- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Merhaba, Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah:)Merhaba arkadaşlar, aşılama yöntemine başvuracağız en yakın zamanda. Ama bebek fikri bile maalesef beni strese sokuyor(panik ataktan dolayı) son zamanlarda İlaçsız idare ederken,tedavi zamanı yaklaştıkça full stres oluyorum, aşılama sürecinde de stres yaşamak istemiyorum tabiki. Aslında doğurganlık anlamında bende de eşimde de sorun yok, buara böle bi yöntem gerekti diyelim :) Bu aşılama ilacı döneminde sakinleştirici kullansam süreci etkiler mi, çocuk olasılığını düşürür mü
Daha yolun başındayken ilaç mı etkiler stres mi dersen beynin tabiki sana ters çalışır. Olabildiğince olumlu cümleler kurmaya çalış ki beynine olumlu sinyaller gitsin, o zaman başetmek bir nebze daha kolaylaşır:) zaten durumuna göre bir yol çizilir ve idare edemeyecek olursan o zaman gerekli tedavi uygulanır. Ama eminim sende bir anne adayı olarak üstesinden gelebilirsin:) hepimiz fazlaca sıkıntılı zamanlar yaşıyoruz, pes etmek üzereyken birbirimizi yeniden motive ediyoruz. Çok büyük faydası var buranın. Sende içinden geldiğince korkularını sıkıntılarını yaz buraya, ilaç gibi gelecek telkinlerimiz mevcut :)