- 23 Ocak 2016
- 35.050
- 51.037
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #3.081
Sen ne ilacı kullanıyorsun canım evet sadece ilaçla da olmuyor önceden evimde duramıyordum annemlere kaçıyordum terapi biraz fayda etti eskisi gibi değilim çok şükür ama atak geldiğinde çok kötü oluyorum yaBir de kendi yaptığım bir şeyi önereyim atak gelince hiçbir şey yapmıyorum. O zaman daha kolay geçiyor. Ben de ilaç kullanıyorum canım ama sadece ilaçlar çare değil.
Faverin canım benim ilacın adı.Sen ne ilacı kullanıyorsun canım evet sadece ilaçla da olmuyor önceden evimde duramıyordum annemlere kaçıyordum terapi biraz fayda etti eskisi gibi değilim çok şükür ama atak geldiğinde çok kötü oluyorum ya
Ben de sabah citoles 10 akşam paxera 20Faverin canım benim ilacın adı.
Allah şifa versin hepimize. Bir de sürekli kendine ben iyiyim de. Beynin duyması önemli imiş. Burda kötü oldum yazıyorsun ya onları da yazmamaya çalış. Zor olacak ama inşallah başaracağız.Ben de sabah citoles 10 akşam paxera 20
Nilos sen zestatı ne kadar süre kullandın ben de citoles damla kullanıyorum zestatla beraberBen de sabah citoles 10 akşam paxera 20
Evet ama burda dertleşince biraz rahatlıyorum aileme eşime pek anlatamıyorum bıktılar bitek terapistime bi de buraya yazıyorum nabayım gülümAllah şifa versin hepimize. Bir de sürekli kendine ben iyiyim de. Beynin duyması önemli imiş. Burda kötü oldum yazıyorsun ya onları da yazmamaya çalış. Zor olacak ama inşallah başaracağız.
Hatırlamıyorum ki cnaım 8nsene oldu ama baya kullandım kusmam geçti kilo bile almıştım sabret canım bak iyi gelmiyor diye bırakma arkadaşa da dedim ben sabret iç bak kilo bile aldı şimdiNilos sen zestatı ne kadar süre kullandın ben de citoles damla kullanıyorum zestatla beraber
Yok canım sen de haklısın. Ben uygulamaya çalıştıklarımı bir faydası olur diye söyleyeyim dedim. Sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap.Evet ama burda dertleşince biraz rahatlıyorum aileme eşime pek anlatamıyorum bıktılar bitek terapistime bi de buraya yazıyorum nabayım gülüm
Hatırlamıyorum ki cnaım 8nsene oldu ama baya kullandım kusmam geçti kilo bile almıştım sabret canım bak iyi gelmiyor diye bırakma arkadaşa da dedim ben sabret iç bak kilo bile aldı şimdi
Yok ben de mutfakta falan dinliyorum iyi gelmiyor desem yalan olur ama ilacı bırakıp onlarla iyi olan varmış ben başaramadımYok canım sen de haklısın. Ben uygulamaya çalıştıklarımı bir faydası olur diye söyleyeyim dedim. Sana nasıl iyi geliyorsa öyle yap.
Yok hemen bırakma canım Dr ne kadar diyorsa o zmaan doktorunu mutlaka dinle en az 6 ay bildiğimyok içiyorum canım iyi gelmeye başladı çok şükür de öyle 1 ay falan içip bırakılıyor mu yoksa o da devamlı kullanılan bi ilaç mi onu merak ettim
Ben kullandım ama saat aralıklarını uzun tuttum 3 4 saat gibi mesela hangi antidepresanı verdilerKizlar antdepresana baslicam ama antbytik kullaniyorum antidepresan ve antbytk birlikte kullnan oldmu kullanilirmi
Sen nasılsın nasıldın bugünKızlarr nasılsınız
Ne yaşıyorsun canım ilaç almıyor musun ben de çok iyi değilim ama idare etmeye çalışıyorumBana da yardımcı olun lütfen. Çok zor durumdayim
Kötü sıkıldım bu durumdan nefsim aklımı dinlesene çok saçma geliyo bazen bu yaşadıklarımızSen nasılsın nasıldın bugün
Ne yaşıyorsun canım ilaç almıyor musun ben de çok iyi değilim ama idare etmeye çalışıyorum
Bu ara hiç iyi değilim. İdare edebiliyordum ama olmuyor koptu yine herşey.Dün bir tane ilaç alayım dedim daha kötü oldum. Sersemlik mide bulantısı yapti.
Ne gibi şeyler yaşıyorsunuz doktor kontrolünde ilaca başlayın anlatın size uygun ilacı yazacaktır.Bu ara hiç iyi değilim. İdare edebiliyordum ama olmuyor koptu yine herşey.Dün bir tane ilaç alayım dedim daha kötü oldum. Sersemlik mide bulantısı yapti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?