olmaz dimi ya çünkü bugün yarın regl olmam gerekiyorAy başlığı okurken kahkaha attım daha neler kız saçmalama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz dimi ya çünkü bugün yarın regl olmam gerekiyorAy başlığı okurken kahkaha attım daha neler kız saçmalama :)
Link atar mısınız? Hangi yerlerde yazıyor bu bilgi?Bazı yerlerde olabilir yazıyor o yüzden çok fazla takıldım bugün yarın regl olmam gerekiyor
Teşekkür ederimGeçer geçer duvarı bile delip geçer.
Ahh ahh bu fikirlerle nasıl bi zaman
Annene sor bnce o daha seni aydınlatırmadem şüpheye düşüyon ne diye halt yiyon
Link atar mısınız? Hangi yerlerde yazıyor bu bilgi?
Güldüm
İşte böyle yazmış o yüzdenGüldümSperm 5 kat kıyafetten geçip yumurta dolleyecek? Bence hoca burada dalga geçmiş. Ama o da haklı yillarini verdiği meslekte maruz kaldığı sorular onu kizdirmis olmalı.
Hal regl olmadım çünkü bana göre saçma değilSAçma bı konu nasıl bu kadar ilgi görüyor anlayamiyorum
Geçmez mi ..Merhaba daha önce bahsetmiştim fakat konu üzerinde çok fazla geçildi. Pantolon üzerinden sperm geçer mi? Adet günüme bir gün var adet olur muyum?
Sürtünür Ken aklına gelmedimi boşalırsa ne olur diyeHal regl olmadım çünkü bana göre saçma değil
O zaman neden konu açıyorsunuz? Kendi kendinize sorup kendi kendinize cevaplayın. Butun kk olarak sizin adetinizi takip etmek zorunda mıyız? Bence doktora gidin ama ruh sağlığı doktoruna.Hal regl olmadım çünkü bana göre saçma değil
Nerden bildiniz siyahtıÜstünde siyah pantalon vardıysa gecmez
Beyaz ve türevi renkler geçirgendir
Renkliler muamma yani net birşey diyemeyiz
![]()
![]()
![]()
Kova hatunu içine doğmuş herhaldeÜstünde siyah pantalon vardıysa gecmez
Beyaz ve türevi renkler geçirgendir
Renkliler muamma yani net birşey diyemeyiz
![]()
![]()
![]()
Eğleniyor musun ?Nerden bildiniz siyahtı
Solmuş siyah ise geçer ama incele solma derecesiniNerden bildiniz siyahtı
Ben eğlenmiyorum benimle eğleniliyor yazılan onca şeye takılmadınız da benim dediğime mi takıldınızEğleniyor musun ?