Panik atakla hamile kalan varmı

canım yaa seni çok iyi anlıyorum.doktorla konuşturamazmı acaba bende tam bilmiyorum ki ne kadarlık oldu bebiş şimdi

günaydın kızlar ben bi merkeze gittim terapi almaya orada doktorumu gördüm ilaç bebege zarar verebilir kullanma diyor ne yapacagımı şaşırdım terapi nasıldı diye sorarsanız kadı resmen konuşmdı ne biçim piskoloksa konuşamıyor sadece boş vakit geçirme huzurlu ol çocuklarınla vakit geçir filan dedi ve 20 dakikada çıktım sıkılırsan gel konuşuruz dedi 1 ay sonraya randevu verecekti bende almadım gelecegimde ararım dedim allahtan sabır diliyorum saglık diliyorum kendim ve benim gibi olanlar için başka birşey yapamıyorum

deseydin ya o doktora bunları bana herkez söylüyor,canım benim zaten doktorların hepsi olaç kullanmaktan korkar böyle bir durumda tek yer var bunu yapan oda benim önerdiğim yer hatta tv ye konuk olduğunda daha ben bu doktora gitmemiştim o zaman demişti panik ataklı hamileler de tedaviyle hamileliklerini rahat geçirebilir diye inanamamıştım gittiğimde merakımdan sordum yani kaç doktora gittim hiç iyi değiillerdi arif verimliye bile gittim ama bu doktor başka yaa hiçmi gelme imkanın yok canım benim

jansela sen ilaç kullanıyormusun canım

canım ben kullanıyordum daha sonra bu ilaçların doğurganlığı engeller diye duydum 6 ay önce bıraktım sakinleştiricisiz yapamadım her dakika içmeye başladım baktım olmuyor bu doktora gitmeye karar verdim osrdum doktorada doğurganlıgı engellermi diye hayır asla engellemez dedi.sonra doktora bıraktım ve bir daha kullanmak istemiyorum dedim ama bende depresyonda varmış bunun için ilaç verdi o iyi gelirse böyle devam edicem bendeki panik atakta depresyondan kaynaklanıyormuş

canım iyi olmaya çalışıyorum bebişde benim hisseddiklerimi yaşıyordur herhalde babannemi kaybettim onunda acısıyla daha bi kötü oldum bilmiyorum ne yapacagımı gelme imkanın yokmu demişsin ama malesef yok var ama panik ataktan dolayı yok sakinleştirici kullanmadan çıkamam herhalde sen benim yerime soruver gidersen canım çok sagol bana cevap yazdıgın için beni dinleyen birinin olması çok hoş dinleyen çok ama hepsi kuru laf boş ver kafana takma sen istemezsen birşey olmaz vb. seninde kafanı agrıttım kusuruma bakma

canım başın sağ olsun allah size bol sağlık versin bebişine çocuklarına sana herkeze seni anladığım için dinliyorum biliyorum neler yaşıyorsun gittiğimde sorucam mutlaka benim de adetim geçti biliyorsun anlatmıştım adetimden 10 gün önce lekelenmem olmuştu hala olmadım 9 gün geçti test aldım yarın yapıcam ama çok korkuyorum yaa negatif çıkar diye yarın sabah yapıcam haber veririm sanada öptüm seni

müjdeli haberlerini bekliyorum canım inşallah pozitif çıkar bende yine bu aralar baya kötüyüm içim içime sıgmıyor sanki çarpıntıdan ne yapacagım bilmiyorum

müjdeli haberlerini bekliyorum canım inşallah pozitif çıkar bende yine bu aralar baya kötüyüm içim içime sıgmıyor sanki çarpıntıdan ne yapacagım bilmiyorum

negatif çıktı ama hala hastalanmadım anlamadım gitti.ben sana güveniyorum sen bu hastalıkla başa çıkarsın bebeğinide en iyi şekilde büyütürsün içinde a.s.düşünsene küçücük şirin bir bebeğin olacak nazar değmesin size canım arkadaşım

sakın kendini üzme canım biraz daha bekle kan tahlili yaptır bazen paket testlerde çıkmıyor benim ikisindede öyle olmuştu bu zaten kandan bakıldı yoksa bile olacaktır allahın izni ile önemli olan saglıklı eli ayagı düzgün bir bebek olması hayırlısını iste hep canım

evet canım bekliyorum ara ara karnım ağrıyor tamam hastalanıcam diyorum ama sonra ne karın ağrısı kalıyor nede hastalanıyorum devamlı beyaz akıntı var afedersin tuvalete gittiğimde şıp şıp damlıyor hiç böyle birşey olmazdı canım msn adresin varsa özelden göndersene ordan rahat rahat konuşuruz acayıp kanım ısındı sana sanki kırk yıldır tanıyor giibi çocuklarını benim için öp

sagol canım benimde sana kanım kaynadı yani ısındı msn buradan vermenin sakıncası varmı bilmiyorum senin özel mesajların kapalı yada sen bana at msn nadresini olurmu cevabını bekliyorum bende sabahları baya kötü oluyorum bakalım daha 3 ay dolmadı ne olur ne yaparım bilmiyorum ilaç kullanabilecekmiyim zaten dogumdan sonra hemen başlarım herhalde

canım adresimi gönderdim hep dua ediyorum inan sana iyi ol diye sigarayı bırak canım benim paniği arttıran birşey bilirsin inan içmediğim zaman daha iyi oluyorum içmeye başladığım zaman hemen kalp atışım falan değişiyor valla bir hamile olduğumu öğrensen bırakırım bırakırım diyorum ama kolay değil aslında dimi azaltmaylada olmuyor insan saat saymaya başlıyor sigara içicem diye bu sefer daha çok stres oluyor

adresini aldım canım inşallah görüşürüz evet sigara panik atagı tetikliyor ama işte biliyorsun ruh halim panik filan bırakamıyorum iyicede çogalttım

kızlar bnede panik atak hastasıyım..hemde öle böle değilim...en ufak sıkıntımda bilincimi kaybedicek ve çıldıracak duruma geliyorum...allahım bu nasıl bir illlettir yarabbim..inanın bulantılarım panik atağı tetikliyor ve ben dünyay geldiğime pişman oluyorum..ilaç ta kullanamıyorum...tek sığınacağım yer allahın kapısı..rabbim böyle hasta olan herkesin yardımcısı olsun..o kadar bunalıyorum ki..daha 6 haftadayım..

slm öncelikle hapinize geçmiş olsun banada yweni konuldu bir ayy olcak teşhis bende bebek sahibi olmak istiyorum çok zorr bi hastalık ilet bişe rabbim hepimizi kurtarsınn bu panik ataktann hamilelerr bana ne öneririsinizz şimdi hem ilaç hem terapi yapıyorum
doktorum bi iki ayy ertele dedi
ikinci gidişimde daha ılmılı konuştu bebek konusunda bbilmiyorumm off bilgi tecrübelirinizi paylaşırsanızz çok mutlu olcam bazı yerler hamileelik terapi gibi gelebilir bazıl yerlerdede hamileligi kabusa dönüştürür yazıyo ALLAHA emanett olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…