• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Eşimi ikna edemiyorum götürmüyor beni tek gitmeyede korkuyorrum :KK43:
N nilay984 ya canım yerim ben seni ya aynı bensin sen :)) tek gitmeye korkuyoruz doktora da gitmekten korkuyoruz ek atomlardan korkuyoruz napacaz Allah bize cesaret güç sabır versin eyüp as. bilirsiniz sabrını onca yıl hastalık çekiyor ama Allah'a sitem etmiyor hastayım demiyor ve el açıyor Allahım sen görüyorsun diyor sadece Rabbim Eyüp as. sabrından versin bizlere ins

N nilay984 ahah nilay senin kocan da benimki gibi senin bişeyin yok beni sinir etme o kadar doktora gittik olmaz gidemeyiz mi diyor :))
Aynı kelimeyi söylüyor valla biliyorum yok bişey belki ama doktorun söylemesi tahatlatıyor. Bazen arka arkaya ıkadar oluyoki iyiki vardınız iyiki konuşuyoruz allah hepinizden razı olsun dertlerimix şifa bulsun inşallah. Şi di biraz rahatım dışarı çıktım geziniyorum :)

Aynı kelimeyi söylüyor valla biliyorum yok bişey belki ama doktorun söylemesi tahatlatıyor. Bazen arka arkaya ıkadar oluyoki iyiki vardınız iyiki konuşuyoruz allah hepinizden razı olsun dertlerimix şifa bulsun inşallah. Şi di biraz rahatım dışarı çıktım geziniyorum :)
N nilay984 ah bende çıkmak istiyorum ama ağrıda buzlanma var iki adım atayim derken Allah korusun yere yapışırım çocuğa bisey olur diye korkuyorum

Amin canım hepimizden Allah razı olsun inşallah.
Bende hamilelikte git gide artınca gitmiştim dr.a 10 kasımdı:) normal doğum düşündüğümü herhangi bir sorun olup olmayacağını vs sordum. Hiçbirşeye gerek yok dedi dr. Doğum sonrası geçmezse ilaç başlarız dedi. İnşallah geçer ya da en azından azalır ilaç dediler mi kaygılar tavan yapıyor bende. Allah muhtaç etmesin inşallah.
Bu durumu cok uzu zamanlardır yasayan bir arkadasım var. O söylemişti bağırsak hareketlerin bile etkiler hamileyken diye. Aslına bakarsan şişkinlilte vs daha fazla hissediliyor gerçekten. Ve şu da var ben hep yatınca olduğunu kafaya takmıştım her yatttığımda oluyordu. Sonradan gündüz olmuyo iyiki diye aklımdan geçirdimz artık gündüzde hissediyorum. Tamamen bizim atımlara olan zaafımızdan kaynaklı. Çünkü hissetmediğimiz zamanlarda da oluyor her insanda olduğu gibi.
İlaç konusunda bende çok hassasım yan etkilerini yaşarım hemen. İnşallah ilaca gerek kalmadan atlatırız allahın izniyle

Oyle sabır gerek. Bende sozde yıllar yılı okudum atandım calısyrm ama kader işte birkez bulasmssn daha kurtulamıyorsn.yerı geliyor şiddete de maruz kalıyorum kufurede hepside cocklarmn gözü önünde oluyor ama kurtulmaya calıstm kac kez ama olmadı bende artık kabullendim umursamyrm yapacak birsey yok eve bir cop almam ne de olsa heran kırabilir
ya off ne güzel mesleğin var şiddet magdurusun polise başvur canım neden pasifsin darp raporu al boşanmakla tehdit et.

Oyle sabır gerek. Bende sozde yıllar yılı okudum atandım calısyrm ama kader işte birkez bulasmssn daha kurtulamıyorsn.yerı geliyor şiddete de maruz kalıyorum kufurede hepside cocklarmn gözü önünde oluyor ama kurtulmaya calıstm kac kez ama olmadı bende artık kabullendim umursamyrm yapacak birsey yok eve bir cop almam ne de olsa heran kırabilir
benimkide öyleydi polissssssssss kurtgul ya senden değerli mi onun ellerini kırarlar sahipsiz misin sen.

Ben hollandaya gelin gittim almanyada dogdum buyudum
Ben dogum yapayim ilaca basliyacam ins tabi sorcam bidaha hamile kalmaya engel olurmu diye belki bitki ilaci verirler

F Fatmae20 üşüttünmü acaba. Birde kendini çok kasmaktanda olur canım sen çok gerginsin bukadar gerilme düşünme.
Kızlar bişey sorucamm hepinize uyku problemi yaşıyorum çok. Hergece aynı saatte yatağa giriyorum sabah saatim 7.30 kalkmam lazım ama altıda uyanıyorum. Acaba vitamin eksikliğimi car sonrada uyuyamıyorum. Sizdede varmı ne yapmalııım yaa :110:
Canım uyku sorunu derken kaç saat uyuyorsun

N nilay984 bir de polis eşi olmak zor biseymis ben onu anladım eşlerimizin çalşma sistemi ortamları belli bizde idare etmek mecburiyetindeyiz veee güçlü bir anne ve es olmak zorundayız bu meslek bunu gerektiriyor
Biz henüz doğu görevini yapmadık belki bu sene nasip kısmet hayırlısı olsun. Çok benzeriz gerçekten polis eşi olmak zor evet oda benim aksime bir okadar rahat. Cuma gününe doktordan randevu aldım eşimi zorda olsa ikna ettim. Götürcek beni. Doktorla konuşmadan rahatlayamayacağım. Benim hoşuma gitmiyor böyle olmak ben seçmedim bunu ama imtahanım demekki kurtulmayıda çok istiyorum on yıldı panik atak başlayalı zaman zaman geldi gitti ama hiç tamamen çıkıp gitmedi hayatımdan. Hep bir umut on yıl öncesine dönücem diye bekliyorum . Allah ın izniyle olucak.

Back
X