- 23 Ocak 2016
- 36.399
- 52.938
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.321
Aynen tek bildiğim bişey var o da yorulduğumOnda bazen ben de çok zorlanıyorum. O kadar çok korku yaşıyorum ki. Nasıl böyle olduk nasıl geçer inan bilmiyorum. Tek bildiğim çok yorulduğum.

ben ne kadarsa odeyeyim faiz islemesin bir de parasız kaldin, haftaya alcan maaşını biraz da sende kalsın dedi. Kabul etmedim. Uzun israrlar sonucu peki dedim. Baya özür diledi. Ama tabi hala soğuğum ve kirginim. Öyle işte.
 ben ne kadarsa odeyeyim faiz islemesin bir de parasız kaldin, haftaya alcan maaşını biraz da sende kalsın dedi. Kabul etmedim. Uzun israrlar sonucu peki dedim. Baya özür diledi. Ama tabi hala soğuğum ve kirginim. Öyle işte. haftaiçi çalışıyorsun
haftaiçi çalışıyorsun 

doğumdan sonra hemen özel bir doktor buldum piskiyatri . Yaşadıklarımı ona da anlattım kullandığım ilaç risk grubuymus kalbinde delik olmaya sebebiyet verebilirdi ama olmamış dedi takdir yani kısacası. Ama kullanabilecegin bir sürü ilaç vardı dedi güvenle içe bileceğiniz bu kadar acıyı boşa yasamissin dedi
 doğumdan sonra hemen özel bir doktor buldum piskiyatri . Yaşadıklarımı ona da anlattım kullandığım ilaç risk grubuymus kalbinde delik olmaya sebebiyet verebilirdi ama olmamış dedi takdir yani kısacası. Ama kullanabilecegin bir sürü ilaç vardı dedi güvenle içe bileceğiniz bu kadar acıyı boşa yasamissin dedi