Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım papatya özlü şampuanlar saç rengini açar diye biliyorum ama kullanmadığım için tam birşey diyemem.benim de ince telli yağlı saç yapım var ve ben bir aydır sarmısaklı şampuan kullanıyorum saçlarım kendine geldi,çok memnun kaldım.bugün fön çektirmeye gittiğim kuaför saçlarıma bayıldı,anladım ki bu şampuanımın etkisi![]()
ben mecitefendi ısırganlı kullanıyorum..bir ara Tresan papatyalı kullanmıştım,ama saçlarımın rengini açmamıştı benim..[/Qnormal sac renginiz ne? koyuysa belki de ondan acmamstır
ben mecitefendi ısırganlı kullanıyorum..bir ara Tresan papatyalı kullanmıştım,ama saçlarımın rengini açmamıştı benim..[/Qnormal sac renginiz ne? koyuysa belki de ondan acmamstır
saçlarım kumral fındık kabuğu arası birşey canım.
saçlarım kumral fındık kabuğu arası birşey canım.
hmm.. ben acıo diye duymustum.. senn sac rengnde koyu deıl ama
hmm.. ben acıo diye duymustum.. senn sac rengnde koyu deıl ama
saçtan saça değişiyordur tatlım..
sen de dene bir istersen :)
saçtan saça değişiyordur tatlım..
sen de dene bir istersen :)
:) bide hangini denicegmi blsm tam olcak ama
:) bide hangini denicegmi blsm tam olcak ama
Tresan daha iyi sanırım..
Tresan daha iyi sanırım..
cok tesekkur edeimm:79:
cok tesekkur edeimm:79:
ne demek tatlım..inşallah yardımcı olabilmişimdir sana![]()
canım papatya özlü şampuanlar saç rengini açar diye biliyorum ama kullanmadığım için tam birşey diyemem.benim de ince telli yağlı saç yapım var ve ben bir aydır sarmısaklı şampuan kullanıyorum saçlarım kendine geldi,çok memnun kaldım.bugün fön çektirmeye gittiğim kuaför saçlarıma bayıldı,anladım ki bu şampuanımın etkisi![]()
eveeeeeeeeeet kızlar sonnda aldm tresan ppatya özlü sampuan ilk yıkamamda 2 kez az az kullandım yumusacık oldu bakalım 1 hafta kadar sonra nasl olacak.. yine yazıcam sac rengimi de koyabilirim hatta degismeyi farkedersemm![]()
güle güle kullan canım![]()
Ben de alacagim kizlar Tresan papatya özlü. Saclarim acik kumral bakalim bende degisiklik yapacak mi?![]()
Ben de alacagim kizlar Tresan papatya özlü. Saclarim acik kumral bakalim bende degisiklik yapacak mi?![]()