Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

N nilay984 canım kan ilacını ne zaman alıyorsun sabah mı? Bir de hangisini kullanıyosun? Sabah akşam armut yemeye çalış, onun çok faydası oluyor. Bir de kuru kayısıyla ılık süt iç deneyebilirsin. Bolca da su tabi..

N nilay984 canım kan ilacını ne zaman alıyorsun sabah mı? Bir de hangisini kullanıyosun? Sabah akşam armut yemeye çalış, onun çok faydası oluyor. Bir de kuru kayısıyla ılık süt iç deneyebilirsin. Bolca da su tabi..
Canım okadar şey denedimki. Akşamları alıyorum ginaferro benimki bide aarmut deneyim bari inşallah faydası olur

Canım okadar şey denedimki. Akşamları alıyorum ginaferro benimki bide aarmut deneyim bari inşallah faydası olur
Kansizlik pekmez ii diorlar o bendede var ya ben bu ara neoluorsam bayilcak gibi kafam patliyacsk gibi burnum kaniyacak gibi oluorum
Sizdede agizda tuhaf tat varmi bide neyaparsak yapalik agoz kokusu bu normalmi ai dogumdan so ra dislerimi kople yaprircam biktim yaaa su disten tabi önce sakinlestirici almam lazim

Kansizlik pekmez ii diorlar o bendede var ya ben bu ara neoluorsam bayilcak gibi kafam patliyacsk gibi burnum kaniyacak gibi oluorum
Sizdede agizda tuhaf tat varmi bide neyaparsak yapalik agoz kokusu bu normalmi ai dogumdan so ra dislerimi kople yaprircam biktim yaaa su disten tabi önce sakinlestirici almam lazim
Ağızda kötü tat bendede var. Dişçi korkusu bende de var Ne zaman o koltuğa otursam tansiyonum yerlerde olur. Kalbim deli gibi çarpar. Niye bu kadar hassasım bilmiyorum insan ilişkilerindede bu böyle çok hassasım hemen alınıyorum. Ruhum bozuk vallahi Kansızlık tüm yaşadıklarımızın başı aslında bendede var ferritinim 8 çıkmıştı çarpıntım oluyor diye verdi kan hapını. Onu alalı biraz düzeldi sanki ama çanuk yorulmalar baş dönmeleri bi anda ter boşalmaşar falan sanırım gebelikten veya kaygıdan...

Ağızda kötü tat bendede var. Dişçi korkusu bende de var Ne zaman o koltuğa otursam tansiyonum yerlerde olur. Kalbim deli gibi çarpar. Niye bu kadar hassasım bilmiyorum insan ilişkilerindede bu böyle çok hassasım hemen alınıyorum. Ruhum bozuk vallahi Kansızlık tüm yaşadıklarımızın başı aslında bendede var ferritinim 8 çıkmıştı çarpıntım oluyor diye verdi kan hapını. Onu alalı biraz düzeldi sanki ama çanuk yorulmalar baş dönmeleri bi anda ter boşalmaşar falan sanırım gebelikten veya kaygıdan...
En büyük sebebinin kaygı olduğunu dusunuyorum. Benimde aynıydı. Evim 4. Katta asansör yok. 2. Kata gelince kalbim çarpmaya başlayıp nefesim daralıyordu. Evin içinde bi vc ye gitsem korku ile gidiyordum. Kalbim çarpıyordu. Doğum yapınca bunlar geçti bende.

Ah ah ben bayiliom dusciyi gireyim aslinda acida yok hani igne vuruluo ya temizlenmesi lazim disci arayip duruo gidemiom tas var ln dislerdr arkasinda yok anam bakim digumdan aonra hap alirsam sakinlestirici gidecem bende haftaya kansizlik icin bi randavu alcam ya kanimi alsinalr baksinlar böke olmyuacak yoruluom birden ter bosalio dua ediom bayilcak gibi kalbim demeyim birsey o firlioo zaten kafamda sumu me var öle hiz amannn nebileyim herkrs hamole bölemi olior

