• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aiii neler yapio baya distan bellimi oeki bemimki bugun yoruldu azz hareker edio
Belli olmaz mııııı, karnım bi sağa bi sola gidiyo :))
Bazen dönüyo galiba bi sivriliyo :)
Son bir aydır hıçkırık sesini de karnıma kulağını koyup dinliyor eşim:) dışardan da anlaşılıyor zaten pıt pıt :)
Bazen alta vuruyor o an fena oluyor, idrar kaçırcak gibi bir his :)
Az ya da çok hareket etmesi normal canım, 28.den sonrası önemli olan.

Belli olmaz mııııı, karnım bi sağa bi sola gidiyo :))
Bazen dönüyo galiba bi sivriliyo :)
Son bir aydır hıçkırık sesini de karnıma kulağını koyup dinliyor eşim:) dışardan da anlaşılıyor zaten pıt pıt :)
Bazen alta vuruyor o an fena oluyor, idrar kaçırcak gibi bir his :)
Az ya da çok hareket etmesi normal canım, 28.den sonrası önemli olan.
Ebet idralim varken bazen gev gidiom useniom asaya vurunca varya aii kosturuomm wc ye
Nsil anlion hickiriyini
Benimki cadi kiz tekmelio babasi elini koyunca yaomioo

Ebet idralim varken bazen gev gidiom useniom asaya vurunca varya aii kosturuomm wc ye
Nsil anlion hickiriyini
Benimki cadi kiz tekmelio babasi elini koyunca yaomioo
Bizimde öyleydi başlarda, eşim elini koyunca kıpırdamıyodu:) büyüdükçe hareketleri ayırt edilmeye başlıyo. Hıçkırırken ritmik bi şekilde içerde tekmeye benzer bi vuruş oluyor. Genelde sırtı ne tarafta duruyorsa orası kalp gibi atıyor belli olıyor. Birkaç dakika boyunca devam ediyor:)

Bizimde öyleydi başlarda, eşim elini koyunca kıpırdamıyodu:) büyüdükçe hareketleri ayırt edilmeye başlıyo. Hıçkırırken ritmik bi şekilde içerde tekmeye benzer bi vuruş oluyor. Genelde sırtı ne tarafta duruyorsa orası kalp gibi atıyor belli olıyor. Birkaç dakika boyunca devam ediyor:)
Ai ai kiyamam siz buyudunuz ablasiniz
Isim ne olcak dusundunmj sen

Ai ai kiyamam siz buyudunuz ablasiniz
Isim ne olcak dusundunmj sen
Herkes yaş farkıyla abla olur, biz hafta farkıyla abla olduk. Haha bu da iyiydi :)
İsim konusunda ne desem yalan olur. Şöyle tastamam içimize sinen bir isim koyamıyoruz.

Kac hafta var aramizda haha ablasi hahha
Ne dusunuorsunuzki
Birseyler daha aldinmi
Yok canım ekstra bişey almadım. İkinci bebiş olunca puset,ana kucağı, beşik, battaniyeler vs çoğu şey var zaten. Kıyafette genelde gelenler kıyafet getiriyor. Annemlerde alıyor. Adam akıllo giydirmeden büyüyolar. Şimdilik yeter o yüzden. İhtiyaç olduğunda alırız Allahın izniyle. Sen yaptın mı alışveriş?

Yok canım ekstra bişey almadım. İkinci bebiş olunca puset,ana kucağı, beşik, battaniyeler vs çoğu şey var zaten. Kıyafette genelde gelenler kıyafet getiriyor. Annemlerde alıyor. Adam akıllo giydirmeden büyüyolar. Şimdilik yeter o yüzden. İhtiyaç olduğunda alırız Allahın izniyle. Sen yaptın mı alışveriş?
Ben cook iki uc sey aldim kaynanamgil almis bugun bir torba annemler öle
Sade biz dolap alxaz iste ins Allahin izniyle

Ben cook iki uc sey aldim kaynanamgil almis bugun bir torba annemler öle
Sade biz dolap alxaz iste ins Allahin izniyle
Güle güle giysinler inşallah:)
Dolap felan kolay canım, doğduktan sonraya bile alınıyor çoğu şey. Stres yapmaa sen

