- Konu Sahibi Papatyam1990
-
kızlarr aksam yazıcam menumu sıze.bugun mutluyum 74ü gördüm.kurban bayramında melekete gıdınce herkesı sasırtmak ıstıyorum.bugunden ıtıbaren kasıgımı kucultuyorum tatlı kasıgına gecıyorum haberınız ola.
ayrıca bugun ne kadar kalorı yaktım acaba dıye merak edıyorsanız bı ugrayın bence
turk.net Salk - senin yerin buras!
Canim menun cok iyi bencee....Temizlik yaptiysan dert etme baya kalorie harcio insan....bayrama kadar 5 degil biraz daha fazlada verebilirsin bence....Yesilcay iciyormusun?
bende menümü yazıyım hemen
kahvaltı; 2dilim ekmek kk peynir 4 tane zeytin 2 dilim domates yarım salata
ara yok
öğlen 1 yumurta 3 zeytin kk peynir yarım domates 1 salata 1 dilim ekmek
ara diyet büskivi yulaflı kepekli
akşam tavuklu patates yemeği 2 servis kaşığı yarım kase corba yarım kase yoğurt
Menum
Sabah : Tost kepek ekmekten ; 1 domates : 1 salatalik yesilcay
Ara ogun : Kuru kaysi
Oglen : 120 gram kadar tavuk eti 3 dilim kepek ekmek yine kuru kaysi bagirsaklari calistirdigi icin bol bol tuketiyorum
Bu arada dayanamayip sabah tartildim 1 kilo vermisim :) Ekim'in 27'sinde dugun var soyle bir 10 kilo veripte herkezi sasirtsammm:)
Ne ilaci canim?
Menum
Sabah : Tost kepek ekmekten ; 1 domates : 1 salatalik yesilcay
Ara ogun : Kuru kaysi
Oglen : 120 gram kadar tavuk eti 3 dilim kepek ekmek yine kuru kaysi bagirsaklari calistirdigi icin bol bol tuketiyorum
Bu arada dayanamayip sabah tartildim 1 kilo vermisim :) Ekim'in 27'sinde dugun var soyle bir 10 kilo veripte herkezi sasirtsammm:)
troid hastasıyım troid salgılamıyor gibi bişey vucudum o yüzden dışardan alıyorum son 2 kontroldür baya iyi değerlerim çıkıyor çocuk sahibi olamıyorum troidden dolayı benim için umut oldu..:)))
troid hastasıyım troid salgılamıyor gibi bişey vucudum o yüzden dışardan alıyorum son 2 kontroldür baya iyi değerlerim çıkıyor çocuk sahibi olamıyorum troidden dolayı benim için umut oldu..:)))
tebrikler.... daha nice 1 kilolara..kızlar valla ben hergun 2 kere tartılıyom bı sabah uyanınca bıde uymadan.tartını eksıye gıtmesı benı motıve edıyor.sabahla aksam arasında cok fark varsa ne yedım ben boyle oldu dıyorum.
bol proteinli bir gün olmuş yumurta tavuk falan..:))
yoğurt karın bölgesindeki yağların yakılmasında çok etkili her öğünde tüketin diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?