Pantolondan sperm geçer mi?

Boşalma olduğunu yazmıştım bu yüzden tedirgin oldum
Bak burda boşalma olmadı yazmışsın:

Merhabalar, vaktinizi aldığım için kusura bakmayınız. Sevgilim ile üzerimizde kıyafetler vardı sadece kucağına oturdum. Boşalma olmadı ama yine de tereddüt ettim bu durumda herhangi bir şey söz konusu olabilir mi?
He boşalma olup olmaması bir şey değiştirmiyor da çelişkili konuşma diye söylüyorum. Daha boşalıp boşalmadığını bile bilmiyosun. Allah sana akıl fikir versin. Evlenmeden hiçbir erkeğin elini bile tutma sen. 23 yaşına gelmişsin pantolondan hamile kalcanı düşünüyorsun

He boşalma olup olmaması bir şey değiştirmiyor da çelişkili konuşma diye söylüyorum. Daha boşalıp boşalmadığını bile bilmiyosun. Allah sana akıl fikir versin. Evlenmeden hiçbir erkeğin elini bile tutma sen. 23 yaşına gelmişsin pantolondan hamile kalcanı düşünüyorsun
Teşekkür ederim açıklamalarınız için çok sağolun

Regl oldum teşekkür ederim

Herşeyi yapmak icin butun donanima sahipsiniz ama pantolondan spemin gecip gecmedigini bilmiyormusunuz bu hic normal degil muhtemelen bizle dalga geçiyorsunuz

Back
X