Panik atakla hamile kalan varmı

umutfurkan

MUTLU
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
139
0
296
42
Isparta
benim panik atak sorunum vardı ilaç kullanıyordum hamile kalmışım ilaçları bıraktım ama hamileligim zor geçiyor daha 2 aylık oldu 7 ay nasıl geçer bilmiyorum:CüvCüv:

evet canım gurcanında dediği gibi hangi açıdan zor geçiyor..
hani panik ataklığın verdiği kötü etkenlerdenmi bahsediyorsun

canım bendede aynı sorun var ilk hamileliğim berbat geçti çarpıntıdan yaşayamadım ..tam düzelmişti 2. yi istiyorum ama yine nüksetmeye başladı sanki bu aralar kendimi iyi hisstemiyorum...

geçmiş olsun..bebeğin hayırlı olsun....
canım ilaçalamıyorsan kendini ii hissedecek şeyler yapsan belki ii olur...ama en iyisi dr gitmek...belki terapi falan işe yarar...

ilaçları bırakınca panik atagım yeniden çıktı bayılacakmışım gibi filan oluyor sıkıntı çarpıntı evde yanlız kalmak istemiyorum ilaçda kullanamam daha iki aylık

canım bende de panik atak var 3 yıldır . bende hamile kalmaya uğraşıyorum tedavi görüyorum ve çok iyi bir yer doktoruma sordum hamileyken ilaç kullanabilirmiyim evet dedi ve gerçekten işinin uzmanı depam diye bir yer dr adı nihat internet den araştır istersen numarasınıda verebilirimallah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim

burada doktorlar 3 aydan sonra diyor ilaç bebeger dokanırmı diye soruyorum net cevap vermiyor açıkçası güvenemiyorum ama nihat kayanın kitabları filan var okudum gerçekten çok faydasını görmüştüm hamile kaldım numarası kiğtabın arkasında var ama bir kaç tane verirsen sen çok sevinirim dualarınızı bekliyorum allah sana bebek sahibi olmayı nasip etsin saglıklı bir şekilde kendine bebeginde saglıklı eli ayagı düzgün hayırlı evlat olsun inşallah hepimizin böyle olması tek temennim

canım ben özellikle sordum hamile kalırsam ilaç kullanabilirmiyim diye çünkü biliyorsun bu ilaçlar bizi rahatlatıyor ve bana tek söylediği kesinlikle kullanılıyor dedi çok hastam var dedi hamile yada doğum yapmış o an okadar rahatladımki anlatamam 212 635 47 94 0532 451 30 17 ara bir danış yada bir git yüzyüze konuş bebeşinle iyi rahat dakikalar yaşa anlayacağın hamileliğinin tadını çıkar dualarım seninle ne olur sende dua etde benim de bir bebişim olsun çok istiyorum ama 7 8 aydır uğraşıyorum

çoksagol canım gidemem buraya baya uzak atak tuttugu için ama kesinlikle arayacagım rabbim sana en kısa zamanda saglıklı bir bebek nasip etsin sıkıntı ve atak oldugunda hep gidip aldırayım diye düşündüm ama kalp atışlarını duyunca şimdi aklıma aldırmak gelmiyor birde bana kadın dogumcum çok pskolojin bozuksa git kürtaj ol demedimi sinir oldum nasıl kıyarsın küçücük yavruya bende k.dogumcumuda degiştirdim diger 2 çocugumdada ona gitmiştim ama bu sefer gitmeyecegim verdigin numaralardan direk ulaşabilirmiyim canım seninde kafanı şişirdim kusura bakma dualarım seninle

canım benim ulaşabilirsin bu numaralarla hatta bende gittiğimde senin için konuşucam ama sende mutlaka ara inan yararını görürsün bebişinle bol bol konuş ona odaklan stresli artamlardan hemen kaç bebeğini düşün çok yorulma ve uzun sürede aç kalma bunları yaparsan daha rahat edersin ve b vitaminleri iç sinirler için iyi bilirsin.çok şaşırdım öyle demesine bir can o nasıl der böyle birşey seni doktoraa yönlendireceğine neler demiş takma kafana.biliyorsun bende hamile kalmaya uğraşıyorum hafif lekelenmem oldu 3 gün kadar bu ay ama adetim den 10 gün önce hiç olmamıştı böyle birşey acaba hamilemiyim diye düşünüyorum

