Şampuan ve Saç Kremleri papatya ozlü sampuan??

aychee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
68
0
86
31
İzmir
kııızlarrr ince telli ve yaglı saclarm var hergn yıkıorum.. bazı kürler de kullanıorm ama papatya lı sampuanlar su ara ilgimi cekio sizce Zigavus mu Otacı mı Tresan mı daha iyi.....?

yardııııım:58:

canım papatya özlü şampuanlar saç rengini açar diye biliyorum ama kullanmadığım için tam birşey diyemem.benim de ince telli yağlı saç yapım var ve ben bir aydır sarmısaklı şampuan kullanıyorum saçlarım kendine geldi,çok memnun kaldım.bugün fön çektirmeye gittiğim kuaför saçlarıma bayıldı,anladım ki bu şampuanımın etkisi:21:

canım papatya özlü şampuanlar saç rengini açar diye biliyorum ama kullanmadığım için tam birşey diyemem.benim de ince telli yağlı saç yapım var ve ben bir aydır sarmısaklı şampuan kullanıyorum saçlarım kendine geldi,çok memnun kaldım.bugün fön çektirmeye gittiğim kuaför saçlarıma bayıldı,anladım ki bu şampuanımın etkisi:21:

EVET BENDE KULLANIORUM SARMSKLI SAMPUAN sac rengimde haff bi koyuluk yapmaya basladı bende bu sampuan ları buldum ama hangsinin daha iyi old bilmiorum..:20:

ben mecitefendi ısırganlı kullanıyorum..bir ara Tresan papatyalı kullanmıştım,ama saçlarımın rengini açmamıştı benim..

cnm hanği şampuanı kullandın.

eveeeeeeeeeet kızlar sonnda aldm tresan ppatya özlü sampuan ilk yıkamamda 2 kez az az kullandım yumusacık oldu bakalım 1 hafta kadar sonra nasl olacak.. yine yazıcam sac rengimi de koyabilirim hatta degismeyi farkedersemm:21:

Ben de alacagim kizlar Tresan papatya özlü. Saclarim acik kumral bakalim bende degisiklik yapacak mi? :32:

Ben de alacagim kizlar Tresan papatya özlü. Saclarim acik kumral bakalim bende degisiklik yapacak mi? :32:

siyah saçı açtıgına göre seninkini hemen açar burada en önemlisi saç kurutma makinasıyla ısı vermek zaten şampuanın içindeki normal papatya değil alman papatyası daha iyi..al sen düzenli kullan saçların alışır hemen zaten

Back
X