Ama normal bir şekilde regl olmuyorum biraz kanamam oldu sonrası leke şeklinde geliyorÇok bu konuyu kafaya takmışsınız. Bence uzunca müddet sex falan yapmayın. Resmen anksiyete olmuş siz de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama normal bir şekilde regl olmuyorum biraz kanamam oldu sonrası leke şeklinde geliyorÇok bu konuyu kafaya takmışsınız. Bence uzunca müddet sex falan yapmayın. Resmen anksiyete olmuş siz de.
Bebeğin ultrason fotoğrafını atar mısınız?Ama normal bir şekilde regl olmuyorum biraz kanamam oldu sonrası leke şeklinde geliyor
Atarım tabi sen istersin atmam mıBebeğin ultrason fotoğrafını atar mısınız?
Yalan söylemiş.Çıktım doktordan baktı ultrasonda aspirin içmiştim kan sulandırıcı olur belki diye o da adeti durdurmuş bir kaç gün içinde yoğun bir şekilde olursun dedi. Konudan bahsettiğimde de imkansız böyle bir şey olması kıyafetsiz temasta bir ihtimal ama kıyafetle olmaz dedi
O doktor nasıl diplomasını almış hayret.bence başka doktora gidinÇıktım doktordan baktı ultrasonda aspirin içmiştim kan sulandırıcı olur belki diye o da adeti durdurmuş bir kaç gün içinde yoğun bir şekilde olursun dedi. Konudan bahsettiğimde de imkansız böyle bir şey olması kıyafetsiz temasta bir ihtimal ama kıyafetle olmaz dedi
Ben gitsem bana da hamile diilsin der kesinO doktor nasıl diplomasını almış hayret.bence başka doktora gidin
Nerden biliyorsunYalan söylemiş.
Dalga mı geçiyorsunuz hala yaO doktor nasıl diplomasını almış hayret.bence başka doktora gidin
Annelerin hisleri yoğun olur karnım burnumda benim de.Nerden biliyorsun
Kaç yaşındasınız üstelik çocuğunuz olacak hala insanların problemleriyle dalga geçiyorsunuzAnnelerin hisleri yoğun olur karnım burnumda benim de.
Kız sorma dediydimÇıktım doktordan baktı ultrasonda aspirin içmiştim kan sulandırıcı olur belki diye o da adeti durdurmuş bir kaç gün içinde yoğun bir şekilde olursun dedi. Konudan bahsettiğimde de imkansız böyle bir şey olması kıyafetsiz temasta bir ihtimal ama kıyafetle olmaz dedi
Aaaa bunca insan yalancı dr doğru mu söylüyo yaniÇıktım doktordan baktı ultrasonda aspirin içmiştim kan sulandırıcı olur belki diye o da adeti durdurmuş bir kaç gün içinde yoğun bir şekilde olursun dedi. Konudan bahsettiğimde de imkansız böyle bir şey olması kıyafetsiz temasta bir ihtimal ama kıyafetle olmaz dedi
Cidden bunu doktora sordun mu kıyafetle yaptık diye cidden sordun muÇıktım doktordan baktı ultrasonda aspirin içmiştim kan sulandırıcı olur belki diye o da adeti durdurmuş bir kaç gün içinde yoğun bir şekilde olursun dedi. Konudan bahsettiğimde de imkansız böyle bir şey olması kıyafetsiz temasta bir ihtimal ama kıyafetle olmaz dedi
Yok artık bu kadar da değilMerhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Gerçekten sordum o da daha neler dedi ama bilinçsizlik dedimKız sorma dediydimneyse inandın artık dimi imkansız olduğuna. Hadi Bi deirn nefes al da adetin tam olarak gelsin
![]()
Evet sordum maalesef çünkü içim rahat etmeyecektiCidden bunu doktora sordun mu kıyafetle yaptık diye cidden sordun mu
Maalesef saçma bir şekilde bu kadarYok artık bu kadar da değil![]()
Tedavi gormeye baslayin yoksa gercekten cok zor bir hayatiniz olurEvet sordum maalesef çünkü içim rahat etmeyecekti