Niye oluyo ya acaba korkutuyor uzun sürmesi demi. Neyse ki bişey yok dedi doktor ataklarını sıcak tut dediOlmazmi ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye oluyo ya acaba korkutuyor uzun sürmesi demi. Neyse ki bişey yok dedi doktor ataklarını sıcak tut dediOlmazmi ben
Bence bilsem yaa hormonlar duygusallik vede ne bileyim ben Allaha siginacaz cnm yaNiye oluyo ya acaba korkutuyor uzun sürmesi demi. Neyse ki bişey yok dedi doktor ataklarını sıcak tut dedi
Sen ilaç kullandın mı canımDüşüncelerimin normal olduğunu kavrayıp kaygılarını azaltabilmen gerek dedi. Hiçbişey yapmadan psikologun yanına gönderdi. Orda da psikologa anlattım durumu ama bana sadece söylediği şey şu oldu, ölümü herkes düşünüyor, yapı gereği zayıf insanlar bunu daha çok düşünüyor korkuyor. Bu dünyanın bir gerçeği, düşünüp vakit kaybı yaşıyosun vs vs. Bunları bende biliyorum, bana lazım olan bu durumu azaltmak için bişeyler yapmak. Okuluna odaklan, arkadaşlarınla vakit geçir, yemek uyku düzeni oturt felan dedi. Klasik sözler yani. Hiçbir faydası olmadı ama ben gerçekten batakta gibi yaşıyodum kurtulamadıkça. Başka bir psikologa gittim, farkı oldu mu dersen hayır.. zehir gibi yaşadım öyle, çünkü kafamdaki düşünceleri benden başka kovabilen birinin olmadığını anladım. Üni.yi kazanıp evdekileri takmayıp gittim. Bana en büyük katkı o oldu. O ölüm korkusunun yerini başka sıkıntılar aldı ataklar halinde. Ama en azından kendimi sürekli kanıtlama ihtiyacı duyduran aile, akraba ne varsa onlardan uzaklaştım.
Şimdi geçti mi, geçmedi ama kabullendim çaresi kaçarı yok şuan. Dün bütün günüm öyle geçti, sabaha karşı o düşünceyle uyandım çok kötüydü. Eğer bildiğin düzgün bir psikolog varsa en azından yol gösterir, psikiyatri bile gösterebilir. Emzirme dönemide ilaç kullanılabiliyor o yüzden en başta kendi sağlığını düşün derim, sen varsan herkes var.. ben adam akıllı bulabilirsem burada bende giderim diye düşünüyorum çünkü bazen içinden çıkılmaz boyuta geliyor.
Benimde aciyordu canim cocuk buyudukce kaslar ve çatı genlesiyor cocuk kendine yer acıyorKızlr daha dün kadın doğuma gitim idrar tahlili temiz çıktı ultrason görüntüsüde normaldi ama kasıklarım çok ağrıyor sizce neden. Otururken bişey yok ama yürürken acıyor. Böyle olan varmı
İsminin üzerini tıkla kişisel bilgilere gel aşağı kay orda doğum takvimi var gün ay yıl arasina - koy
Ben.. halen aynı devam ediyor. Başından beri ağrılı sancılı geçiyor, oğlumda hiç böyle değildim. Bazen sola yatıp dinlenince bazende ayaklarımı kaldırıp dinlenince geçiyor. Dene istersen canım.Kızlr daha dün kadın doğuma gitim idrar tahlili temiz çıktı ultrason görüntüsüde normaldi ama kasıklarım çok ağrıyor sizce neden. Otururken bişey yok ama yürürken acıyor. Böyle olan varmı
Yok kuzum bazı rahatsızlıklarımdan ötürü ilaç kullanamadım. Sıkıntı yaşıyorum birçok ilaçta. En azından ilaç kullanabilenler var, benim o bile sıkıntılı Allah muhtaç etmesin napayım..Sen ilaç kullandın mı canım
Bakalim yarin sohnetw gidecem.hocaya yazdim sorulari ins burdada paylasirim ben gerekirse alcam.ilcan cnmBen.. halen aynı devam ediyor. Başından beri ağrılı sancılı geçiyor, oğlumda hiç böyle değildim. Bazen sola yatıp dinlenince bazende ayaklarımı kaldırıp dinlenince geçiyor. Dene istersen canım.
Yok kuzum bazı rahatsızlıklarımdan ötürü ilaç kullanamadım. Sıkıntı yaşıyorum birçok ilaçta. En azından ilaç kullanabilenler var, benim o bile sıkıntılı Allah muhtaç etmesin napayım..
