4 yasındaki oğlumla aynı. Esim azcık ye beslen diyo. Yicem şişmesem.. yemeden bile kilo alıyorum, yesem naparım..
- boğazından geldiğini nrrden anladın cnm? Diş sorunlarıda bnzer seyler yapıyor. Ondan sordum. Reflü şikayetin çok muydu hamilelikte, ondan yara olmuş olabilirde.

Aminnn.. sen nasılsın cnm?

Cesarete gellll... valla tebrik ediyorum, özendim suan bu psikolojiye.. :KK9::KK9::KK9::KK9:
Gunaydın canım bende durum aynı Hafta ıcı okula gidiyorum bu hafta daha ıyıydım surekli bir mucadelemız var inş bizimde dogum tarihimiz tez den gelir

Herkese günaydın hayırlı cumalar olsun bugun ilknurdem arkadasımızın hayırlısıyla dogum yapar ve bu sıkıntılarını üstünden atar. İnsan umut ediyor artık doğumla beraber iyileşmeyi.

Bizim burda 7de hastanede olun diyorlar sekizde ameliyat dokuzda her şey bitiyor ilk seni ameliyata alacaklarsa tabi.

Cnm ya valla göremedik seni ins sen iyisindir bagri sen kurtar kendini hahha naail gecti gunun ...
Ben bilionnn ins Rabbim kötu birsey vermesin
Cok sukur bu hafta daha iyiyim 19haftam bitiyor. Surekli mucadele ediyoruz inşallah hepimiz kurtuluruz dogumdan sonra hersey gecer gecmezse birde bebek varken kötü olmak cok daha zor suan kendimizi dogumdan sonra gececek dıye teselli ediyoruz

Kızlar merhaba. Doğumdan sonra içime giren sıkıntı dışında iyiyim. Çarpıntısı ve hizli hareket edince nefesi daralan, merdiven çıkınca çabuk yorulan hamile arkadaşlar benim bu sıkıntılarım geçti çok şükür. Sadece korkum devam ediyor ara ara. İlaçsız devam.ediyorum. bakalım duruma göre davranacağım. Bugün kandil. Allahım hepimize şifa versin
Canm sen ne zaman doğum yaptın

Cok sukur bu hafta daha iyiyim 19haftam bitiyor. Surekli mucadele ediyoruz inşallah hepimiz kurtuluruz dogumdan sonra hersey gecer gecmezse birde bebek varken kötü olmak cok daha zor suan kendimizi dogumdan sonra gececek dıye teselli ediyoruz
Dogumdan sonra bilmiom belki halsizlik gecerde su kalp carpinti vardi bende ritim bozuklugu denmisti bakalim artik baska seyler cikmasin ins dogumdan sobra ai cocuga bkrsey olurmu ai nyie aglio ai birsey olursa demeyelimdr hahah

Dogumdan sonra bilmiom belki halsizlik gecerde su kalp carpinti vardi bende ritim bozuklugu denmisti bakalim artik baska seyler cikmasin ins dogumdan sobra ai cocuga bkrsey olurmu ai nyie aglio ai birsey olursa demeyelimdr hahah
İnşallah bu panık atak mıdır kaygı bozuklugu mudur her neyse adı gecsın ustumzden

Kızlar yalan yok içinizde en korkak aslında benim küçük karınca kadar böcek görünce delirebiliyorum:olamaz: bu bendeki cesaret değil aslında hani panik atak anksiyete varya diyorum ki bu hastalığim gecsin de diğer herseyi tedavisiyle geciririm ama psikolojik olan rahatsızlıklar çok yoruyor insanı. y4zy4qmurum y4zy4qmurum Ya disimden olmadigini söyle anladım baya geniz akinti var ve afedersin balgam tarzı bişey ile attım o kanı hani dis olmadığı garanti ordan belli oldu hani ağızdan gelen bişey olmadı hamilelikte reflü az vardı şimdi de az var öyle artık neyden bilmiyorum ama doktor da kansizliga çok bağladı
:işsiz:

Korkma Allahın izniyle seninde geçer diğerlerinde geçmiş seninde hamilelik kaynakli bunca zaman yasamamissin içini ferah tut:deli:
İnşallah canm boyle gecmeyenlerı duyunca ınsan tedirgin oluyor yada yıne bır hayatımzn bır donum noktasında bır uzuntu anında Bızı yakalarsa dıye Allahım inşallah hormonlar la ılgılıdır

Kızlar yalan yok içinizde en korkak aslında benim küçük karınca kadar böcek görünce delirebiliyorum:olamaz: bu bendeki cesaret değil aslında hani panik atak anksiyete varya diyorum ki bu hastalığim gecsin de diğer herseyi tedavisiyle geciririm ama psikolojik olan rahatsızlıklar çok yoruyor insanı. y4zy4qmurum y4zy4qmurum Ya disimden olmadigini söyle anladım baya geniz akinti var ve afedersin balgam tarzı bişey ile attım o kanı hani dis olmadığı garanti ordan belli oldu hani ağızdan gelen bişey olmadı hamilelikte reflü az vardı şimdi de az var öyle artık neyden bilmiyorum ama doktor da kansizliga çok bağladı
Omas bende senın gıbı dusunuyorm bu psikolojik seyler olmasn dıger hastalklara tedaviyle ılacla gecer diyorum suan hamılelkte belim kasıgım midem karnım agrıyor ama hıc onemsemıyrm belki önemsemdgem için gecıp gidiyor.

I ilknurdem allah hayırlısıyla kurtarsın canım allah yardımcın olsun. Darısı bizim başımıza.
Omas Omas çok geçmiş olsun. Tez vakitte şifalan inşallah. Bizde şifalanalım şu mübarek cuma günü hürmetine inşallah kızlar psikolojik rahatsızlık gerçekten çok yoruyor insanı. Birde bu kan hapına başlayalı acayip kabızım afedersiniz Baş ededemiyorum.

Anladım canım. Hayırısıyla bisey cıkmıcak insallah, öyle oldugundan eminiz neredeyse:) bu arada bnm ilk gebelikte genzimden gelmişti kanlı sekilde bir akıntı. İlkinde panikledim kanı görünce sonra 2 defa daha geldi. Tutuştum tabi:)) sonra burnumdaki yapısal sorundan ötürü genizime inmiş kan, gelen oymuş. Bazen yine oluyor. Ama burun ameliyatı olmak istemiyorum suan. Onunda sıkıntıları cok oluyor ameliyat sonrası:( zaten hamileliğinde oluşan ve aetan sıkıntıların normale inmesi için 1 sene süre var. O yüzden devam etmeside bir nebze normal sanki.

Kızlar hayırlı cumalar.. Allah gönlümüzden geçen duaları hakkımızda hayırlı eylesin inşallah..

I ilknurdem doğum yapmıştır herhalde. İnşallah herşey yolundadır. İyi haberlerle gelsin Allahın izniyle

Back
X