Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimGeçmez merak etme canım benim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için bu durumda problem olmayacaktır galibasperm vajinaya doğrudan bırakıldığinda bile onlarcası içinden sadece biri ulaşıyor kot pantolondan cıkacak vajinaya girecek ordan yumurtaya seruveni başlayacak nasıl bir spermmiş vuh
Öyle demeyin lütfen ya olmayacağına inandırıyorum kendimiSprem değil mermi mübarek..
Öyle demeyin lütfen ya olmayacağına inandırıyorum kendimi
Geçer hemen hamile kalırsın bebeğe bakamazsan da ben annelik yaparım hiç tasalnma.Merhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Allah başka dert vermesinMerhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Gecer, hatta bu sekilde hamile kalirsan cocuk suzme olur. Suzme spermin cocugu sahane oluyor. Herkese tavsiye ederim.Merhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Niye yalan söylüyorsun bakim geçer tabi kiGeçmez yavrum geçmez annem geçmez gülüm geçmez evladım geçmez geçmez geçmez ...
Daha ne kadar yazalım yavrum gülüm yapman böyle şeyler ya. Sperm bu ucuna füze takılmış uzay aracı değil![]()
Ayy çok yaşayınGecer, hatta bu sekilde hamile kalirsan cocuk suzme olur. Suzme spermin cocugu sahane oluyor. Herkese tavsiye ederim.
Lütfen sürekli aynı konuyu açmayın, üyeler açtığınız her konuya elden geldiğince yorum yazıp açıklamış.Çok teşekkür ederim![]()
Tabiki geçer. En kalitelileri hemdeMerhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Malesef daha çok cogaliyorlarBir aydır aynı konuyu dört kere açmışsınız. İnşallah geçmez ya. Sizin çoğalmamanız lazım.
Deme kız inanıyor sonra valla az kaldı test yapmaya gidecekNiye yalan söylüyorsun bakim geçer tabi ki![]()
Bu yaşta bu zeka iyi gelmiş bu yaşa kadar yazık üzücüDeme kız inanıyor sonra valla az kaldı test yapmaya gidecek![]()
Kot pantolon markasından markasına değişir tabiMerhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Haklısınız hakikaten zaten hep dalga geçiliyor düzgün bir şekilde cevap verilmiyorDeme kız inanıyor sonra valla az kaldı test yapmaya gidecek![]()