• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik yapmak için çok mu erken?

rabbim ol der ve olur. kendini sıkıntıya sokma.

milletin lafına da bakarsan ooo evin yolunu bulamazsın. millet hiç susmaz.

ne zaman evlencen? çocuk ne zaman? kardeş ne zaman? okulu ne yaptınız? benim ki çok zekiiiii senin ki? böyle böyle sürüp gider bu cazırtı.

:KK68::KK68:
Bu panik halin hamile kalmanı geciktirir. Bak vücudunun dengesi bile bozulmuş. Doktorum dediki kadınların beyni çok önemlidir. Bütün hormonları yönetir. Sırf kötü düşündüğü için hasta olan ve hamile kalamayan insanlar var.
Bende kafama taktım taktım bi türlü hamile kalamadım. Ne zamanki rahatladım Allaha teslim olup hayırlısı dedim o zaman geldi bebek.
Cicim aylarının tadını çıkar kasmaaaa

Çok haklısınız.. Kafama taktığım sürece bebiş gelmeyecek :KK43: Rabbim en doğru zamanı bilir yeter ki sağlıklı sıhhatli olsun :KK68:

rabbim ol der ve olur. kendini sıkıntıya sokma.

milletin lafına da bakarsan ooo evin yolunu bulamazsın. millet hiç susmaz.

ne zaman evlencen? çocuk ne zaman? kardeş ne zaman? okulu ne yaptınız? benim ki çok zekiiiii senin ki? böyle böyle sürüp gider bu cazırtı.

Evet biliyorum bu tip soruların devamı gelecek.. Valla bu akşam gördüğüm bir videodan sonra rabbim yeter ki sağlıklı bir bebek nasip etsin demeye başladım..

Back
X