Papatyam1990 Günlugu ;)

evett menu vaktı.sabah uyanınca 2brk su
kahvaltı:2kşk krem peynir 1biber kozlemesı 2yumurta 2dılım ekmek
ara:2kuru kayısı
öğle:5kşk haşlanmış bulgur,yarım sogan(ekmezsizzz)
akşam:1kase sebze çorbası
ara:3 ceviz

Oncelikle tebrikler canim gozun aydin vallah senin icin sevindiiim :))) Darisi diger kilolara ve hepimize insallah :) Website icinde cok sagol baya isimize yaricak:)

Bu arada ben menu yazamiyorum cunku utaniyorum bugun misafirim vardi diyet kazaya kurban gitti :////// Yarin tekrar tartilip basliyorum napalim pes etmek yoook!

Ahh canimmm sormaa sormaaa.....:/ O hisimla cardio makinesi aldim eve bu aksam kocam sagolsun.... gelsin kargoyla vallah hergun tepinecem ustundee elimden geldigi kadar kalorie yakicam...

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar

kahvaltı 2 dilim ekmek közlenmiş domates ve biber peynir zeytin şekersiz çay

ara öğün üzüm yaklaşık 30 tane

öğlen yarım kase çorba 1 dilim ekmek 1 adet küçük boy zeytinyağlı biber dolması yarım kase yoğurt

ara öğün 1 fincan filtre kahve az şekerli

akşam yemeği çoban salata ve yoğurt

spor yapamıyorum henüz yaz boyu evde değildim evimi temizledim dip bucak halı falan yıkadım dinleniyorum ağrılarım geçsin başlıcam sporada hanımlar

bol bol su içtim

kurbana kadar 5 kilo versem ne güzel olacak

Canim menun cok iyi bencee....Temizlik yaptiysan dert etme baya kalorie harcio insan....bayrama kadar 5 degil biraz daha fazlada verebilirsin bence....Yesilcay iciyormusun?

bende menümü yazıyım hemen
kahvaltı; 2dilim ekmek kk peynir 4 tane zeytin 2 dilim domates yarım salata
ara yok
öğlen 1 yumurta 3 zeytin kk peynir yarım domates 1 salata 1 dilim ekmek
ara diyet büskivi yulaflı kepekli
akşam tavuklu patates yemeği 2 servis kaşığı yarım kase corba yarım kase yoğurt

Canim menun cok iyi bencee....Temizlik yaptiysan dert etme baya kalorie harcio insan....bayrama kadar 5 degil biraz daha fazlada verebilirsin bence....Yesilcay iciyormusun?

yeşilçaya başlamadım daha havalar sıcak ya sıcak şeyler tüketemiyorum bunalıyorum soğukkende içemiyorum yeşilçayı...biraz havalar soğusun başlıcam içmeye...

inşallah bu son diyetimiz olur formda oluruz hep

bol proteinli bir gün olmuş yumurta tavuk falan..:))
yoğurt karın bölgesindeki yağların yakılmasında çok etkili her öğünde tüketin diyorlar..

Menum

Sabah : Tost kepek ekmekten ; 1 domates : 1 salatalik yesilcay
Ara ogun : Kuru kaysi
Oglen : 120 gram kadar tavuk eti 3 dilim kepek ekmek yine kuru kaysi bagirsaklari calistirdigi icin bol bol tuketiyorum

Bu arada dayanamayip sabah tartildim 1 kilo vermisim :) Ekim'in 27'sinde dugun var soyle bir 10 kilo veripte herkezi sasirtsammm:)

çok iyi canım çok sevindim haftalık tartılalım zaten verdiğimizi gördükce bize moral olur hem..
bende doktora gittim kontrolüm vardı ilacımın dozunu düşürdü çok mutluyum artık daha rahat kilo verebilirsin dedi..:)))

tebrikler.... daha nice 1 kilolara..kızlar valla ben hergun 2 kere tartılıyom bı sabah uyanınca bıde uymadan.tartını eksıye gıtmesı benı motıve edıyor.sabahla aksam arasında cok fark varsa ne yedım ben boyle oldu dıyorum.

troid hastasıyım troid salgılamıyor gibi bişey vucudum o yüzden dışardan alıyorum son 2 kontroldür baya iyi değerlerim çıkıyor çocuk sahibi olamıyorum troidden dolayı benim için umut oldu..:)))

ah bu troid belası bana o kadar kıloyu aldaıran suclu.hamılelıgımde dusmus ben 8.ay fark ettim ilac kullandım dogumdan sonra bıraktım cunku sute gecıyormus hormon bu sefer bebegımınkı nasıl olsa hazır gelıyor dıye tembellık yapabılırmıs.
Allahım acil şifalar versin hayırlı evlatlar nasıp etsin sana inş.

menum uyanınca:1bardk su,3hurma.kahvaltı:2yumurta,2kşk krm peynir,2kşk pekmez,1biber.2dlm ekmek,rezene kımyon çayı
öğle:1kase çorba
akşam:4kşk bulgur pilavı,1köfte
ara:4dlm karpuz
şimdide sütümü içiyorum :)

troid hastasıyım troid salgılamıyor gibi bişey vucudum o yüzden dışardan alıyorum son 2 kontroldür baya iyi değerlerim çıkıyor çocuk sahibi olamıyorum troidden dolayı benim için umut oldu..:)))

Canim bnm Allah sifani versin en yakin zamanda iyilesip saglikli bir bebisin olur insallah:)

Tskler canim hepimizin basimaa insallah :)) Uffff cok tartiliyorsun canim yaaa zaten bak kilonun yarisini vermisin:) Yolun yarisindasin bilee :)

sabah ; domates salatalık çay 2 dilim ekmek kk peynir yumurta
ara yok
öğle yok
ara 3 kayısı 3 ceviz
akşam 2 but yarım kase yoğurt

bol proteinli bir gün olmuş yumurta tavuk falan..:))
yoğurt karın bölgesindeki yağların yakılmasında çok etkili her öğünde tüketin diyorlar..

öğrenmiş oldum sağol :) bu arada her acıktığımızda mesela yoğurt veya ayran yiyip içsek olur mu ki ? ille de araları ve ya ana öğünleri beklemesek ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…