- 14 Kasım 2008
- 288
- 3
- 296
- Konu Sahibi umutfurkan
-
aradım sekreteri çıktı doktor görüşmedeymiş telefonda size yardım edemez gelseniz iyi olur dedi çok korkuyorum canım evimde duramıyorum sabah 7 akşam 7 mesayisi yapıyorum kayınvaldeme çok bunaldım artık panik ataktan rabbim dayanma gücü şifa versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
jansela canım biz adanadayız. istanbula burdan gitmemiz cok zor. telefonda da yardım etmesini sanırım bekleyemeyiz. senden bir ricam var. hamilelikte hangi ilacı hangi dozda kullanabiliriz. isim verebilirsen sevinirim.
umutfurkan sanada acil sifalar diliyorum. cok gecmiş olsun canım. bu kadar sıkıntıyla 2 ayını tamamlamışsın. sabredeceğin sadece 1 ay ya da daha az. az kaldı canım bu günler de gececek eminim daha ne kötü günler gecirmişsin. ama hepsinin üstesinden gelmişsin bak. hem de 2 cocuk doğurup üçüncüye hamile kalmışsın. 3. ayından sonra baslarsın ilaca. düzelirsin o zaman. cok az kaldı sabret olur mu canım. tekrar gecmiş olsun opuyorum[/QU
hangi ilaçlar bilmiyorum canım sorsamda söylemezki çünkü kişiden kişiye ve yaşanılan sıkıntılara göre verir herhalde çünkü ilk önce oturuyor 1 saat konuşuyor ve bir sürü sorular soruyor orda form dolduruyorsun hastalığınla ilgili onları gözden geçiriyor ve bu tedaviyi herkes uygulayamaz herkesin tedavi ediş yontemi farklı keşke burda olsanız da gitseniz ben çok memnunum yani canım
jansela sen ilaç kullanıyormusun canım
müjdeli haberlerini bekliyorum canım inşallah pozitif çıkar bende yine bu aralar baya kötüyüm içim içime sıgmıyor sanki çarpıntıdan ne yapacagım bilmiyorum
negatif çıktı ama hala hastalanmadım anlamadım gitti.ben sana güveniyorum sen bu hastalıkla başa çıkarsın bebeğinide en iyi şekilde büyütürsün içinde a.s.düşünsene küçücük şirin bir bebeğin olacak nazar değmesin size canım arkadaşım
evet canım bekliyorum ara ara karnım ağrıyor tamam hastalanıcam diyorum ama sonra ne karın ağrısı kalıyor nede hastalanıyorum devamlı beyaz akıntı var afedersin tuvalete gittiğimde şıp şıp damlıyor hiç böyle birşey olmazdı canım msn adresin varsa özelden göndersene ordan rahat rahat konuşuruz acayıp kanım ısındı sana sanki kırk yıldır tanıyor giibi çocuklarını benim için öp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?