Evet benimde hep yatına oluyodu. Hamileliğin ortalarında bi baktım otururken ya da ayaktaykende oluyor. Sonra nasıl rahat edicem en azından sadece yatınca oluyodu diye kendimi yedim durdum.. bu ara sık yokladıgından dolayı kendime yeni felsefeler üretiyorum.
- her insanda olduguna göre otururken yatarken kalkarken olmuyodu diye kendimi şartlandırmıcam. Bende normalim o yüzden bende de herhaangi bir zamanda olabilir demekki..
- ben kendimi ne yönde odakladıysam o takıntı olmaya başlıyor. Beymim kabul etmek istemesede vücudumdaki değişimler bu hastalığın bir parçası ve gerçek değil.
- bu ani halsizliklerim, tansiyon düşmelerim gebelik sürecinin getirileri. Bunlar yüzünden kendimi hasta gibi hissetmemeli ve kendime korku edinmemeliyim.
Gibi gibi :)
En azından ataksız anlarsa bunları aklımdan geçirip " amannnn şuan aklımdan geçirdim diye olacaksa da olsun zaten hep oluyor " diyorum. Bunu demek inan zor geliyor ama inatla söylüyorum.