y4zy4qmurum
merhabalar çok çok memnun oldum gerçekten teşekkür ederim çok güzel ifade ediyorsunuz kendinizi Rabbim tüm skntisi olan insanlarımıza şifa versin bu dünyadaki en büyük servetimiz sağlık ah keşke bütün herkese bunun farkındalığını yaşatabilsek.. ya bir tek sanki ben hastalikliymisim gibi sanardim hamilelik beni çıkmaza sokuyor gibi oluyordum ama kendime telkin vermeye basladim çünkü beyine ne verirsen vücut tepkimesi o yönde oluyor düşünmeme üzerinde yoğunlaşmam lazim sonuçta illaki bir gün ölmek için her gün yaşıyoruz Rabbim hakkıyla imanıyla yaşayıp hayırlı ölüm nasip etsin her gün ölüm korkusunu yaşatan bu panik atak benim şükürüm olmasi lazim çünkü Rabbim derdi sebepsiz vermez mevlana hz demiş ya Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu
almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye
kederlenirsin? bu sebeple Rabbim dertsiz bıraksa bizi ona belki bu denli yaklaşamayız bi sknti bi iğne batsa Allah diyoruz.. Hamdolsun her halimize birbrmize lütfen dua edelim (hamiş bi elif var Rabbim onun da skntilarini gider die dua etseniz bende size karşılıklı etsem ) kabul olmaz mi heleki hamileler birbirine ediyorsa :))