- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
- Konu Sahibi milenaJesenska
-
Sebebi ortaya çıkar nasılsa, vardır bir bildikleri, belki dergi veya basıldığı ülkeyle ilgili bir durumdur.Neden böyle bir açıklama yapmış anlam veremedim. Papalığın senelerdir varolan siyasi ajandasına hiç uymuyor bu dedikleri. Yoksa politikalarını mı değiştiriyorlar diyeceğim de sanmıyorum.
Beni de şaşırttı. Ama vur deyince de öldürmüş mü bu sefer ne? Normal demiş adam resmen.Neden böyle bir açıklama yapmış anlam veremedim. Papalığın senelerdir varolan siyasi ajandasına hiç uymuyor bu dedikleri. Yoksa politikalarını mı değiştiriyorlar diyeceğim de sanmıyorum.
Valla bey amca modern dünyada yok olup gitmeyeyim diye liberal liberal beyanatlar veriyordu. En son ''Ateistler de cennete gidebilir''e kadar götürdüydü işi. Kafasına saksı düştü zaar.Beni de şaşırttı. Ama vur deyince de öldürmüş mü bu sefer ne? Normal demiş adam resmen.
Valla bey amca modern dünyada yok olup gitmeyeyim diye liberal liberal beyanatlar veriyordu. En son ''Ateistler de cennete gidebilir''e kadar götürdüydü işi. Kafasına saksı düştü zaar.
Dur hemen bulayım onları ben. Bunu ben nasıl düşünemedim?Belki onun da karikarurunu yapmistir charlie zamaninda, kuyruk acisi vardir..
durr ben bi google a bakayim
Meryem seni bir Müslüman olarak diğer dinler ilgilendirmez, sen kendinden sorumlusun. Sen şu an İslam aleminin dünyadaki politikalarından ve Müslümanların genel halinden memnun musun? Elini vicdanına koy ve söyle bana.Demekki böyle düşünceler sadece islam alemine ozgu degilmis
neymış!!?
Adamın yarası varmış meğersem.Ne cabuk buldun...Valla sen benden fazla yasican..
Hayır ben insanların, müslümanların yaptkılarını eleştirmesine bir sey demiyorum bu ayrımı lütfen anlayınMeryem seni bir Müslüman olarak diğer dinler ilgilendirmez, sen kendinden sorumlusun. Sen şu an İslam aleminin dünyadaki politikalarından ve Müslümanların genel halinden memnun musun? Elini vicdanına koy ve söyle bana.
Değişim öz eleştiriden geçer. Müslümanlar öz eleştiri yapıp hatalarını kabul etmediği müddetçe dibe batmaya devam edecek. Bak Papa ile ilgili karikatürlerini de paylaştım. Peki Hristiyanlar bir araya toplanıp o papa karikatürleri sebebiyle cana kıydılar mı? Hayır.
Tekrar ediyorum, bütün objektifliğimle diyorum ki şapkayı önünüze koyun bir öz eleştiri yapın.
Çünkü Müslüman liderlerin ağzından çıkanlarla kelle uçaracak milyonlar var, bu adamı kale alan yok. Avrupada dinin bir gücü yok. Kaldı ki yurtdışında Papaya da tepki gösteriliyor. Tek fark o karşılığında insanları öldürmüyor, o yüzden pek olay olmuyor.Hayır ben insanların, müslümanların yaptkılarını eleştirmesine bir sey demiyorum bu ayrımı lütfen anlayın
Ben eleştiri adı altında islami terör olarak gösteren kin nefret kuran asagilayan insanlara tepki gösteriyorum
meselâ şu açıklamayı müslüman bir lider yapsa kıymetler koymuştu ki kopmali da ama aynı zamanda bunlar islamislama mal edilmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?