Güle güle giysinler inşallah:)
Dolap felan kolay canım, doğduktan sonraya bile alınıyor çoğu şey. Stres yapmaa sen
Uyuyamiom alinacaklari yazdimda cok sey yok ya aynne saglik olsun buyudukcede alinir eksikler herzaman olur bizim bile olmuormi oluor hem matti okadar iyi degiliz suan ama sukur yinede diyelimm ilerde olur herseyyy ömur olsun saglik olsun Guzel Rabbimm verir

Hayırlı cumalar olsun kızlar nasılsınız bugün. Ben şuan psikoloğumla görüşmeye geldim bekliyorum. Çok gerginim. Yanlız dışarı çıkmak biryerlere gitmek beni çok geriyo ve korkularım artıyor. Dışarda panikersem bayılırsam diye çok korkuyorum ve geriliyorum allah korusun. Benim gibi sizde oluyormusunuz yoksa bana has bi durummu acaba:KK43:. Kimseye bağımlı olmak istemiyorum ama altı yaşındaki kızım bile yanımda olduğu zaman rahatlıyorum.

Uyuyamiom alinacaklari yazdimda cok sey yok ya aynne saglik olsun buyudukcede alinir eksikler herzaman olur bizim bile olmuormi oluor hem matti okadar iyi degiliz suan ama sukur yinede diyelimm ilerde olur herseyyy ömur olsun saglik olsun Guzel Rabbimm verir
Tabiki canım, eksik bitmez. Hepsi olur zamanla. Daha ilk bebek, doğduğunda ilk lazım olacaklar elinin altında olsun yeter

Hayırlı cumalar olsun kızlar nasılsınız bugün. Ben şuan psikoloğumla görüşmeye geldim bekliyorum. Çok gerginim. Yanlız dışarı çıkmak biryerlere gitmek beni çok geriyo ve korkularım artıyor. Dışarda panikersem bayılırsam diye çok korkuyorum ve geriliyorum allah korusun. Benim gibi sizde oluyormusunuz yoksa bana has bi durummu acaba:KK43:. Kimseye bağımlı olmak istemiyorum ama altı yaşındaki kızım bile yanımda olduğu zaman rahatlıyorum.
Harfiyen ben.. Tek başıma hiçbişey yapasım gelmiyor, kontrollere bile giderken tedirginim, korkuyorum ve bende 4 yaşındaki oğlumla çıkınca bir rahatlık oluyor. Gerçi o varken dışarda bayılırsam felan o napar diye de korkularım oluyor içten içe ama Allah korusun canım.

Niye giþin cnm öle konusmaya mi banada lazim yine ins almanyadan dönunce

Ne yaptiniz kizlar nasilsiniz
Canım bugün sağlık müdürlüğünde isim vardı 1 saatligine dışarı çıktım. esimle arabayla gittim. O bile degisiklik oldu benim için. Kayinvalidemle bebeği yıkadık .camasir yıkadım. Kayinvalidemin gitmesini hiç istemiyorum ama haftaya evine gidecekmis.kayinpeder var felçli o da bizde kalıyor rahat edemiyorlar

Kızlar dun okulda ıs kazası gecirdm ayagm kapının arkasında kaldı tırnagım ters dondu pansuman yapıldı tırnak eski haline yerleştirildi ama canım cok yandı ayagm sargıda hamileyim dıye bir ıgne falanda olmadm sadece parol iki gun de bir pansumana gıdecem insallah enfeksiyon kapmaz Bugun rapor aldım evdeydim bıraz yemek ve iş yaptım tek ayakla suan belim ağrıyor yorulmusu

Canım bugün sağlık müdürlüğünde isim vardı 1 saatligine dışarı çıktım. esimle arabayla gittim. O bile degisiklik oldu benim için. Kayinvalidemle bebeği yıkadık .camasir yıkadım. Kayinvalidemin gitmesini hiç istemiyorum ama haftaya evine gidecekmis.kayinpeder var felçli o da bizde kalıyor rahat edemiyorlar
Ja kalabalik guzel oluir cnm ya
Iyi etmisin
Senin esin kac yasinda yaslilarmi kaynanangil

Back
X