İnşallah faydası olur canımBakalim yarin sohnetw gidecem.hocaya yazdim sorulari ins burdada paylasirim ben gerekirse alcam.ilcan cnm
Gecen pazartesi bir kadinla camide sohnet ettim.oda epedural almis normal dogum öle rahatki dio ne agri ne sanci ohhh diorrr
Bende diom kolay olcak diye dua ediom cunku olcak biliommm.aii dogunca kucagimaalinca aglarim yaaİnşallah faydası olur canım
Epidural bende düşünüyodum ilki zor olduğundan ama ikinci rahat olur daha çabuk olur diyolar. Ben kendimi odaklamaya çalışıyorum. Kolay ve hızlı bir doğum olmasını diliyorum sağlıcakla. Bakalım artık hayırlısı..
İlacsiz atlatabiliyorsan ne güzel Allah banada dayanma gücü versinBen.. halen aynı devam ediyor. Başından beri ağrılı sancılı geçiyor, oğlumda hiç böyle değildim. Bazen sola yatıp dinlenince bazende ayaklarımı kaldırıp dinlenince geçiyor. Dene istersen canım.
Yok kuzum bazı rahatsızlıklarımdan ötürü ilaç kullanamadım. Sıkıntı yaşıyorum birçok ilaçta. En azından ilaç kullanabilenler var, benim o bile sıkıntılı Allah muhtaç etmesin napayım..
Canım sende doguracaksin hayırlısıyla.öyle yada böyle dogacaklar bebislerBende diom kolay olcak diye dua ediom cunku olcak biliommm.aii dogunca kucagimaalinca aglarim yaa
Aynen cnm ins hayirlisiCanım sende doguracaksin hayırlısıyla.öyle yada böyle dogacaklar bebisler
Senle ilaç konusundada aynıyız sanırım. Yan etkilerinimi yaşıyosun sende:) güleriz ağlanacak halimize. Ben valla öyleyim okumayım dyorum yan etkilerini fakat duramıyorum sonra netten araştırıyorum ilacı uhuuuu bir sürü yorumlar falan tabi hemen olumsuzlarından etkileniyorum allahım yardımcımız olsun muhtaç etmesin dediğin gibiBen.. halen aynı devam ediyor. Başından beri ağrılı sancılı geçiyor, oğlumda hiç böyle değildim. Bazen sola yatıp dinlenince bazende ayaklarımı kaldırıp dinlenince geçiyor. Dene istersen canım.
Sıkıntı korku hepsi var canim.eşim beni anlamıyor ama çocuklarını çok seviyor kızımın her dediğini yapıyorAynen cnm ins hayirlisi
Senin neyin var ne dusunceler cnm icinde sikintimi anlat
Eslerimizi guvenmiom ben yani onlar biz gubu degil evatlarinada dogrumu kizlar
Neguzel bazi babalar cocuklarida sevmezSıkıntı korku hepsi var canim.eşim beni anlamıyor ama çocuklarını çok seviyor kızımın her dediğini yapıyor
Doguranlar demek iyilesıyor daha yazmıyorlarTesekkur ederim Hepiniz çok iyisiniz çok destekcisiniz arkadaşlar iyiki varsınız.Doğumdan sonrada burda olun lütfen .önceki doguranlardan kimse yazmıyor nedense
Evet aynıyız:)Senle ilaç konusundada aynıyız sanırım. Yan etkilerinimi yaşıyosun sende:) güleriz ağlanacak halimize. Ben valla öyleyim okumayım dyorum yan etkilerini fakat duramıyorum sonra netten araştırıyorum ilacı uhuuuu bir sürü yorumlar falan tabi hemen olumsuzlarından etkileniyorum allahım yardımcımız olsun muhtaç etmesin dediğin gibi
Artık iyi olduklarından mııı yoksa daha çok bunalıma girip vakit bulamadıklarından mı bilinmez :) çünkü ben ilk doğumu yaptıktan bir süre sonra forumdan ayrıldım. Hem iş hem de bebeğimin 2,5 sene süren kolik, sinir ve uykusuzluk nöbetleri.. o sıralar bir de taşınma telaşı eklendi. Adapte olamadım yeni eve, bebişle tek başımayken daha fazla uykusuz kalınca daha da arttı. İlk senenin sonunda şiddetli atak geçirip acillik oldum felan.. yani hamileliğe bağlı bir psikolojik sorun yaşanıyorsa doğum sonrası geçiyor genellikle. Ama öncesinde de bu hastalık yaşanmışsa öyle hemen kurtulamıyor insan.. Benim düşüncem bu yönde..Doguranlar demek iyilesıyor daha yazmıyorlar