Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Beynüm sanki benimle oyun oynuyor ne yapsam tam tersini söylüyor her şeyin saçma olduğuna inandırmaya çalışıyor bi gün yemek yeme. Yürüme konuşma kısaca aklına ne gelirse bir gün beynime inanmaktan korkuyorum ama cok yoruldum ilac tedavisi görüyorum 1 qy boyunca anzyl 15 mg yanında xanax kullandım 7 gün önce 20 ye çıkardı dozu ama cok zor geçiyor doz artışından sonra kaygım korkum düşüncelerim dahada arttı normal mi doz artışından sonra bunlar her kes sabredin diyor bende iyileşecek miyim eski halime dönecek miyim
Merhaba nasıl oldunuz

Hangi ilacı kullanıyorsunuz .? Esinzde destek oldu mu size . Bende kullanıyorum ama hiç terapi almadım acaba faydası olur mu diye düşündüm
Paxera içiyorum evet eşim çok destek oldu hatta ben başlarda terapi fayda etmiyor diye bırakmak istemiştim eşim zorladı iyi ki zorlamış çok faydasını gördüm

Paxera içiyorum evet eşim çok destek oldu hatta ben başlarda terapi fayda etmiyor diye bırakmak istemiştim eşim zorladı iyi ki zorlamış çok faydasını gördüm
Terapi ile beraber neyi fark ettiniz yani nasıl faydası oldu size ilactan başka . Bende gidip gitmemek arasındayım da o yüzden soruyorum

Merhaba canım çok geçmiş olsun, geçecek de kendini buna odakla obsesyonlar arası geçiş yapıyorum sürekli, önce delirir miyim, sonra intihar eder miyim, temizlik ve şimdi dini obsesyonlarla mücadele ediyorum
Nasıl oldunuz acaba

Telefon numaramı vermiyorum ama buradan yazabilirim hem aynı durumu yaşayanlar da okuyup destek alabilir.☺️
Merhaba bende aynı şeyleri yaşıyorum gerçekten sürekli araştırma yapıyorum ve yaşadığınız şeyler benimki ile çok benzer geldiği için ilk defa yorum yapıyorum bende panik atak anksiyete bozukluğu teşhisi ile yıllardır uğraşıyorum fakat buna ek olarak 9 aydır derealizasyon ve depersalizasyon eklendi şizofreni olmucan korkusu psikozum korkusu yedi bitirdi beni napacagimi bilemiyorum 1 aydır paxera kullanıyorum çok caresizim

Merhaba bende aynı şeyleri yaşıyorum gerçekten sürekli araştırma yapıyorum ve yaşadığınız şeyler benimki ile çok benzer geldiği için ilk defa yorum yapıyorum bende panik atak anksiyete bozukluğu teşhisi ile yıllardır uğraşıyorum fakat buna ek olarak 9 aydır derealizasyon ve depersalizasyon eklendi şizofreni olmucan korkusu psikozum korkusu yedi bitirdi beni napacagimi bilemiyorum 1 aydır paxera kullanıyorum çok caresizim
Paxera kaç mg kullanıyorsun bir ayda ilaç tam etki etmez. Korkma aynı şeyleri ben de yaşadım aylarca şizofren olma korkusu psikoz muyum korkusu ile hayatımı zehrettim düne kadar derealizasyon vardı ilacın dozuyla oynamıştık geçti çok şükür ilacınızı düzenli kullanın internetten de asla araştırma yapmayın onun yerine başka şeyler okuyun şizofren olsaydınız doktor size o tedaviyi uygulardı zaten

Paxera kaç mg kullanıyorsun bir ayda ilaç tam etki etmez. Korkma aynı şeyleri ben de yaşadım aylarca şizofren olma korkusu psikoz muyum korkusu ile hayatımı zehrettim düne kadar derealizasyon vardı ilacın dozuyla oynamıştık geçti çok şükür ilacınızı düzenli kullanın internetten de asla araştırma yapmayın onun yerine başka şeyler okuyun şizofren olsaydınız doktor size o tedaviyi uygulardı zaten
Paxera 10 mg kullanıyorum inanki panik atak tamam kabullendim onu ama bu derealizasyon beni mahvetti hissizim hicbisey hissetmiyorum eşim çocuklarım yabancı gibi evim yabancı gibi Okadar çok araştırıyorum ki bu konuları artık napacagimi bilemeez durumdayım gececekmi diye düşünüyorum sanki hiç geçemeyecek gibi geliyor normal insanlara bakıyorum imreniyorum gülüyorlar egleniyorlar çok zor bir durum ya 😭

Back
X