Pankreas Kanserine Bitkisel Çözüm Ne iyi Gelir

Nevreste

Bir garip yolcu
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
289.392
594.079
42
Pankreas kanserine ne iyi gelir, pankreas kanserine iyi gelen şifalı bitkiler, pankreas kanserine bitkisel çözüm, pankreas kanserine iyi gelen yiyecekler, pankreas kanserine hangi bölüm bakar, pankreas kanseri nasıl geçer tedavi edilir.

Çok hızlı bir şekilde yayılan pankreas kanserinin tedavisinde kullanılan bitkilerin ve bitkisel çözümlerin, pankreas kanseri tedavisi açısından çok önemli bir yer tuttuğu deneylerle ispatlanmıştır.

Kemoterapi sırasında kullanılan şifalı bitkiler pankreas kanserine karşı daha iyi bir tedavi süreci oluşturur.

- Pankreas kanseri hastalarını sık ve küçük öğünlerle beslemek gerekir. Hastayı güçlendirmek için balık, kanatlılar, yağsız kırmızı et, köy yumurtası, yoğurt, baklagillerden zengin bir beslenme programı oluşturulmalıdır. Susam tohumu fırınlanarak, hastaya her gün bir çorba kaşığı verilebilir. Düşük dozda çiçek balı, kara üzüm pekmezi de kullanılabilir.

- Pek çok araştırma; K3 vitamininin pankreas kanserinde tümörü küçülttüğünü ortaya koydu. Avokado ve ananas ise enzim eksikliğini gideren meyvelerdir. Böğürtlen, kara üzüm, karaturp, kayısı, yer fıstığı ve ceviz de faydalı yiyeceklerdir.

- Çok faydalı bir bitki olan karahindiba, salatalarda kullanılmalıdır. Hastanın diyabeti yoksa havuç ve portakal suyu da verilebilir. Her gün yarım kilo ev yoğurdu, semizotu, ısırgan yaprağı ve kökü; hastanın beslenme listesinde olmalıdır. Ev yoğurdu çok faydalıdır.

- Kuşkonmazın içindeki apigenin denen maddenin tümörü küçülttüğü hayvan deneyleri ile kanıtlanmıştır. Kuşkonmaz, suyu sıkılarak ya da yemek halinde hastaya verilebilir. Zencefil de tümörü inhibe eder. Radyoterapi ve kemoterapi sırasında hastanın bağışıklığını güçlendirir.


ALINTIDIR..
 
X