• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kız ben psikolojimin hakkından bi gelsem doğum şurda dursun. Böyle kaygılı korkuluyken doğum düşüncesi varya acayip geriyor. Allah hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Iste dogumdan degilde bizim bu hastaliktam böleyiz cnm ama o an varya coxugu dusunuruz kesin cnm ya Allahim herkese versinnn baska sey buuu eh cennet kolay kazanilmioorr bi acilar cekecez cnm

Iste dogumdan degilde bizim bu hastaliktam böleyiz cnm ama o an varya coxugu dusunuruz kesin cnm ya Allahim herkese versinnn baska sey buuu eh cennet kolay kazanilmioorr bi acilar cekecez cnm
Aynen öyle canım. Doğum anında aklına gelmiyor ona emin olabilirsin. 9 ay çarpıntısız bir gün bile geçmemişti ilkinde ama doğumda çarpıntı felan aklının ucundan geçmiyor

Ölum.geliormu yani birsey olcak geliormu yoksa cocugunumu odaklanion
Yok canım, sancılar hafifken zaten tahliller nst felan yapılıyor. Sen hiçbişey bilmeden geleni gideni yapılanları izliyosun. Sancılar sıklaştığında açılmaya odaklanıyor insan. Kaç oldu, ne kadar kaldı derken doğumhaneye gidiyosun orda da tek düşündüğün çocuk olsun artık.
Ama şu var ki çocuk doğduğu an sende yeniden doğuyosun, tüm sancı tık diye kesiliyor. Allah neler yaşatıyor insana ya, şükürler olsun..

Yok canım, sancılar hafifken zaten tahliller nst felan yapılıyor. Sen hiçbişey bilmeden geleni gideni yapılanları izliyosun. Sancılar sıklaştığında açılmaya odaklanıyor insan. Kaç oldu, ne kadar kaldı derken doğumhaneye gidiyosun orda da tek düşündüğün çocuk olsun artık.
Ama şu var ki çocuk doğduğu an sende yeniden doğuyosun, tüm sancı tık diye kesiliyor. Allah neler yaşatıyor insana ya, şükürler olsun..
Aynen öke cnm.Rabbim.niye vermis basaramiyacaksak vermezdi sayanilmiAcak olaa vermezdi ved eherles 3 4 5 yapmazdi evlat gibisi varmi ya sukurler olaun verene tabikide Allah yardim edio herseyde ediorrr ölum aninda bile edecekmis yoksaaaa bizz neyiz kimizki birsey yapamayizzz
Guzel seyler dusunelim.guzel ocak
Onu herkes dior cocuk oluncaa hersey bitio diyeee cok sukur

Kızlar gece defalarca uyanıyorm hele bu gece hıc yatmasam daha ıyı ya bu boğaz ağrısı ya bogazım kasınıyor gıcıklanıyor oksurmek ıstyrm 25.haftadayım bu sıkıntılar bayagı arttı aklıma hersey gelıyor ya dogmdan sonra gecmezse boyle devam ederse diye

Kızlar gece defalarca uyanıyorm hele bu gece hıc yatmasam daha ıyı ya bu boğaz ağrısı ya bogazım kasınıyor gıcıklanıyor oksurmek ıstyrm 25.haftadayım bu sıkıntılar bayagı arttı aklıma hersey gelıyor ya dogmdan sonra gecmezse boyle devam ederse diye
Gecer cnm.gecmesse surup verirler bendede bogazda birsey varmis gibi oluor omas vardi kardesimiz onun gibi bilmiom.ins hamileliktendir
Rabbim hastalik vermesin ona siginiorum ins
Bende öle yine usuttum yine hapsuruom karnim agriooo uyuyamiomm

Geçmiş olsun hepimize ya nolduk böyle kaygılarla yğraşıyoruz hastalıklarla kış geldi dikkat edin kendinize vitamin hapı kullanan varmı aramızda? Bana doktor elevit vermişti ama ben düzenli kullanmıyorum :) ilaç fobisinden dolayı.