S serra1982 benimde evimin altında yokuş var beni mahvediyor öecbur kullanıyorum eve çıkarken lalbim deli gibi inşallah bizde doğum yapınca geçer tüm bunlar. Gerçi bende hamilelikten çok öncede vardı kaygı panik ama doğum şifa olur inşallah.
F Fatmae20 ne tür bi sakinleştirici kullanıyorsun. Bende ilaç gobiside varyan etkilerini okuyorum ve onlarıyaşoyorum özellilkle çarpıntı varsa yan etkilerde oluyor banada. Ah ahh eski hallerimi çok arıyorum. Panik ataksız günler kaygısız günler geri geşir mi acaba
Beni eşimde anlamıyor kızlar oda bıktı korkularımdan yeter artık yen şu hastalığı diyor keşke elimde olsa. Keşke...

I ilknurdem allah hayırlısıyla kurtarsın canım allah yardımcın olsun. Darısı bizim başımıza.
Omas Omas çok geçmiş olsun. Tez vakitte şifalan inşallah. Bizde şifalanalım şu mübarek cuma günü hürmetine inşallah kızlar psikolojik rahatsızlık gerçekten çok yoruyor insanı. Birde bu kan hapına başlayalı acayip kabızım afedersiniz Baş ededemiyorum.
Amin insallah canım, bol bol kayısı hoşafi ve incir hoşaf yap tanelerini ye posali bazılarına ishal yapar bazılarına kabızlık bide hamilelikte çok zor kabızlık doğal olarak tembellesiyoda bağırsaklar aslında doktoruna desen sürüp veriyolar haberin olsun günde 3 kez iciyosun tatlı şerbet gibi bi sürüp bagirsaklari yumusatiyo hamilelere çok veriliyo sor doktoruna çünkü kabızlık iyi değil ya çok zorluyo insani

Bi
Ben 13 ekimde doğum yaptım. Tekrar kalp doktoruna gittim bi sorun yok diyor. Sadece kendimi dinliyorum arada. Boğazımda dolgunluk yemek yememe isteği yutamama. Sıcak basması. Bunların dışında iyiyim çok şükür.
Masallah inşallah daha iyi olursun hıc pskytrse gıttınmı belki bır faydası olur

Ferro sanol yani dimi.. bende ona geçtim, daha öncesinde 2 tane kan ilacı denedim ama beni mahvetti, gece yatmadan içiyodum ve tam tersine ishal olmuştum. Bunda rahatım şükür. Sabah kahvaltıdan önce alıyorum üzerine kahvaltı ediyorum. Yoksa dokunuyor. Dr.um hiçbişey olmaz dedi, istersen tok da iç dedi. İkinci ay kabızlık yasadım her fırsatta armut yiyerek azalttım. Birkaç gün çok kuru seyler yemeden armuta ağırlık verince faydası oldu sonrada geçmişti. Sende öyle dene istersen umarım faydası olur

En büyük sebebinin kaygı olduğunu dusunuyorum. Benimde aynıydı. Evim 4. Katta asansör yok. 2. Kata gelince kalbim çarpmaya başlayıp nefesim daralıyordu. Evin içinde bi vc ye gitsem korku ile gidiyordum. Kalbim çarpıyordu. Doğum yapınca bunlar geçti bende.
Bu dedikleriniz komple bende de mevcut. Diş tedavisine gitmem lazım ama doğum sonrasına erteliyorum. Bıktım dişçiye gidip gelmekten. Zaten koltuğa oturur oturmaz sanki kulaklarım felan tıkanıyor, kalbim ağzıma geliyor, bayılcak gibi oluyorun tansiyon düşüyor. Kendimi kaybediyor gibi oluyorum.
Wc.ye giderken nefes nefese çarpıntılı olma hali benimde bu gebelikte başladı. Neyin nesidir böyle ya:( inanın wc.ye gitmeye korkar hale geldim. Bir an önce çıkasım geliyor, yığılıp kalıcak gibi oluyorum.

