- 26 Nisan 2016
- 163
- 78
- 13
- 29
- Konu Sahibi Menmunmemur
-
1ay falan kaldı ama çok zordu bakımı bide yavru almak gerekiyor bize yavru diye kakaladilar benceGerçekten mi ne kadar süre kaldı sizde
Kızlar evinizde hiç papağan beslediniz mi bakımı nasıl ev de çok gürültü oluyor mu
Ay ne zormuşAfrika gri papağanim var. Türkiyede ki adıyla 'jako' :)
Tulleri, kapıları, sandalyeleri hatta duvar kağıdımi bile kemirdi. Çok pisletir. Toz yapar, kepek döker, tüy döker. Evcil değilse kanatana kadar ısırabilir, böğürebilir.
Kafes dışındayken pencere kapı açamayiz.
Gelgelelim ailemizin bi ferdi, çocuğumdan ayırmam. Hele bide konuşmaya başlayinca bağımlılik yapıyor. Kızımı görünce Defnee diye bağırır. Ağladığında piş piş piş diye susturmaya çalışır sonra 'ne ağlıyon' diye azarlar. Sabah 7 de başlar konuşmaya. Meyve sebze yer, çekirdekli yemi var. Evcil almayacaksaniz alışma süresi zor ve uzundur.
hangi papağan türünden canım ben jako besledimKızlar evinizde hiç papağan beslediniz mi bakımı nasıl ev de çok gürültü oluyor mu
Evin için de 9 tane kuşun serbest kaldığı oluyor mu?7 sultan papağanım, 2 muhabbet kuşum var:)
Temizliği biraz sıkıntı tabi evde gezindikleri için ama başedilemeyecek bir şey değil.
Evet her günEvin için de 9 tane kuşun serbest kaldığı oluyor mu?Tropikal orman gibi bişey canlandı gözümde
Bir gün bıkarsanız ben sahiplenirim aklınızda bulunsunValla benim 2 tane Sultan Papağınım var . Çok gürültücüler. Şimdi yaz diye balkona koydum. Ama kışın napacağımı hiç bilmiyorum. Ayrıca ortalığı çok pisletiyorlar. Hele benimki baya çekirdeği yiyor kabuğu kafesten dışarı atıyor. Beğenmediği yiyecek olursa onuda dışarı atıyor kafesten. Ayrıca çok tüy yapıyolar..... Ama tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?