Panik Ataklı Anne

Bir de sevginizi hissetsin, atak durumunda ona sarılıp, onu anladığınızı hissettirirseniz kendini daha rahat ifade edebilecektir. Sakın sizde paniklemeyin yanında :) telaşa kapılmadan sakin sakin konuşun onunla.

normalde de asiri kaygili ve olumsuza odaklanan biri olabillir mi?

Taramalar en son nisan ayında yapıldı fakat annemin çok şükür kanser öyküsü bulunmadığı için rutin kanser tetkikleri yapılmıyor, ameliyattan alınan parçalar da temiz geldi, pet de temiz geldi. Herhangi bir tümör vs yok. Doktorla konuşacağız ama annem istemedikten sonra kim ona nasıl destek verebilir ki..

İnanın annem normalde canı tatlı bir kadın değildi hatta kriz yönetimlerinde çok iyiydi, biz hasta olursak vs çok soğukkanlıydı. Tipik hastalık hastalığı bulguları taşımıyordu. Ne zamanki doktora gitti ameliyata karar verildi o zaman 180 derece değişti. Ameliyat sabahı doktorun yakasına yapıştı kadın ben kanser miyim diye. Anlatırken hala şaşırıyorum yani korkması değil mesele kim olsa korkar ama tepkileri çok fazla üstelik en başından beri kötü bir şey çıkma ihtimali %0.5-1 falandı annemin böyle büyük bir korkuya kapılmasını gerektirecek olumsuz şartlar hiç oluşmadı.

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de evhamlı biriyim evimizin hastalık hastası bendim hatta. Ama evin en serinkanlı, sakin görünen kişisi bu raddeye gelince insan afallıyor. Size de çok geçmiş olsun Rabbim o günleri bir daha göstermesin

Annem kanser tedavisi görmüyor. Annem hiçbir zaman kanser olmadı ki şükürler olsun sonuçlar raporlar her şey tertemiz geldi. Annem o hastalığın adına bile çok panikli tepkiler veriyor biz de onu hiç böyle bilmezdik napacağımızı şaşırdık

Ben deli değilim diyor klasik teşekkür ederim yorumunuz için inşallah ikna olur

ayy allahım
annem de babamı kaybettiğimizde çok kötü oldu
hani 1-2 ay tamam da 4 5 ay uzadı ve hatta ilk zamanlardan da kötü oldu
sonra ilaç kullanarak düzeldi.
çok iyi anlıyorum annenizin durumunu o nedenle, melankoli gibi değil sinir öfke alınganlık ayy yani hiç hatırlamak istemediğim günler...

Evet gerçekten. Rabbim beterinden korusun bugünümüzü aratmasın inşallah. Sizin başınız sağolsun Allah rahmet eylesin babanıza

siz gene şükredin kötü bir hastalık çıkmadı ,eğer öyle olsaydı psikolojik olarak önce sizi bitirirdi herhalde ,

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…