- 23 Ocak 2016
- 35.086
- 51.051
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #4.041
Sana ön ayak olup destek olamaz çünkü insanoğlunun yapısında kıskançlık vardır her ne kadar törpülemeye çalışan bir insan olsa dahi. Eltin geçmişinde yaşayamadıklarını senin de yaşamanı istemez. Çünkü geçmişiyle barışamamıştır. Ama sana ufak bir tavsiye vereyim minik bir fincan takımı ile yanında bir paket kahve hediyesi ile kendisine kahve içmeye gitmek istediğini söyle hiçbir zaman laf sokma o soksa dahi. İnan bana birgün karşılığını alacaksın. En büyük aşklar nefretle başlar unutmaAynen öyle , ama onun bana önayak olup destek olcağı yerde köstek olması da cabası hiç bişey olma iyi olamayosan nötr kal neden kötülük neden kıskançlık ve laf sokma ,ben bunlara alışık olmadığım için o an bi laf bulup da söyleyemiyorum ama gece yattığımda bir bir aklıma geliyo kendime sinir oluyorum bilmiyorum artık ben yaşadım o da yaşasın mı diyor ama bizim nişanlımla aramızın bozuk olmasından zevk alıyor bunu gördüm onlar bana bişey alırken ben ezilip büzülüp defalarca teşekkür ediyorum insanlar diyo ki onu da aldır bunu da aldır ben ailemden böyle görmedim tok gözlü büyüdük her istediğimiz oldu çünkü ben nişanlıma kendi cebimde para yoksa ona güvenip de bi çay içelim yok oraya buraya gidelim diyen insan bile değilim herkesi herşeyi düşünürken kimsenin beni umursamamasını anlamıyorum,akrabalarından birinin uzatmalı sevgilisi var kız bayağa ailenin içinde beni o kadar bile saymıyolar