Cnm aynı doktor malesef ilaca bağlı ölü dogumlar kaydedilmiş demiş ben sırf bu yüzden içmedim bilgisi olsun diye yazdim yazımda da yazdığım gibi kimi iç birşey olmaz kimi içme diyor arkadaşta içmekten yana değilmiş buna istinadeden söyledim anlıyorum demek istediğini ben iç yada içme diyemem kimse diyemez kendi bebeği sonuçta yinede bende üzülüyorum bu hali bildiğim için şimdiki araştırmalar güvenilir demişsin benim pisikyatrim risk az ama yok diyemedi onun için paylaştım açıkçası kimi katiyen içme diyor bunu anlatmak istedim iki görüşte var karar kendisinin tabi icmesin diye söylemedim tabiki içecek olan kişi az yada çok o riski göze alıyor sonuçta kadın dogumcum iç dedi mesela ama bu karari ben kendim verdim ikinci gebeligimde de OKB vardı içmedim tanısını bilmiyordum ama maşallah oğlum bırak sitresten etkilenmeyi zehir gibi maşallah zeki benim doktorum öyle dedi etkilemez sitres dedi ben güvendim doğrusu bu konuda yazılar okudum araştırılmalı erkek bebeklerin sitres hormonundan etkilenmediği ne yazikki kız bebekleri etkileyebileceği yazıyordu bebeğim erkek ha doktor stres etkilemez derken cinsiyetini bilmiyordu

icim rahat açıkçası burda icmemekten yana olan bir ben değilimdir kendi kararı Atilla beyin yazdığı yazıyı okudum ve paylaştım sadece kimse içmek istemez tabi kendi bilir