- Konu Sahibi Papatyam1990
-
bende yazayım mönüler verilmeye başlanmış
sabah
2 dilim ekmek peynir 3 tane zeytin ve şekersiz çay
ara öğün üzüm yedim yaklaşık 20 tane
öğlen yemeği
2 yemek kaşığı pilav sebzeli tavuk 4 yemek kaşığı yarım kase yoğurt ve 2 tane küçük biber turşusu
ara öğün
1 adet elma
akşam yemeği yarım kepçe mercimek çorbası 2 yemek kaşığı pilav ve 3 yemek kaşığı sebzeli tavuk
bol bol su içiyorum ve yatmadan önce de 1 bardak süt içicem
Ah Ah esime pizza pisirdim oyleeee guzel kokuyor kiiii kokladim ama yemedim kendimi artik tutabiliyorsam bu is bitmistir demeki (Masallah diyim nazarim degecek :))
Eveeet su cok onemliii canim....Dogru mu hem oglen hem aksam pilav yemen canim?
Tesekur ederiiiz caniiim :) Sen masallah yariya gelmisin bilee :) Bizimlede paylasan tecrubelerini :)
farkettiysen canım ekmek yemedim 1 dilim ekmek 2 yemek kaşığı pilava denk geliyor daha önceki gittiğim diyetisyenler ekmek yerine pilav yada makarna yiyebileceğimi söylemişlerdi..ben ekmekyi yemeğe bir başlasam 1 ekmeği yerim bir oturuşta o yüzden ekmek yerine pilav yedim
bugünkü yediklerimi yazıyım hemen ;
sabah; nesfit
ara yok
öğlen; kepekli makarna , domates salatalık
ara ; 1 bardak ayran
akşam; balık
darısı sızın başınıza canım paylaşırım tabıkı ama benım olayım bıraz farklı bazal metebolizmam 1500kal emzirdiğim için fazladan 750kal ihtiyacım var bunun 500 yediklerimden 250si yağ depolarımdan alınıyor hem avantajlıyım hem dejavantajlızıyım sütüm olsun diye bulgur pilavı, bitki çayı,pekmez,soğan gibi seyleri yemek zorunda kalıyorum ağır sporda yapamıyorum.ama genede çok şukur kolay verdim yediklerime dikkat ederek istersen gunluk menumu yazabılırım hergun
Ara icin ayran tok tutuyor mu canim oyle oluyorsa bende yapiyim:) Tuz koymuyorsundur ama demi :)
aslında tok tutmuyor normalde diyet bisküvi falan yerdim fakat dışardaydım ve eve gelince canım soğuk bişeyler istedi ayran yaptım yorgunlukta vardı bişey yiyemedim ama diyet bisküviler baya tok tutuyor ben arada onu yiyorum dün bir istisnaydı :)
burcu benım eskı gıttıgım dıyetısyen protein agırlıklı bı dıyet vermıştı ve akşam pilav yemek yok demişti.tabı sımdı dıyetler kısıyye ozel hazırlanıyor.ekmek ve pılav ılıskısını ogrendıgım ıyı oldu bı daha pılav varken ekmek yemıyım
Ara icin ayran tok tutuyor mu canim oyle oluyorsa bende yapiyim:) Tuz koymuyorsundur ama demi :)
aslında tok tutmuyor normalde diyet bisküvi falan yerdim fakat dışardaydım ve eve gelince canım soğuk bişeyler istedi ayran yaptım yorgunlukta vardı bişey yiyemedim ama diyet bisküviler baya tok tutuyor ben arada onu yiyorum dün bir istisnaydı :)
diyet bisküvileri onaylamıyor doktorlar onun yerine yulaflı yada buğdaylıları tercih edin diyorlar lifli oldukları için hem tok tutuyor hemde su içtikce karnınızın açıkmasını geçiktiriyormuş
soruna cevap vermeyi unuttum evet tuz koymadım benim zaten tuzla pek aram yok sen seviyosan tuzu ekşi yoğurttan ayran yap bastırır tuz isteğini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?