S serra1982 benimde evimin altında yokuş var beni mahvediyor öecbur kullanıyorum eve çıkarken lalbim deli gibi inşallah bizde doğum yapınca geçer tüm bunlar. Gerçi bende hamilelikten çok öncede vardı kaygı panik ama doğum şifa olur inşallah.
F Fatmae20 ne tür bi sakinleştirici kullanıyorsun. Bende ilaç gobiside varyan etkilerini okuyorum ve onlarıyaşoyorum özellilkle çarpıntı varsa yan etkilerde oluyor banada. Ah ahh eski hallerimi çok arıyorum. Panik ataksız günler kaygısız günler geri geşir mi acaba
Beni eşimde anlamıyor kızlar oda bıktı korkularımdan yeter artık yen şu hastalığı diyor keşke elimde olsa. Keşke...
Benim eşimde anlamıyor malesef. Anlamadığı bir yana, bazen yorum yapıyor sinir ediyor iyice. Abarttığımı felan düşünüyor bazı şeyleri. Mesela ekatımlar ondada oluyor, çarpıntıda öyle. Ritim bozukluğu var ama umrunda değil hiç takmaz bunları. Ben oldum olalı psikolojik sorunlarla yetişince malesef hastalık hastası olmuşum. Herşeyden korkarak yaşardım şimdide acısını çekiyorum işte kat kat daha fazla.. herşeyden nem kapıyorum, senin gibi ilaçların yan etkisini okumadan içemiyorum içersemde yaşıyorum onları. Mesela su bardağı, su içip koyuyorum mutfağa ama bir süre sonra gittiğimde o bardağa kuşkuyla bakıyorum. Bazen o bardaktan trkrar içemiyorum vs. O kadar saçma kalıplar var ki kafamda kıra kıra bitiremiyorum, virüs gibi çoğalıyolar :))

Kizlar doğum yaptım bebegin solunum sıkıntısı olduğu için küvöz e alındı
Ayy gözünaydın canım, geçmiş olsun. Bebişinde tez zamanda küvözden çıkar inşallah. Sağlığı yerinde olsunda onu da atlatırsınız Allahın izniyle.

Bu dedikleriniz komple bende de mevcut. Diş tedavisine gitmem lazım ama doğum sonrasına erteliyorum. Bıktım dişçiye gidip gelmekten. Zaten koltuğa oturur oturmaz sanki kulaklarım felan tıkanıyor, kalbim ağzıma geliyor, bayılcak gibi oluyorun tansiyon düşüyor. Kendimi kaybediyor gibi oluyorum.
Wc.ye giderken nefes nefese çarpıntılı olma hali benimde bu gebelikte başladı. Neyin nesidir böyle ya:KK43: inanın wc.ye gitmeye korkar hale geldim. Bir an önce çıkasım geliyor, yığılıp kalıcak gibi oluyorum.
Ben tuvalete gitmeye korkuyordum çarpıntı olacak.diye. sabaha kadar gitmediğim çok oldu. Eğer korkarak gidersem mutlaka çarpıntı oluyordu. Rahat olmaya çalış. Doğumdan sonra geçecek ins

Ben tuvalete gitmeye korkuyordum çarpıntı olacak.diye. sabaha kadar gitmediğim çok oldu. Eğer korkarak gidersem mutlaka çarpıntı oluyordu. Rahat olmaya çalış. Doğumdan sonra geçecek ins
Ja benim korktugum bide bizde ailede kalp rahatsizliyi var yani söle aniden kalpten vefat ediorlar babam babamin tryze cocuklari dedem yani önceden belli olmuo aniden tansion yuksek ve kalp krizi iste ins dua edin cuma randavun birsey cikmasin kizlar

İnş canım. Gece bende geçitiriyorum çoğunlukla ama gündüz karnım aşağı baskı yaptıkça mecburen gidiyorum, düşünmemeye çalışıp o an düşüncek bişeyler arıyorum. Ama olcak olursada oluyor:( bu bari geçsin doğumdan sonra ya, hamilelikte başladı.

Ja benim korktugum bide bizde ailede kalp rahatsizliyi var yani söle aniden kalpten vefat ediorlar babam babamin tryze cocuklari dedem yani önceden belli olmuo aniden tansion yuksek ve kalp krizi iste ins dua edin cuma randavun birsey cikmasin kizlar
Allah korusun canım. İnşallah bişey çıkmadan güzel haberlerle geliceksin

Back
X