Panik bozukluk yolda yuruyememe

dalgalandirandeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
82
36
18
45
Merhaba bende panik bozukluk depresyon var
Dışarıda yürürken yanımda birisi olmadan yürüyemiyorum tek başıma sokak başına kadar zor gidiyorum dizlerim titriyor ayaklarım ilerlemiyor sanki yer ayağımın altından gidiyor bulunduğum yerde değilim sanki bayilacagim düşececegim sanki arabaların binaların yanından yürüyorum. Delirecek gibiyim. Geniş ve kimsenin olmadığı yerlerde yürüyemiyorum.
Benim gibi bu gibi rahatsızlıklari yaşayan var mı?
Nasıl basediyorsunuz?

Yillar once universitede okurken yasadim aynisini.okkulum bile uzadi bu yuzden.berbat bir durum seni cok iyi anliyorum.ilaclarla zamanla duzeleceksin.zaten bir daha ilk geldigi gibi gelmiyor panik atak.Zamanla yerini anksiyetiyeye birakiyor.ben derin derin nefes alip sakin ol nefes aliyorsun simdi gececek diyordum en azindan kalbim biraz normale donuyordu.Rabbim yardimcin olsun

bu konuda mutlaka yardim almalisiniz. benzer durumu ben de yaşadım. yardim adim ve bana çok iyi geldi. Boyle sorunlarda yardim almak gerekiyor

Yaklasik 1 aydir bende yurumeye basladikdan bi 5dakika sonra bas donmesi ve kafa karisikligi zigin bulanikligi gibi tuhaf bi durum yasamaya basladim,bu yuzden disari cikmaya korkar oldum,cok siddetlenirse ogurme hissi yasiyorum,cok stresli bi donemden geciyorum buna bagliyorum ve gecer diyorum yoksa baska biseyimmi var bilmiyorum

Ben atak olduğunda öyleyim titreme ve yürüyememe napıcamı bilememe elimin ayağıma karışıyo Allah şifa versin hepimize

Şuan aynı problemleri yaşıyorum, bunun için mr çektirdim sonucunu bekliyorum, kulakta sorun olunca falanda baş dönmesi oluyormuş hiç doktora gittin mi bu yüzden? Panik atak, anksiyete, okb var bende de düşcek bayılacak korkusu yaşıyor musun?

mr nasıl çekildiniz ben asla çekilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…