çok sagol canım dün aradım doktora ulaşamadım tekrar deneyecegim hatta bugün nur ertürkün konugu benim senini dedigin gibi lekelenme olmuştu aynı 10 gün öncesiydi hamilelik belirtisidir inşallah rabbim aratmadan versin sana ve tüm isteyenlere

ne demek canım benim keşke yakın olsaydıkda hep görüşseydik yüzyüze çok isterdim ayy beni umutlandırdın bak şimdi

ne demek canım benim keşke yakın olsaydıkda hep görüşseydik yüzyüze çok isterdim ayy beni umutlandırdın bak şimdi

naptın canım birşey varmı bende merak ettim seni bebek varsa yaz ben kayınvaldeme gidiyorum sabah eşimle akşama kadar ordayım bazen eve dolaşmaya geliyorum yoksa evde duramayacagım daha kötü oluyorum evde çok acayip birşey şu panik atak sinirlerim çok bozuluyor ama fayda yok allah şifamızı versin inşallah

valla test yapmadım daha korkuyorum negatif çıkmasın dan hastalanmama 3 gün var bekliyorum sadece 3 gün lekelenmem oldu bir hafta önce birde kasıklarıma bazen ağrı girip çıkıyor başkada bir belirti yok.canım yaa aklım hep sende ne yapıyorsun diye elimden ne gelirse yaparım yardımım olsun istiyorum sana aradınmı doktoru olmadı telefondan yardım etsin sana sıkıntılarını anlat bakalım ne dicek hem sanada moral olur ilk haberi sana vericem merak etme :)

merhaba canım. öncelikle geçmiş olsun. Allah güç kuvvet versin inşallah. benim ablam da panik atak. bu nedenle bu hastalığı cok yakından biliyorum. 42 yasında ve korkudan hamile kalamıyor. hamilelikte ilacı bırakmak ona imkansız gibi geliyor. doktorunun sana ilacı kullanabilirsin demesi beni biraz rahatlattı.
ilk 3 ay da kullanılabiliyormuymuş. bir de hangi antidepresan için güvenli dedi. sanırım hepsi kullanılamıyor. ilacın ismini söylersen belki doktorumuza danısabiliriz. şimdiden tesekkur ederim. Allahım insallah güzel bir bebek sahibi eder seni. dilerim bu dediklerinle ablamında bi çocugu olur.
:teytey:

aradım sekreteri çıktı doktor görüşmedeymiş telefonda size yardım edemez gelseniz iyi olur dedi çok korkuyorum canım evimde duramıyorum sabah 7 akşam 7 mesayisi yapıyorum kayınvaldeme çok bunaldım artık panik ataktan rabbim dayanma gücü şifa versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

jansela canım biz adanadayız. istanbula burdan gitmemiz cok zor. telefonda da yardım etmesini sanırım bekleyemeyiz. senden bir ricam var. hamilelikte hangi ilacı hangi dozda kullanabiliriz. isim verebilirsen sevinirim.

umutfurkan sanada acil sifalar diliyorum. cok gecmiş olsun canım. bu kadar sıkıntıyla 2 ayını tamamlamışsın. sabredeceğin sadece 1 ay ya da daha az. az kaldı canım bu günler de gececek eminim daha ne kötü günler gecirmişsin. ama hepsinin üstesinden gelmişsin bak. hem de 2 cocuk doğurup üçüncüye hamile kalmışsın. 3. ayından sonra baslarsın ilaca. düzelirsin o zaman. cok az kaldı sabret olur mu canım. tekrar gecmiş olsun opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…