- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Yok cnm oğlumda da böyleydi. Boğazıma kadar yanıyorum suan. Bulantılar da birkaç haftadır var.Belki soguktan usuttun sicak sut ic bi benimde ara sira bulanio
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm oğlumda da böyleydi. Boğazıma kadar yanıyorum suan. Bulantılar da birkaç haftadır var.Belki soguktan usuttun sicak sut ic bi benimde ara sira bulanio
Tetiklenmiş demekki. En ufak bir streste yüz buluyor bu hastalık.Evet 3 gündür basimizda dolaplar donuyor çok canimizi siktilar kavga ettim istemsiz![]()
Allah hayırlısıyla vaktiyle versin inşallah. Çok sevindim artık harekete geçmene. Ben beklemenin faydası olmadığını düşünenlerdenim şahsen. Çünkü nrrdeyse 14 senedir yaşıyorum bu hastalığı ve şükür ki ikinci hamileliğim. Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi inşallah.Kizlar beni hatirliyorsunuzdur umarim.. Doktor bana artik iyi oldun bebek dusunebilirsin dedi. İlk ay olmadi bu ayda bekliyorum ne oneriyorsunuz ilaci daha birakmadim kalabilirmiyim hemen . çabucak olsa ne güzel olur![]()
Cok gencsikiz daha cnm yaEvet panik atak 22 ve 1 aydir deniyoruz canim çok konusmuyordum arada yaziyordum sadece
Cok sukur evet xnm Rabbim vrdi tattirdi ins isteyene versin bende iki tane istiorum bu sIkintiya ragmen ins Rabbim verirTetiklenmiş demekki. En ufak bir streste yüz buluyor bu hastalık.
Allah hayırlısıyla vaktiyle versin inşallah. Çok sevindim artık harekete geçmene. Ben beklemenin faydası olmadığını düşünenlerdenim şahsen. Çünkü nrrdeyse 14 senedir yaşıyorum bu hastalığı ve şükür ki ikinci hamileliğim. Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi inşallah.
Olur cnm icini ferah tut Rabbime siginEvet bir gece dertlesmistik seninle. Yaz yağmurubende çok istiyorum iyi hissetmeye rağmen bebekle birlikte bedenimden kazinsin istiyorum hatta inş hemen olur haizr iyiyken
Amin inşallah. Benim bunda biraz gözüm korktu ama Allah bilir en doğrusunu. Sağlık olsunda katlanılır bir şekilde. Daha dün hamile olduğumu öğrenip buraya damlamışken, bugün 28.haftaya gelmişim bile. Zaman akıp gidiyor iyisiyle kötüsüyle. Allah sağlıcakla kucağımıza versin insallah.Cok sukur evet xnm Rabbim vrdi tattirdi ins isteyene versin bende iki tane istiorum bu sIkintiya ragmen ins Rabbim verir
Ben hatırlıyorum nickinden :) bir nickin vardı şuan blokeli olduğundan yeniden bunu almıştın galiba değil mi..Evet bir gece dertlesmistik seninle. Yaz yağmurubende çok istiyorum iyi hissetmeye rağmen bebekle birlikte bedenimden kazinsin istiyorum hatta inş hemen olur haizr iyiyken
İyi hatirladin canim . bende gecen ay çok umutluydum 2 testte silik çizgi cikmasina rağmen kan testinde bos cikti. Meryem süresi okuyorum her gün dua ediyorum inş olurBen hatırlıyorum nickinden :) bir nickin vardı şuan blokeli olduğundan yeniden bunu almıştın galiba değil mi..
unutkanlık git gide artıyor ama napalım doğurana kadar idare edicez artık sizde idare edin beni yanlışım varsa :)
İnşallah Allah gönlünce olanı verir bekletmeden.. bir de bu deneme aşamasında illa olsun diyerek stresli başlamak yerine, sadece onu hissederek bişeyler yapmak sonuçların olumlu olmasına fayda sağlıyormuş. Sen hislerine güven, stres etme kii Rabbim en doğru zamanda nasip eder inşallah :)
Demekki vakti değilmiş diyoruz ve hiiç umudumuzu yitirmeden devam ediyoruz :) Allah büyüktür canım, dualarımızı geri çevirmesin inşallahİyi hatirladin canim . bende gecen ay çok umutluydum 2 testte silik çizgi cikmasina rağmen kan testinde bos cikti. Meryem süresi okuyorum her gün dua ediyorum inş olur![]()
Evet devam ediyorum. Hic ümitsizlik yok. Dert veren de Allah mutluluk huzur veren de o. Takildik negatiflere gidiyoruz Allah sonumuzu hayretsinDemekki vakti değilmiş diyoruz ve hiiç umudumuzu yitirmeden devam ediyoruz :) Allah büyüktür canım, dualarımızı geri çevirmesin inşallah
Hayrı çağırır gibi şerri çağırmayın diye bir ayet var. Sende onu düşün. Hayırlısıyla istedin gerisini Allaha bırak. İnşallah tez zamanda olur canım.Evet devam ediyorum. Hic ümitsizlik yok. Dert veren de Allah mutluluk huzur veren de o. Takildik negatiflere gidiyoruz Allah sonumuzu hayretsin
Senin kizin mi olucakHayrı çağırır gibi şerri çağırmayın diye bir ayet var. Sende onu düşün. Hayırlısıyla istedin gerisini Allaha bırak. İnşallah tez zamanda olur canım.
İnşallah bısey de cikmaz. Canm hamlelkte boğaz agız problemleri cok oluyor benmde bogazm kuruyor kasıntı olsyr nedendr bilmyrmSelam canlar kusura bakmayin erkek kalktim ordan oraya surundumya sogukta buz halsizisdim kalkamadim agzimin ici acio damagim kasinioo bu demek usutuom neyse doktor bakti ekg ve usg birsey demedi 3 gun sonra ev doktoru gidecekmis kalp sesimi ben tuhaf buldum ölemi dedim bilgi veremeyiz dedi kan verdim böbrek icin bakalim cnm saolasin sordigunuz icin merak ettiginiz icin ama suan cokk kötuyum kusacam o sekil damagim kasinio acio öle olan varmi
Gecmiş olsun canımKizlar uzun zamandır iyi hissediyordum yazmiyordum iki gündür sikintilarim başladı sanki. Dudaklarim karincalaniyo ve gogsumun sol alt tarafina kisa Lisa surede agrilar giriyordu simdi sağ taraf basladi
Canım aşırı halsizlik devamlı uyku hali çok susama ve ödem vardı bende.Herhangi bir belirti varmıydı sende canım. Geçmiş olsun
İnşallah fayda eder canım diyet.. Çok sağolun.Allah kolaylıklar versin canım, cuma hürmetine dualarımız kabul olsun hayırlısıyla inşallah. Uykusuzluk çok zor ben 2,5 sene çektim ilk oğlumda, kolikti ileri derecede. İnşallah bu öyle olmaz diye dua ediyorum şimdiden.
Geçmiş olsun canım sonuçların kaç çıkmıştı ve kaç kilo aldın toplamda? İnşallah insüline gerek kalmadan düşer. Kii genelde diyet fayda ediyor.