- 3 Temmuz 2020
- 15
- 9
- 3
- 38
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.941
Çünkü benim de buara sero abla gibi elim nabzımda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım nasıl istersen mesela bugün seansa gidemedim işlerim vardı. Kendisine dün msj attım randevumu iptal ediyorum ama tlfda sormam gerekenler var dedim bugün aradı ve biraz rahatladım.Çok güzel anlattın canımm.. biraz daha araştırdıktan sonra kendisine ulaşıp ,online şekilde fayda sağlayacaksa başlayayım ben de
Merhaba Ben Surp Pirgiç Ermeni Hastanesinde Paikolog Şefik Bakırcıya gidiyorum kendisi beni ve biçok kişiyi iyileştirmiş harika bir psikologtur fiyatıda uygun işini gerçekten çok iyi yapan profösör ayarında bi psikolog ben okadar gezdimki en ünlü hastanelere gittim şefik beyde kaldım senelerdir ve hiç bırakmamTeşekkürler![]()
Merakla bekliyoruz canım. İnşallah iyi geçer seansın. Keşke ben de 2 seans alsaydım bugün. Çünkü atak anında ne yapmam gerektiğini söylemedi. 2 hafta sonraya kaldı. Sadece bir şey yapma bekle dedi.Kizlar benim online seansim cocugum oldugu icin saat 10 da baslayacak seansin bölunmemesi adina en az 3 seans alayim gidisata gore ayrintili bilgi vericem sizlere merak edenlere bide simdi asansor mevzu acilmis bende kapali alan korkusu yok araba ya binince sadece hiz yapilirsa ve yanimizdan buyuk arac gecerken cok panik oluyorum ben ama karnim agrisa panik oluyorm disim agrisa bu nie agridi die dusunuyorumneyse olumlu olalim halledicez agiz burun giriscez bu illete
![]()
Beni şu gerizekalı akıllı saat yaptı öyle kalp sensörü ekg çekiyo falan artık takmıyorum o saati ve nabzımada bakmıyorum canımÇünkü benim de buara sero abla gibi elim nabzımda
Ben de tam tersi hızı çok severim.Kizlar benim online seansim cocugum oldugu icin saat 10 da baslayacak seansin bölunmemesi adina en az 3 seans alayim gidisata gore ayrintili bilgi vericem sizlere merak edenlere bide simdi asansor mevzu acilmis bende kapali alan korkusu yok araba ya binince sadece hiz yapilirsa ve yanimizdan buyuk arac gecerken cok panik oluyorum ben ama karnim agrisa panik oluyorm disim agrisa bu nie agridi die dusunuyorumneyse olumlu olalim halledicez agiz burun giriscez bu illete
![]()
Bende de sinirlilik varÇok aşırı sinirliyim kim ne dese çok tepkili cevaplar veriyorum anlam veremedim kendime çok kızıyorum herşeye atlıyorum çünkü bırak herkez kendi işini kendi yapsın çünkü sonra yine yaranamıyosun![]()
Çok teşekkür ederim bilgi içinMerhaba Ben Surp Pirgiç Ermeni Hastanesinde Paikolog Şefik Bakırcıya gidiyorum kendisi beni ve biçok kişiyi iyileştirmiş harika bir psikologtur fiyatıda uygun işini gerçekten çok iyi yapan profösör ayarında bi psikolog ben okadar gezdimki en ünlü hastanelere gittim şefik beyde kaldım senelerdir ve hiç bırakmam![]()
Rica ederim giderseniz haber verinÇok teşekkür ederim bilgi için![]()
Spor yapmaya devam edersen oda geçecek inşBende de sinirlilik var
Şuan yapıyorum ama keyfim yokSpor yapmaya devam edersen oda geçecek inş
Sen pes etme geçecek spor egzersiz en faydalı ilaç bizeŞuan yapıyorum ama keyfim yok
Şuan ilacı da bıraktık bakalım nasıl olacakSen pes etme geçecek spor egzersiz en faydalı ilaç bize
İlacı ne kadar kullanıp bıraktın niloya? Psikolog mu istedi senden bırakmanı?Şuan ilacı da bıraktık bakalım nasıl olacak
O kesin bişey demedi bırakıp bırakmama kararını bana bıraktı. Çok istiyorsanız deneyelim dedi ben de istiyorum dedimİlacı ne kadar kullanıp bıraktın niloya? Psikolog mu istedi senden bırakmanı?
Kızım doğduğundan beri kullanıyordum 3 yılİlacı ne kadar kullanıp bıraktın niloya? Psikolog mu istedi senden bırakmanı?
Anladım canım. Bakalım bana ne zaman bırakalım diyecek.O kesin bişey demedi bırakıp bırakmama kararını bana bıraktı. Çok istiyorsanız deneyelim dedi ben de istiyorum dedim
Sen daha yeni başladın canım benim daha demezAnladım canım. Bakalım bana ne zaman bırakalım diyecek.