- Konu Sahibi Papatyam1990
-
yeni bir hayat programı bana da iyi geliyordu o program varken 2-3 kilo vermiştim...
zaten 2-3 ay çekicez.. yemek yeme alışkanlığımız değiştirsek ve spor yapmayı alışkanlık haline getirsek canımız pek acımaz sıkıntı çekmeyiz
Evet aynen oyle ben diyet bile demek istemiyorum artik saglikli beslenme bu aslinda cunku diyet yapip 6 ay sonra birakip eski aliskanliklarimiza donersek yine ayni kilolari alacagiz cunku ben bunu tam 2 kere yasadim 93'den 62 kiloya dustum ve an itibariyla eskisi gibi yemek abur cubura baslayinca tekrar hopa 94 kg'ya ciktim bu sefer ayni hatayi yapmicam yapmicaz:)
bende takipçinim :) tıpkısının aynısını okudum sanki kendim yazmışım o kadar yani.. motivasyonumuz düşmesin inş..
sağlıklı beslenme dersek adına hem diyet olmadığı için adı stresine girmeyiz...52 kilodan 85 çıktım evlendiğimde 70 kiloydum o zaman kendime kilolu derken şimdi 70 kilo olmam hayal gibi geliyor ...hayırlı olsun bakalım topiğin güzel günler bizi bekliyor
diyet yapıyorum ben ama 1 kilo verebilmişim henüz4 ay önce doğum yaptım ben doğumdan sonra kilo aldım hamileyken giydiğim kıyafetler olmuyo komikliğe bak bu gün ne yediklerimi yazıyım ben doğruları yanlışları söyleriz
kahvaltı ; 1 kase nesfit
ara ; yok
öğle; 2 köfte büyüklüğü kadar beyaz et 2 dilim ekmeğin arasında sandviç domates salata söğüş
ara; 3 kuru kayısı
akşam; 4 yemek kaşığı bulgur pilavı az yağlı, patlıcan dolması fakat içini yemedim sadece dışı.
diyet yapıyorum ben ama 1 kilo verebilmişim henüz4 ay önce doğum yaptım ben doğumdan sonra kilo aldım hamileyken giydiğim kıyafetler olmuyo komikliğe bak bu gün ne yediklerimi yazıyım ben doğruları yanlışları söyleriz
kahvaltı ; 1 kase nesfit
ara ; yok
öğle; 2 köfte büyüklüğü kadar beyaz et 2 dilim ekmeğin arasında sandviç domates salata söğüş
ara; 3 kuru kayısı
akşam; 4 yemek kaşığı bulgur pilavı az yağlı, patlıcan dolması fakat içini yemedim sadece dışı.
topiğiniz hayırlı olsun kızlar.cumlemıze tez zamanda hayırlı zayıflamar inş
bende 4.5 ay once doğum yaptım tesadufe bak. ayıptır sorması kac kılosun lavımyam.ben 30 kılo almıstım. ama suan 75im
Ne zamandan beri yapiosun canim ? Kepek ekmek mi tuketiyorsun ?
hayır canım kepek ekmek kullanmıyorum 1 haftadır yapıyorum geçen yıl diyetisyene gitmiştim hiç birşeyin diyetini yemiceksin demişti hayatının sonuna kadar diyet yapmıcaksın çünkü demişti herşeyin normalini ekmeğinde normalini yiceksin ama az yiceksin dedi çok da mantıklı açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?