Canım benim, hamilelik ne kadarda tetikliyor.. öksürük bende de oluyor 2 3 gecedir durduk yere boğazımda kuruluk gibi kaşıntı oluyor öksürtüyor.
Bu haftalarında boğazında kuruluk olabilir seninde hatta burun tıkanıklığı başlayabilir. İlk hamileliğimde öyle başladı benimde, burun spreyi kullandım bir süre ama 5 günlük verilen sprey dısında baskası açmıyodu. Eğer duramazsan 1 yemek kaşığı balın içine bolca karabiber döküp ye. Ya da ekmeğin yumuşak içi varya ona tuz ekip ye azcık. Hiç korkma yalnız değilsin, ikizim ya :))

Canım onun ismini değiştirdiğini yazmıştık sana geçenlerde, gözünden kaçmış muhtemelen. F Fatmae20
İyi yapmış bende hep değiştirsin diyecektim:-):-):-):-):-):-):-)

Kızlar moralim çok bozuk dün kan tahlili yaptırdım bugün aldım sonuçlarımı kolestrolüm trigiliseritim ve ldl kolestrol yüksek çıktı. Bu haftalarda artıyormu acaba gebeliktenmi ? Doktoruma henüz göstermedim kontrol haftaya

Uzulme cnm gecer ins
Beninde kasik agrim var kibirdayamiom ve alttrafta baski so sanki vajinam acildi gibi

Kızlar moralim çok bozuk dün kan tahlili yaptırdım bugün aldım sonuçlarımı kolestrolüm trigiliseritim ve ldl kolestrol yüksek çıktı. Bu haftalarda artıyormu acaba gebeliktenmi ? Doktoruma henüz göstermedim kontrol haftaya
Canımcım çok mu yüksek referans değerlere göre?
Çünkü bazı tahlillerde benimde yüksek çıkıyor değerler ya da tam tersine düşük. Ben dr tedavi önerir diye düşünüyorum ama dr.lar sıkıntı olmaz normal diyor.

Gebelikte benimde yükselmişti hormonlardan oluyormuş dedi doktor

Geçmiş olsun hepimize ya nolduk böyle kaygılarla yğraşıyoruz hastalıklarla kış geldi dikkat edin kendinize vitamin hapı kullanan varmı aramızda? Bana doktor elevit vermişti ama ben düzenli kullanmıyorum :) ilaç fobisinden dolayı.
Canm eskı hamılelgmde kullanmstm elevıtı.sımdıde decavıtı kullanyrm vallah bende ne kan ılacı nede vıtamnı ıstemyrm ama mecbur ıcıyorm onları kullanmca ıstahda artyr kılo alınmı da oluyr

Canm eskı hamılelgmde kullanmstm elevıtı.sımdıde decavıtı kullanyrm vallah bende ne kan ılacı nede vıtamnı ıstemyrm ama mecbur ıcıyorm onları kullanmca ıstahda artyr kılo alınmı da oluyr
Kan ilacı ne kullanıyosun canım? Dr bana sgk.nın karsılamadığı probiyotik vitamin yazmış. Almadım. Sağlık ocağı decavit verdi.

Kizlar bigun gittim doktorada beben 960gr dedi az kucuk yani kucuk bevek olcak dedi haftaya yine randavu var dua edin

Kizlar bigun gittim doktorada beben 960gr dedi az kucuk yani kucuk bevek olcak dedi haftaya yine randavu var dua edin
Canım maşallah bence küçük değil haftasıyla tam uyumlu. Ayrıca bebekler en çok son ayda kilo alıyor.
Bana da 30 haftalıkken 1450 dedi, biraz küçük gibi felan dedi ama ölçümler net çıkmıyor o yüzden pek önemsemiyorum. Sonuçta sağlıklılar ve bundan sonra alırlar insallah. Bi de ben daha hiç vitamin kullanmadımm bile.

Canım maşallah bence küçük değil haftasıyla tam uyumlu. Ayrıca bebekler en çok son ayda kilo alıyor.
Bana da 30 haftalıkken 1450 dedi, biraz küçük gibi felan dedi ama ölçümler net çıkmıyor o yüzden pek önemsemiyorum. Sonuçta sağlıklılar ve bundan sonra alırlar insallah. Bi de ben daha hiç vitamin kullanmadımm bile.
Yani cok az degil deme sagliklimi dedim hastalikmi var dedim yok dior zaten kan falan aldirmistimya basta ordada gözukurdu diorum ya Allah buyuk ya

Yani cok az degil deme sagliklimi dedim hastalikmi var dedim yok dior zaten kan falan aldirmistimya basta ordada gözukurdu diorum ya Allah buyuk ya
Yok canım Allah korusun hastalık felan olsa gelişiminde gerilik olurdu en başta. Aklına getirme öyle şeyler. Her bebek kilolu doğmak zorunda değilki.
Bana ikinci daha iri doğar senin diyip duruyor hemşire. Benim için sağlıklı olması önemli kilo ikinci planda.

Back
X