- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Dedik bir önceki konudaKız geçer diyelim bir gün de hepimizÇok yaşa emi kahkaha attım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedik bir önceki konudaKız geçer diyelim bir gün de hepimizÇok yaşa emi kahkaha attım
![]()
Bak burda boşalma olmadı yazmışsın:Boşalma olduğunu yazmıştım bu yüzden tedirgin oldum
He boşalma olup olmaması bir şey değiştirmiyor da çelişkili konuşma diye söylüyorum. Daha boşalıp boşalmadığını bile bilmiyosun. Allah sana akıl fikir versin. Evlenmeden hiçbir erkeğin elini bile tutma sen. 23 yaşına gelmişsin pantolondan hamile kalcanı düşünüyorsunMerhabalar, vaktinizi aldığım için kusura bakmayınız. Sevgilim ile üzerimizde kıyafetler vardı sadece kucağına oturdum. Boşalma olmadı ama yine de tereddüt ettim bu durumda herhangi bir şey söz konusu olabilir mi?
AyyyyyDedik bir önceki konudahatta kot maviyse mavi mavi şirinleri oluyordu
![]()
![]()
Teşekkür ederim açıklamalarınız için çok sağolunBak burda boşalma olmadı yazmışsın:
He boşalma olup olmaması bir şey değiştirmiyor da çelişkili konuşma diye söylüyorum. Daha boşalıp boşalmadığını bile bilmiyosun. Allah sana akıl fikir versin. Evlenmeden hiçbir erkeğin elini bile tutma sen. 23 yaşına gelmişsin pantolondan hamile kalcanı düşünüyorsun
Regl oldum teşekkür ederimBak burda boşalma olmadı yazmışsın:
He boşalma olup olmaması bir şey değiştirmiyor da çelişkili konuşma diye söylüyorum. Daha boşalıp boşalmadığını bile bilmiyosun. Allah sana akıl fikir versin. Evlenmeden hiçbir erkeğin elini bile tutma sen. 23 yaşına gelmişsin pantolondan hamile kalcanı düşünüyorsun
Regl oldum teşekkür ederimYok artık ya düşünmesin![]()
Hadi gözünüz aydınRegl oldum teşekkür ederim
Regl oldum teşekkür ederim
Hamile olduğu halde regl olanlar var üzgünüm. Bence 9ay boyunca tedbir amaçlı her ay test yap.Regl oldum teşekkür ederim
Bilmem olabilir tam anlamıyla olmadım zaten leke olarak geliyorKüçük mini mini pantolon bebekleriniz olmayacak mı şimdi?
Yerleşme kanamasıdır oBilmem olabilir tam anlamıyla olmadım zaten leke olarak geliyor
Olabilir mi öyle bir ihtimalYerleşme kanamasıdır o
Şüphelendirdiniz beni doktora gidiyorumYerleşme kanamasıdır o
Şüphelendirdiniz beni doktora gidiyorum
Çok bu konuyu kafaya takmışsınız. Bence uzunca müddet sex falan yapmayın. Resmen anksiyete olmuş siz de.Şüphelendirdiniz beni doktora gidiyorum
Dalga geçsem kalkıp doktora gelmem herhalde siz benimle dalga geçiyorsunuzHerşeyi yapmak icin butun donanima sahipsiniz ama pantolondan spemin gecip gecmedigini bilmiyormusunuz bu hic normal degil muhtemelen bizle dalga geçiyorsunuz
Geldim artık doktora kaydımı yaptırdımÖyle birşeye ihtimal yok. Hiç düşünmeyin artik.