Pantolondan sperm geçer mi?

Haklısınız hakikaten zaten hep dalga geçiliyor düzgün bir şekilde cevap verilmiyor
Daha ne yazılsın lütfen söyler misin? Ennaz 5 konuna yazdım ben kendi adıma. Geçmez hamile kalamazsin. Ama sen okuduguna bile inanmak istemiyorsun. olabilir , korkabilir diyeceğim ama aylardır hem korkuyor hem surtunuyorsun. Bence birinden vazgec. Ya korkma ya da sürtünme.

Hayır ilk defa ve regl zamanım yeni geldi o yüzden soruyorum

Yaa efsane cevaplar

Hayır ilk defa ve regl zamanım yeni geldi o yüzden soruyorum
Size ciddi ciddi yazıyorum, pantolonlu birinin kucağına oturduğunuzda hamile kalma olasılığınız tıbben mümkün değil, yaş doğruysa 23 yaşındasınız lütfen nasıl hamile kalınır araştırıp öğrenin, vücudunuzu tanıyın, sadece sizin için yazmıyorum buraya her hafta sizin gibi genç insanlar tarafından hamilelik içerikli konular açılıyor, hiçbir bilginiz olmadan bir şeyler yaşadığınızı sanarak kiminiz pantolon üzerinden, kiminiz eline sürünen sperm kalıntılarından, kiminiz sürtünerek hamile kaldığınızı sanıyorsunuz, belli ki bilgisizliğiniz yanısıra aşırı da korkuyorsunuz, bu kadar korkarken ya hamilelik nasıl gerçekleşir öğrenmelisiniz veya hiçbir şey yapmadan flört etmelisiniz.
Kıyafetle, sürtünerek vb durumlarda hamilelik olmaz.

Son kez rica ediyorum sürekli aynı konuyu da açmayın lütfen

Son düzenleme:
Bazı yerlerde belki siye ihtimaller olunca sormak istiyorum galiba olana kadar içim rahat etmeyecek
Öyle bir ihtimal falan yok. İnsanın böyle bir şeye “belki” demesi için ya geri zekalı ya da korkutmaya çalışan kötü niyetli biri olması lazım. Genç bir kadın olarak şu bedeninizi tanıyın artık ya, üreme organınızı, yumurtlamanızı vs bir öğrenin size zahmet.

Çok teşekkür ederim regl olmayı bekleyeceğim o halde bugün yarın olmam gerekiyor çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı yerlerde olabilir yazıyor o yüzden çok fazla takıldım bugün yarın regl olmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…