Papağanım çok hasta :(

Şimdi bir veterinerle görüştüm , benim Ayağım kırık olduğu için ben götüremiyorum .biraz dan götürmeye gelecekler .
Inşallah düzelir yavrum:KK43:
oyyyy jakocuma ne oldu nasıl şimdi canım şimdi okudum ya
ne yazıkki kanatlılar konusunda çok iyi vet yok bu konuda bende hep çaresiz kalıyorum
kuşlarımı kurtaramadım:KK43:
ama seninki papağan daha büyük güçlü hayvan
allah şifa versin :nazar:

oyyyy jakocuma ne oldu nasıl şimdi canım şimdi okudum ya
ne yazıkki kanatlılar konusunda çok iyi vet yok bu konuda bende hep çaresiz kalıyorum
kuşlarımı kurtaramadım:KK43:
ama seninki papağan daha büyük güçlü hayvan
allah şifa versin :nazar:
Ufaklık nasıl oldu acaba?
Geçmiş olsun biskrem. Bende de var jako..
Allaha'a sukur duzeldi yavrum :)
Su an sagligi gayet iyi , onun o hareketli hallerini , sabahlari beni uyandirmak icin cikarttigi sesleri su 3 gun icerisin de o kadar cok aradim ki suan benden mutlusu huzurlusu yok..
Bu arada megcim seni jako kac yasinda yada aylik ?

Son düzenleme:
Allaha'a sukur duzeldi yavrum :)
Su an sagligi gayet iyi , onun o hareketli hallerini , sabahlari beni uyandirmak icin cikarttigi sesleri su 3 gun icerisin de o kadar cok aradim ki suan benden mutlusu huzurlusu yok..
Bu arada megcim seni jako kac yasinda yada aylik ?

Oh iyi haber geldi çok şükür:nazar: Maşallah diyeyim bebişe..

Canım benim bebe 2/3 yaşında gibi..
Tam yaşını bilemiyorum maaalesef..Ama gözlerinin çevresi krem renginde yani limona dönmemiş henüz..
Bu sebeple en fazla 3 yaşında olduğunu düşünüyoruz.. bize geleli galiba 3 ay kadar oldu.. Aşığım ona ben:nazar::KK68:
Oğluuuuuum diyor şimdilik sadece ama ben gün boyu gevezelik ediyorum ve onu konuşturacağım:KK70:Çıkardığı seslere hastayım
Seninki kaç yaşında? Konuşuyor mu?

Oh iyi haber geldi çok şükür:nazar: Maşallah diyeyim bebişe..

Canım benim bebe 2/3 yaşında gibi..
Tam yaşını bilemiyorum maaalesef..Ama gözlerinin çevresi krem renginde yani limona dönmemiş henüz..
Bu sebeple en fazla 3 yaşında olduğunu düşünüyoruz.. bize geleli galiba 3 ay kadar oldu.. Aşığım ona ben:nazar::KK68:
Oğluuuuuum diyor şimdilik sadece ama ben gün boyu gevezelik ediyorum ve onu konuşturacağım:KK70:Çıkardığı seslere hastayım
Seninki kaç yaşında? Konuşuyor mu?
Çok meraklılar tatlım , oğlum diyorsa artık devamıda gelir sen de gevezelik ediyorsan senin ufaklığın çenesi düşük olucak demek :)
Benim ki 2 aydır benimle bu ayın 19'unda 2 ay olacak yaşını ben de tam bilemiyorum ama ilk geldiğin de göz etrafı koyu krem gibiydi şimdi tamamen sarı oldu .senin ki sanırım daha 3 yaşına girmedi , eğer bana geldiğinde göz Çevresi tamamen sarı olsaydı 3 Yada 40 artık onu tahmin etmem zor olurdu ama krem renginden yeni yeni sarıya dönünce 3 yaşındadır diye tahmin ediyoruz :)
Zaten sahibide 26 aylık olduğunu söylemişti , 20'ye yakın kelime söylüyor ama hepsini anlayamıyorum bazılarını gırtlaktan çok sessiz söylüyor.
Biraz daha eve bana ortama alışınca ileri eğitime başlayacağım :)
Bir de senin ki evcil mi ? Yabani mi ? Benim ki sadece kafasını kaşıttırıyor daha kanatlarına dokundurtmuyor.

Kuzum bizimki oldukça evcil maşallah.. Kendini kaşıtır sevdirir. Parmağımı ağzında geveler falan.. Kola gelmesi sıkıntılı biraz sadece yani tek ayakla geliyor da diğerini atmıyor kola henüz.. Bu arada son birkaç gündür 'oğlum bak gel/napıyosun/muckkk/gel bakim buraya/naber/miyaaaav diyor :KK70:bişeyler daha diyor da tam çözemedik.. Hiç susmuyor desem yeridir:nazar::KK47::KK70::KK70:

Back
X