- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.517
- 498
- Konu Sahibi Menmunmemur
-
Bizimki aynısı :)
Çok seviyorum bende sultan papağanları ya hele o yanakları yok mu onlarınBizimki aynısı :)
Gerçekten mi ne kadar süre kaldı sizdeBen besledim jako aldım ama yapamadım çok vahsiydi hirliyodu yaklasamiyodum yani
Allıklı :) bizimki erkek herkes yanakları görünce dişi mi diyo :)Çok seviyorum bende sultan papağanları ya hele o yanakları yok mu onların
Bakımı nasıl çok pisletiyor mu bir de gürültü yapıyor muBizimki aynısı :)
Ya onlara isinamadim ben bir de 2.5 yaşında kızım var aslında papağan onun gelişimini iyi yönde etkiler ama.....Muhabbet kuşunu düşünür müsünüz?
Nasıl bakımı ve gürültüsü adı ne ve kaç aylık
Bunun türü ne
Bizimki gürültü yapmıyo. Çok nadirdir sürekli öttüğü. Ya kafesinin kapısını açmamızı ister yada çekirdeği bitince öyle yapıyo. Ben elime alamıyorum. Eşim ilgilenmeye çalışıyo. 4 Aylık falandı aldığımızda şimdi 1 yaşına girmiştir. Eline alıp sevmeye alışkınsan rahat alıştırırsın.Bakımı nasıl çok pisletiyor mu bir de gürültü yapıyor mu
Ay vicdan azabı duymak için al sana bir nedenarkadaşımın kocası ona hediye almış
o kadar çok bakmasına rağmen depresyona girmiş hayvan
bütün tüylerini yolmuş
sonra intihar etmeye çalışmış
en zor olanı papağanmış.
onceki yazdiklarimda cevabi var.adi yakut.yasini bilmiyoruz gozleri sariya dondukten sonra asla bilinemez.veteriner 8 olabilir diye tahmin etmisti.ayrica da yorumlari okuyorum da cekirdek seviyor diyorlar.onlar cekirdek sevmez oyle alistirildiklari,saticilarin kolayina gelip cekirdek verdikleri icin boyle oluyor.karaciger yaglanmasi yapar,omrunu kisaltir cekirdek.papaganlarin ozel beslenme programi var ve bunun icinde cekirdek yok faydali yagli tohumlar,sebze meyveler var ..internete papagan okulu yazin ordaki makaleleri okuyun,bilgi sahibi olduktan sonra karar verirsinizNasıl bakımı ve gürültüsü adı ne ve kaç aylık
Teşekkür ederimBen size sultan papaganini tavsiye ederim.Ablamin var o kadar guzel birsey ki,Bakimi ablama gore kolay ama ilgi sart.Ablam cok ilgileniyor.
Sesi icinde bence rahatsiz edici degil sultan papaganinin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?