- 30 Kasım 2019
- 12.441
- 39.919
- 598
Doğanın gücü nelere kadir kızlar kınamayın valla.Ama kan testi yaptırmalı. Biliyorsunuz zevk suyundan bile hamile kalıyorlar. Hatta ve hatta ;
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğanın gücü nelere kadir kızlar kınamayın valla.Ama kan testi yaptırmalı. Biliyorsunuz zevk suyundan bile hamile kalıyorlar. Hatta ve hatta ;
![]()
Teşekkür ederim iyi akşamlar dilerimyine bir sürtünme vakası sanırım. bitmedi. ne sürtündünüz arkadaş alev alacaksınız alev.
geçmez bacım geç-mez.
Umarım her şey gönlünüzce olurBiz 8 aydır yanlış metod uygulamisiz o yüzden hamile kalmadım bugünden itibaren pantalonu cikarmadan ustt n sürtme ile çalışmalara devam edeceğim
Teşekkür ederimHayır yahu. Bu kadar korkuyorsanız girişmeyin bu işlere. :)
Kumaş mi kot pantolon mu onu da söyle bizde ona göre yapalimUmarım her şey gönlünüzce olur
Dalga geçecek durumda değilim kimse ile de dalga geçmiyorum sizin bu nefretinizi anlayamıyorumAynı konuyu buraya açmak yerine ac netten hamilelik nasıl olur oku
Burda dalga geçen kim acaba
Sevişmeyi bilip sürtünmeyi bilip hamilelik nasıl olduğunu bilmeyen senin gibi cahil birisi bilgilenir iste
Dalga geçerek çok mu eğleniyorsun
@Mune @Kazen bu arkadaş aynı konuyu açıp duruyor dalga geçiyor bizlerle
Lütfen dalga geçmeyinKumaş mi kot pantolon mu onu da söyle bizde ona göre yapalim
Ciddi sorduk yaLütfen dalga geçmeyin
Hayır ciddi değilsiniz umarım istediğiniz gibi olur her şeyCiddi sorduk ya
Ya git netten bak hamile nasıl okunur bu kadar zor muDalga geçecek durumda değilim kimse ile de dalga geçmiyorum sizin bu nefretinizi anlayamıyorum
İsterseniz daha fazla şikayet edin
Bir sürü farklı şey yazıyor kimi olur kimi olmaz diyorYa git netten bak hamile nasıl okunur bu kadar zor mu
Çok teşekkür ederim çok sağolunEki Görüntüle 2920155
Bak googleye sadece bunu yazıyorsun ve sana detaylı anlatıyor hamile nasıl.kalinir
Bu arada şarj görüntüm.cikmis hahhaah
Teşekkür ederim öyle olacak zatenBurda bu tarz konular açıp kendinizi tiye aldırıp rahatsız olana kadar bidaha evlenene kadar kimseyle cinsel bişey yaşamayın olsun bitsin.
Hem aşırı korkuyorsun madem niye böyle şeyler yapıyosun ki ?
Sperm mi? Geçer tabiki herkes bu sekilde gebe kalıyor. Bilmiyomuydunuz?Merhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Bu nasıl bir sperm ki pantolon emmiyor vajinaya gidiyor?Merhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Teşekkür edilerek hamile kalınıyor sanıyorYa git netten bak hamile nasıl okunur bu kadar zor mu
Bu nasıl bir sperm ki pantolon emmiyor vajinaya gidiyor?