Papağan

Karşı binamızda var sabah aydınlanınca başlıyor konuşmaya bağırmaya zaten bu soruyu soruyorsanız almayın bence sonra sıkıntı oluyor sesli hayvanlar

afrika gri papaganim var evet cok gurultucu,pis,meyve yer tum duvarlar meyve,surekli kafes temizligi,masaji vb vb tum evi mahvediyor ama papagan alacaksaniz bundan once sormaniz gereken soru ,ona hakettigi ilgiyi verebilecek miyim,tum hayatim boyunca bakimini saglayabilecek miyim,ona layik ev insani olabilecek miyim olmali:) su da var yaramaz cocuklu insanlari evimde asla istemem tahammul etmem de , papaganimin verdigi zarar bini asti ama ona hersey serbest,:))

Iste o yüzden zaten konu açtım papağan benden ne istiyor tam olarak öğrenip bilgi sahibi olunca evet yaparım diye alacam ya da Hayır yapamam diyeyim ama önce yapmam gerekenleri öğrenmem lazım

Ayy yy çok tatlı bunun da bakımı zor mu temizlik vs. Bir de burada kaç aylık
Benim değil ama arastirdigim kadarıyla diğer papağan türlerine göre ev ortamı için en uygun papağanlar bunlar ben almayı düşünsem sultan alırdım kesinlikle ,ailem istemediği için alamıyorum maalesef :))

Hımmm ay ben temizlikten bir de apartmanda ki insanlardan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…