Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Beni şu gerizekalı akıllı saat yaptı öyle kalp sensörü ekg çekiyo falan artık takmıyorum o saati ve nabzımada bakmıyorum canım
Çok ii sero ablacımm.. ben saat ayrıntısını bilmiyordum.brnim kalbim çok hızlı atıyor bazen tek atışlar hissediyor gibiyim. Beni panik yapıyor bunlar

Kız nabzını ölçen saat mi aldın?
Almaz olaydım o özellik için almadım da içinde o özellikde olunca benim kayış koptu yine habire baktım durdum kalbime baktım iş kötüye gidiyo sadece dışarı çıktımda takıyorum ve o özelliğinide kapattım bakmıyorum bu sayede :)))) deliyim ben

Bugün çok stres yaşadım şuan mide ağrısından kıvranıyorum ve kalbimide etkiliyo eee sonra panik geliyo bu hayat bana azap valla ben çabalasamda iyi olmak için etrafımdakiler buna izin vermiyo hep bi sorun var hayatımda hep ama benim dışımda beni stres sinir eden 😢😢😢😢 yani şuan beni anlayan bi insan olsa yanımda anlatsam anlatsam ağlasam işte burda psikoloğun kıymetini anlıyoruz keşke acil psikolog olsa mesela şuan atlar giderdim o derece doldum yine ben 😢😢😢😢😢

Bugün çok stres yaşadım şuan mide ağrısından kıvranıyorum ve kalbimide etkiliyo eee sonra panik geliyo bu hayat bana azap valla ben çabalasamda iyi olmak için etrafımdakiler buna izin vermiyo hep bi sorun var hayatımda hep ama benim dışımda beni stres sinir eden 😢😢😢😢 yani şuan beni anlayan bi insan olsa yanımda anlatsam anlatsam ağlasam işte burda psikoloğun kıymetini anlıyoruz keşke acil psikolog olsa mesela şuan atlar giderdim o derece doldum yine ben 😢😢😢😢😢
Miden için rezene iç dedim bir kez bile dinlemedin Sero

Back
X